Home / Α1 / Το πικρό “αντίο” της “βασίλισσας” και το πάρτι του Ηλυσιακού!

Το πικρό “αντίο” της “βασίλισσας” και το πάρτι του Ηλυσιακού!

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Α1 μετά από μια συναρπαστική 26η αγωνιστική, τουλάχιστον όσον αφορά στα παιχνίδια που είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Την παράσταση έκλεψαν τα δύο ματς για τη μάχη της παραμονής, με την ΑΕΚ να κερδίζει τον Πανιώνιο με 76-68, αλλά να πέφτει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2, καθώς ο Ηλυσιακός κατάφερε να κερδίσει στη Ρόδο τον Κολοσσό με 49-58 για να σώσει την παρτίδα!

Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη τα έδωσαν όλα, κράτησαν τους αντιπάλους της κάτω από τους 50 πόντους και πήραν μια απίστευτη νίκη επιβίωσης. Ο Ηλυσιακός πήγε στο 9-17, η ΑΕΚ έφτασε στο 8-18 και ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της Α1 τελείωσε. Ήδη υπάρχουν σκέψεις στην ΑΕΚ για υποβιβασμό στη β΄ εθνική, ώστε να καθαρίσει από τα χρέη. Η τεράστια προσπάθεια των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν πήγε στράφι με την ΑΕΚ να πληρώνει τα τεράστια εγκλήματα των διοικούντων της εδώ και 8 χρόνια…

Ο Πανιώνιος, με την ήττα από την ΑΕΚ, έμεινε εκτός οκτάδας, αφού στην τετραπλή ισοβαθμία με Καβάλα, Κολοσσό και Περιστέρι είναι τελευταίος. Ο Κολοσσός πέρασε οκτάδα παρά την ήττα από τον Ηλυσιακό, αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την Καβάλα με 68-73 με ανατροπή στο τέλος και το Περιστέρι νίκησε το Μαρούσι με 75-56.

Ο Άρης έμεινε 4ος μετά τη νίκη του με 97-74 επί του Ίκαρου Καλλιθέας, ενώ ο Παναθηναϊκός διέσυρε τον Πανελλήνιο με 112-42, με το +70 να αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφορά του Παναθηναϊκού στην ιστορία του στην Α1. Τέλος, ο Ολυμπιακός πέτυχε μοναδικό κατόρθωμα, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Α1 του ΕΣΑΚΕ (από το 1991-92) που τελειώνει τη σεζόν αήττητη με 26-0, αφού διέλυσε τον Ηρακλή με 44-83. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Άρης παλιότερα (1985-86, , 86-87, 87-88), αλλά και ο Ολυμπιακός (1975-76) με την ΑΕΚ (1967-68). Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που τελείωνε σεζόν αήττητη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έμελλε τη σεζόν που το κατόρθωμά της επαναλάμβανε ο Ολυμπιακός, αυτή να γράφει τη χειρότερη σελίδα στην ιστορία της. Μπροστά μας έχει πλέι οφς!

 
ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 76-68

Με ψυχή και πάθος αγωνίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ ως το 38ο λεπτό, όταν, δηλαδή, έγινε γνωστό το αποτέλεσμα στη Ρόδο. Οι οπαδοί της ομάδας είχαν «φροντίσει» νωρίτερα να γίνουν οι… «απαραίτητες» διακοπές (6 φορές) στο ματς πετώντας χαρτιάκια στο παρκέ, ώστε ο αγώνας της ΑΕΚ να καθυστερήσει και να μάθουν, όσο έπαιζε η ομάδα τους, το αποτέλεσμα του αγώνα στη Ρόδο.

Τελικά, μπορεί οι παίκτες της «Ένωσης» να έκαναν το χρέος τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν εξαρτάσαι από άλλους δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Έτσι, η ΑΕΚ παρά τη νίκη έγραψε την πιο μαύρη μέρα στην ιστορία της, πέφτοντας για πρώτη φορά στην Α2. Βέβαια, αν θέλουμε να μιλήσουμε με βάση τη λογική, τα δύο τελευταία χρόνια ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για τη «βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ , αφού τα εγκληματικά λάθη των διοικήσεων της ΑΕΚ εδώ και 10 χρόνια, που αυτές απαξίωσαν πλήρως την ομάδα που το 2002 έπαιρνε πρωτάθλημα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή.

Οι παίκτες φέτος προσπάθησαν για την υπέρβαση, σε μια ομάδα που δεν είχε λεφτά ούτε για… ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο μετά τις προπονήσεις, απλήρωτοι και εντελώς μόνοι τους, σε μια ομάδα που απλώς «υπήρχε», περισσότερο ως ιδέα και παρελθόν πια, παρά ως ΚΑΕ. Το τέλος γράφτηκε την Τετάρτη και θεωρώ ότι θα ήταν πραγματικά άδικο να χρεωθούν οι παίκτες (ή ο κόσμος) τον υποβιβασμό. Αλλού ήταν το έγκλημα, άλλοι πρέπει να το χρεωθούν. Πάντως, από αυτή τη κακή εξέλιξη, η ΑΕΚ μπορεί, αν φερθεί σωστά, να «καθαρίσει», να ανέβει πλέον ως ένα υγιές και ελκυστικό σε (σοβαρούς) επενδυτές σωματείο, όπως θα έπρεπε να είναι με βάση την ιστορία της και τον κόσμο της. Σίγουρα, πάντως, η Α1 θα είναι λίγο πιο άδεια του χρόνου.

Στο ματς ο Πανιώνιος πάλεψε ως το 53-53, αλλά η ΑΕΚ είχε τρομερό πάθος και όταν ο Κορωνιός αποφάσισε να βάλει τον Καλλινικίδη ξανά στο παρκέ (τον είχε αποσύρει με την ΑΕΚ μπροστά 4 πόντους και τον Πανιώνιο να έχει βάλει όλους κι όλους 2 σε 4 λεπτά στο δεύτερο μέρος), η «Ένωση» έκανε ξέσπασμα, αφού ισορρόπησε την άμυνα και μπροστά είχαν αναλάβει Ντικούδης-Νικολαΐδης, και έφτασε τη διαφορά στις παρυφές των 10 πόντων, για να μην απειληθεί ως το φινάλε. Όμως, μετά το 37ο λεπτό η εξέδρα έμαθε για το απίστευτο κατόρθωμα του Ηλυσιακού στη Ρόδο και «πάγωσε» με τους παίκτες να «ακολουθούν» λίγο μετά. Ο Πανιώνιος δεν είχε ψυχολογία για να το εκμεταλλευτεί, η ΑΕΚ κράτησε τα προσχήματα και οι «κυανέρυθροι» έμειναν εκτός οκτάδας για να ολοκληρώσουν κι αυτοί εδώ τη σεζόν.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 49-58

Ο Ηλυσιακός ήταν γίγαντας στη Ρόδο και πήρε μια τεράστια νίκη, μια νίκη που του χάρισε και φέτος την παραμονή του στην Α1. Ο Ηλυσιακός που τον είχαν και φέτος οι περισσότεροι ξεγράψει μετά τις πρώτες 10-11 αγωνιστικές (ξεκίνησε με 0-8 τη σεζόν), έκανε και φέτος τρομερό «φίνις» στη χρονιά, αφού από το 0-8 και το 1-11 πήγε στο 9-17, κάνοντας 8-6 και κερδίζοντας μια απίστευτη παραμονή!

Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, με την καθοδήγηση του πολύπειρου Ανδρέα Παπαντωνίου, που ξέρει την κατηγορία όπως την πίσω πλευρά της παλάμης του, πήγε στη Ρόδο με τους περισσότερους να θεωρούν ότι θα έχανε σίγουρα και ότι, αν η ΑΕΚ κέρδιζε, θα έπεφτε. Κι όμως, υπέταξε τον Κολοσσό, ξεγυμνώνοντας όλες τις αδυναμίες του, κρατώντας τον κάτω από τους 50 πόντους!

Ο Κολοσσός σε όλο το ματς «μάτωνε» για να βάλει καλάθι, έμεινε στους 4 πόντους στα πρώτα 9 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ δέχτηκε ένα τρομερό 3-14 στα τελευταία 3,5 λεπτά του αγώνα, από έναν Ηλυσιακό ψυχωμένο και παθιασμένο. Η ομάδα της Αθήνας δεν παράτησε ποτέ τη σεζόν, ούτε καν όταν όλα έμοιαζαν χαμένα βαθμολογικά και ο Μπάξτερ αποχωρούσε. Μέχρι και τότε πήρε παίκτη (Τζερεμάια Ντέιβις), επιλογή που δικαίωσε απόλυτα την ομάδα.

Το ματς ήταν πολύ σκληρό και με άγρια ομορφιά, με τον Κολοσσό να έχει 19/58 σουτ εντός παιδιάς (33%) και τον Ηλυσιακό 22/58 (38%) με αυτή τη διαφορά ουσιαστικά να είναι που έκρινε και το ματς (ο Ηλυσιακός στο τέλος το ήθελε περισσότερο και έκανε καλύτερες επιλογές στην επίθεση), με τον Χατζή να πετυχαίνει το τρίποντο που ουσιαστικά έκρινε το ματς (46-50) κρατώντας την ομάδα του στην κατηγορία και παράλληλα… ρίχνοντας την ΑΕΚ. Λίγο νωρίτερα ο Νώντας Παπαντωνίου έβαζε το πιο μεγάλο τρίποντο της φετινής Α1, εκεί που τα πόδια των παικτών της ομάδας του έμοιαζαν κομμένα, με τον Κολοσσό να προηγείται με 46-40, για να τους αναπτερώσει το ηθικό…

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΜΑΡΟΥΣΙ 75-56

Το Περιστέρι κέρδισε το Μαρούσι με 20 σχεδόν πόντους, σε ένα ματς που κρίθηκε στην 4η περίοδο, προφανώς με τους Αμαρουσιώτες να χαλαρώνουν όταν έμαθαν τα μαντάτα από το Αλεξάνδρειο για τη νίκη του Άρη και ότι δεν κυνηγούσαν τίποτα. Άλλο που δεν ήθελε το Περιστέρι, που πάλεψε για τη νίκη και δικαιώθηκε, καθώς τα άλλα αποτελέσματα το έφεραν στην οκτάδα και τα πλέι οφς, μεγάλη τιμή για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη και την προσπάθεια του Έλληνα τεχνικού.

Το Περιστέρι είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 40-28 στα μισά, αλλά είδε το Μαρούσι να μειώνει σε 48-43 στο 30ο λεπτό και να μένει κοντά ως το 50-46. Τότε το Περιστέρι ξέσπασε, έτρεξε και πίεσε με το Μαρούσι να μην έχει διάθεση και ικανότητα να παλέψει και να μείνει κοντά στον αγώνα. Έτσι, ένα τρομερό σερί 20-2 πήγε το ματς στο 70-48 και έστειλε το Περιστέρι στα πλέι οφς όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Πλέι οφς και για το Μαρούσι, που έχασε, όμως, την 4η θέση και θα πρέπει στον πρώτο γύρο να τα βάλει με τον Άρη, αλλά με μειονέκτημα έδρας. Πάντως, η χρονιά είναι ήδη απόλυτα επιτυχημένη για την ομάδα που… φτιάχτηκε 1 εβδομάδα πριν αρχίσει η σεζόν. Το ερώτημα τώρα είναι… τι θα γίνει τον Μάιο, καθώς τα συμβόλαια των παικτών του Αμαρουσίου τελειώνουν στο τέλος Απρίλη!

ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΟΚ 68-73

Ένταση, πάθος και ντέρμπι… χωρίς λόγο στην Καβάλα, με τον ΠΑΟΚ και τη γηπεδούχο να παλεύουν ως το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ, αδιάφορος βαθμολογικά, έφυγε με τη νίκη, η Καβάλα δεν έχασε τίποτα από την ήττα, καθώς παρέμεινε 6η στην τετραπλή ισοβαθμία (βέβαια, αν κέρδιζε θα τερμάτιζε 5η, καθώς είχε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με το Μαρούσι) και οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την άλλη εβδομάδα και τα προημιτελικά των πλέι οφς. Η ένταση στις εξέδρες, πάντως στο τέλος του ματς, θα μπορούσε να λείπει…

Η Καβάλα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, σκόραρε αρκετά για να προηγηθεί με 44-36, αλλά ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος, κράτησε την Καβάλα στους 8 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο, έβαλε 22 στο 4ο με τον Ρόουλι Μάρσαλ να είναι σε απίστευτη βραδιά και ανέτρεψε το -9 του 45-36, ισοφάρισε σε 47-47 και κέρδισε με 68-73, με τον Μάρσαλ να βάζει 15 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο από τους 27 που είχε συνολικά. Από κοντά και οι Στίγκερς, Ντόζιερ, Μπούλγιαν, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στα πλέι οφς με το πλεονέκτημα έδρας στη μάχη για την Ευρωλίγκα.

Στα προημιτελικά θα συγκρουστεί και πάλι με την Καβάλα, αλλά με δύο αγώνες στην Πυλαία και έναν στην Καλαμίτσα. Με τον κόσμο δίπλα του και το πλεονέκτημα έδρας σε προημιτελικά και μικρό τελικό, ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι το φαβορί στις πιθανότητες για την 3η θέση. Αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Η Καβάλα είναι ήδη επιτυχημένη, τελείωσε μια χρονιά με πολλά προβλήματα, στην οποία κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας, κάτι που αποτελεί παράσημο για μια ομάδα που από την… 4η αγωνιστική σκεφτόταν να πάρει παίκτη αλλά δεν είχε λεφτά να το κάνει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 112-42

Διαστημικός ήταν ο Παναθηναϊκός, που δεν λυπήθηκε ούτε δευτερόλεπτο τον απαράδεκτο και αδιάφορο Πανελλήνιο. Οι «πράσινοι» «ζεσταίνονται» για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και δεν θέλουν να αφήνουν το πόδι από το γκάζι. Έτσι, το 112-42 αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Α1.

Μια χρονιά που ήταν κακή για τον Πανελλήνιο, ο οποίος από την αρχή ως το τέλος ήταν κατώτερος των προσδοκιών, έκλεισε με τον πλέον αρμόζοντα τρόπο, μια συντριβή άνευ προηγούμενου και τη 12η θέση στη βαθμολογία. Κανείς δεν περίμενε ο Πανελλήνιος να κερδίσει στο ΟΑΚΑ τον (έστω αδιάφορο) Παναθηναϊκό. Κανείς δεν περίμενε καν να τον κοντράρει. Όμως, άλλο να χάσεις 20-30 πόντους κι άλλο 70.

Άπαντες στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων ήταν τραγικοί και απαράδεκτοι και όλοι σκέφτονταν τις διακοπές τους. Οι Αμερικανοί είχαν βγάλει ήδη τα εισιτήρια για να φύγουν, κανείς δεν ενδιαφερόταν να παίξει μπάσκετ και αμαύρωσαν την ιστορία του συλλόγου του οποίου τη φανέλα φορούν. Ο Σκουρτόπουλος δεν μιλιόταν μετά το ματς (τι μπορούσε να πει άλλωστε;), αρκέστηκε σε ένα «ήρθαμε στο ΟΑΚΑ για να βγει η υποχρέωση, να παίξουμε να τελειώνουμε» και καθάρισε.

Τώρα κατά πόσο το 112-42 αρμόζει σε μια ομάδα με την ιστορία του Πανελληνίου είναι άλλη συζήτηση. Ο Παναθηναϊκός κέρδιζε 28-11 στο πρώτο δεκάλεπτο και ανέβασε τη διαφορά στους 38 πόντους στο ημίχρονο, 58-20, αφού διέλυσε τον αντίπαλό του με 30-9 στη δεύτερη περίοδο. Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη, το σκορ πήγε στο 88-32 στο 30ο λεπτό (!) ενώ στο 32ο λεπτό το ματς ήταν στο 92-32 με τον Πανελλήνιο να το πηγαίνει… λεπτό και πόντο. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 100 πόντους και το ματς ήθελε άλλα 5 λεπτά, αλλά… όσο κι αν χαλάρωνε ο αντίπαλός του ήταν χειρότερος για να φτάσουμε στο διαστημικό 112-42.

Για να πάρετε μια ιδέα του τι έγινε στον αγώνα αρκεί να δείτε τα στατιστικά. Ο Παναθηναϊκός σούταρε με 78% στα δίποντα, ενώ ο Πανελλήνιος έβαλε… 15 σουτ όλα κι όλα εντός παιδιάς σουτάροντας με 29%. Τα ριμπάουντ ήταν 37-20, οι ασίστ 25-6, τα λάθη 12-28 (!) και τα κλεψίματα στο αδιανόητο για αγώνα Α1 18-5.

Οκτώ παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν διψήφιο ranking, ενώ και οι 12 έπαιξαν από 8 ως 28 (Καλάθης) λεπτά. Τα του Πανελλήνιο ας μην τα πιάσουμε καλύτερα, αρκεί να πούμε ότι η ομάδα είχε -5 ομαδικό συνολικό ranking και, εκτός του Σμιθ (12), κανείς άλλος δεν έβαλε πάνω από 8 πόντους. Το αντίστοιχο ομαδικό ranking του Παναθηναϊκού ήταν 164! Από την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στα πλέι οφς εναντίον του Περιστερίου στα προημιτελικά.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 44-83

Ολυμπιακός και Ηρακλής έβγαλαν την υποχρέωση, με τον Ολυμπιακό να μην έχει όρεξη… για ρεκόρ και τέτοια, χαλαρώνοντας στο δεύτερο μέρος. Ως τότε, όμως, είχε ήδη διαλύσει τα απομεινάρια του Ηρακλή, στέλνοντάς τον με -39 στο τελευταίο ματς του στην Α1.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς σοβαρός και σεβόμενος την Α1, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στον αντίπαλό του μόλις 21 πόντους σε 20 λεπτά και να προηγηθεί με 21-51 μετά το 9-31 της δεύτερης περιόδου. Μετά την ανάπαυλα ο Ολυμπιακός χαλάρωσε εντελώς, έσβησε τις μηχανές και περίμενε να τελειώσει το ματς. Αποτέλεσμα, το 23-32 του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Ηρακλή να κρατά τη διαφορά πιο χαμηλά από τον… Πανελλήνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 14 ασίστ στο ημίχρονο έναντι… 0 του Ηρακλή, ενώ από το 8ο λεπτό του ματς η διαφορά είχε πάει πάνω από τους 10 πόντους. Συνολικά ο Ολυμπιακός είχε 27 ασίστ (5 ο Ηρακλής) και τα διπλάσια ριμπάουντ (22-44)!

Δέσπος, Δεμερτζής, Πέτροβις πάλεψαν, ενώ απ’ την άλλη ο Ολυμπιακός παρατάχτηκε με 11 παίκτες (Παπαλουκάς, Σπανούλης έμειναν στην Αθήνα) και όλοι έπαιξαν από 8 ως 23 (Χαλπερίν) λεπτά με 5 από αυτούς να έχουν διψήφιο ranking.

Ο Ηρακλής έπεσε μετά από μια απογοητευτική χρονιά, κυρίως σε διοικητικό επίπεδο, στην οποία τα προβλήματα άρχισαν από πολύ νωρίς, παρά τα μεγάλα λόγια του φθινοπώρου. Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Α1 του ΕΣΑΚΕ που τελειώνει σεζόν αήττητη, με 26-0, αλλά ήδη το έχει ξεχάσει, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αρχή θα γίνει με τον Κολοσσό στα προημιτελικά των πλέι οφς.

ΑΡΗΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 97-74

Ο Άρης καθάρισε τον αδιάφορο Ίκαρο χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, καταφέρνοντας έτσι να κατακτήσει την 4η θέση, για να αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας το Μαρούσι στα προημιτελικά αλλά η λογική λέει ότι στον μικρό τελικό θα έχει μειονέκτημα και θα πρέπει να σπάσει έδρα στην Πυλαία για να βγει Ευρωλίγκα. Ο Ίκαρος κατάφερε να σωθεί, ολοκληρώνει μια επιτυχημένη σεζόν, στην οποία ουσιαστικά δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα, σκόραραν πολύ σε κάθε περίοδο, καθώς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η αντίπαλη άμυνα ήταν χαλαρή και ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά, από το +7 του 10ου λεπτού, στο +10 στο ημίχρονο και το +20 στο 30ο λεπτό.

Περισσότερες ασίστ (17-14) και μόλις 2 λάθη (11 ο Ίκαρος) για τον Άρη, 2 λάθη που δείχνουν πόσο σοβαρά έπαιξε ο Άρης, αλλά και πόσο χαλαρός ήταν ο Ίκαρος στην άμυνα (6-1 τα κλεψίματα). Ο Άρης σούταρε με 69% στα δίποντα (29/42) και καθάρισε πολύ εύκολα το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου.

Μπράουν και Μπάβτσιτς ήταν οι καλύτεροι, ενώ ο Βεργίνης έκανε την επανεμφάνισή του μετά από καιρό. Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν και τους 12 παίκτες τους σε έναν αγώνα που περισσότερο έμοιαζε με φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας (ενόψει πλέι οφς για τον Άρη).

Νίκος Κουσούλης
Νώντας Κρεμαστής

About nikolask11

Check Also

Athlenda: κάνοντας τα όνειρα των νέων ταλέντων πραγματικότητα!

Για έναν πιτσιρικά με όνειρα για καριέρα το μπάσκετ υπάρχει παντού γύρω του. Λίγα έχουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *