Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 2ης ημέρας

Μουντομπάσκετ 2010: Αγώνες 2ης ημέρας

 

Σχετικά καλά πήγε η 1η μας μέρα στο σάιτ, με 7/9 (ανάμεσά τους και 5 σχεδόν σίγουρα βέβαια), αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πιάσαμε το σημείο με τη μεγαλύτερη απόδοση και αυτό που προσφερόταν για στοιχηματισμό περισσότερο από τα υπόλοιπα (τον Λίβανο).

Η Ελλάδα δεν ήταν όσο καλή την περίμενα, ενώ οι Τούρκοι έκαναν ό,τι είπα και διέλυσαν τους Αφρικανούς. Όσο για το Πουέρτο Ρίκο… έχασε τεράστια ευκαιρία. Πάμε να δούμε τα ματς της δεύτερης ημέρας, αλλά ας έχετε πάντα στο μυαλό σας όσα είπα στα εισαγωγικά του πρώτου άρθρου.

Με τρώει το… χέρι μου θα μου πείτε, αλλά δεν μπορώ να προσπεράσω έτσι το ματς των Σλοβένων με τους Αμερικάνους. Πρώτο σημαντικό τεστ των Αμερικανών στο Μουντομπάσκετ και οι Σλοβένοι δίνονται για νίκη με αποδόσεις μεγαλύτερες του 15 στα περισσότερα πρακτορεία. Θεωρώ ότι σαφώς και αξίζει το ρίσκο μια απόδοση που 15πλασιάζει τα χρήματά μας όταν δίνεται σε μια τέτοια ομάδα και θα προτείνω συγκρατημένα τη Σλοβενία για νίκη.  

Για πιο… σίγουρα, οι Αμερικάνοι δίνονται με -27,5 στους πόντους (ενδεικτικά σε μία εταιρεία), διαφορά που θεωρώ δύσκολο να πιάσουν. Οι Σλοβένοι έχουν ιδιαίτερα γεμάτο και δυνατό ρόστερ και θα χτυπήσουν το ματς στα ίσια. Και σίγουρα δεν είναι… Κροάτες. Η βραδιά δεν βλέπω να είναι εύκολη για τις Η.Π.Α. και προτείνω τη διαφορά στους Σλοβένους.

Πέραν αυτού του αγώνα, οι νίκες της Αργεντινής (επί της Αυστραλίας), της Τουρκίας (επί της Ρωσίας) και της Λιθουανίας (επί του Καναδά) έχουν ενδιαφέρον και μαζί δίνουν κοντά στο 2 απόδοση. Όχι ότι η Βραζιλία θα χάσει από την Τυνησία, αλλά στο… 1.01 (και χαμηλότερα) είναι μόνο για… ασφαλή φύλαξη (κάτι σαν τράπεζα με χαμηλό επιτόκιο). Επίσης, οι Βραζιλιάνοι δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση στο πρώτο τους ματς να κυνηγήσουν διαφορά, οπότε οι 25-30 πόντοι είναι οριακοί για να τους παίξει κάποιος.

Αυτά για σήμερα και βλέπουμε αύριο.

Προτάσεις ως τώρα: 9
Επιβεβαιώθηκαν: 7
Χάθηκαν: 2

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *