Home / NBA / Οι Λέικερς τώρα και… σαπουνόπερα!

Οι Λέικερς τώρα και… σαπουνόπερα!

Ο αποκλεισμός των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Ντάλας Μάβερικς στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας με 4-0 φαίνεται ότι άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Σα να μην τους έφτανε η αποχώρηση του Φιλ Τζάκσον από τον πάγκο της ομάδας (και το μπάσκετ) και η κριτική ότι είναι πολύ γερασμένοι, πολύ σοφτ, πολύ ατομιστές, πολύ ξεπερασμένοι, χωρίς άμυνα, χωρίς πάγκο, ήρθαν και οι πρώτες φήμες για τριβές σε προσωπικό επίπεδο μέσα στους κόλπους της ομάδας για να τους αποτελειώσουν. Πρωταγωνιστές ο Παού Γκασόλ, η κοπέλα του, ο Κόμπι Μπράιαντ, η γυναίκα του και ο Σάνον Μπράουν.

 
Εδώ και καιρό όλοι προσπαθούσαν να βρουν τι έχει ο Γκασόλ και η απόδοσή του έπεσε 5.0 πόντους μέσο όρο σε σχέση με την κανονική περίοδο, αλλά και γιατί κυκλοφορούσε μελαγχολικός και χωρίς όρεξη εντός κι εκτός παρκέ. Τελικά, οι φήμες άρχισαν να πληθαίνουν ότι το θέμα αφορούσε την κοπέλα του και αρραβωνιαστικιά του, Σίλβια Λόπεθ Κάστρο, η οποία φέρεται να τον παράτησε.

Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, ήταν ότι η Σίλβια, που είναι τσιρλίντερ στην Ευρώπη και γυμνάστρια, μίλησε και μάλωσε με τη γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ, η οποία και την έσπρωξε στο να χωρίσει τον Γκασόλ! Μάλιστα, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι Μπράιαντ και Γκασόλ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες έξω από τα αποδυτήρια των Λέικερς, μαλώνοντας χοντρά. Αποτέλεσμα αυτού, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, ήταν το να λέγεται ότι Γκασόλ και Κόμπι δεν έλεγαν ούτε «καλημέρα» στο μεγαλύτερο μέρος των πλέι οφς, ενώ δεν μπορούσαν με τίποτα να συνεργαστούν όσο έπαιζαν μαζί στο παρκέ.

Πέραν αυτού, πάλι από ανώνυμες πηγές και φήμες, ακούστηκε ότι ο λόγος του καυγά της Σίλβια με τη γυναίκα του Κόμπι ήταν ότι η πρώτη είχε κοιμηθεί με τον Σάνον Μπράουν και τελικά πείστηκε από τη δεύτερη να χωρίσει τον Γκασόλ! Μάλιστα, η Βανέσα, γυναίκα του Κόμπι, είναι «γνωστή» ότι ανακατεύεται, καθώς το είχε κάνει παλιότερα με τη γυναίκα του Μαλόουν, με αποτέλεσμα ο Κόμπι και ο Μαλόουν να κόψουν σχέσεις. Το όλο θέμα πήγαινε να ξεχαστεί μέχρι που οι ίδιοι οι Λέικερς έβαλαν «λάδι στη φωτιά»!

Αρχικά, επειδή όλες οι φήμες ήταν ανεπιβεβαίωτες, κανείς δεν πείστηκε ότι ο παντρεμένος (με την τραγουδίστρια της RnB Μόνικα) Μπράουν κοιμήθηκε με την αρραβωνιαστικιά του Γκασόλ και αυτό ήταν η αιτία του χωρισμού. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Κόμπι στην αρχή διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι η Σίλβια και η Βανέσα γνωρίζονται ελάχιστα, ότι ποτέ δεν έχουν συζητήσει και ότι εκείνος και ο Γκασόλ είναι μέσα στα μέλια. Όμως, αυτά πια δύσκολα γίνονται πιστευτά.

Ο Μπράουν έκανε τη βλακεία να γράψει το Twitter: «Αφήστε με να τελειώσω το θέμα πριν εξαπλωθεί η φήμη. Δεν κοιμάμαι με την κοπέλα του Παού Γκασόλ. Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αναφέρομαι στο θέμα. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ την κοπέλα του Γκασόλ».

Και αυτή η δήλωση ουσιαστικά ανακάτεψε τους Λέικερς όσο τίποτε άλλο! Τα αμερικάνικα μέσα ανέφεραν ότι κανείς δεν πίστευε πως ο Μπράουν κοιμόταν με τη Σίλβια Κάστρο μέχρι που ο ίδιος το… διέψευσε. Άλλωστε το θέμα ήταν στην επικαιρότητα περισσότερο από μισό μήνα και κανείς δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία. Ο Μπράουν το επανέφερε χωρίς λόγο στο προσκήνιο και τα μέσα συμπέραναν ότι… όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. CBS, L.A. Times, Fox News δεν είχαν γράψει τίποτα μέχρι ο Μπράουν να κάνει… διάψευση!

Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε η δήλωση του Γκασόλ: «Πρέπει να μάθω από αυτό. Πρέπει να μάθω ότι όταν κάτι γίνεται εκτός γηπέδου θα πρέπει να το κρατάω εκτός γηπέδου» όταν ο Ισπανός μιλούσε για την κόντρα τους με τον Κόμπι Μπράιαντ για την κοπέλα του για να πείσει τους πάντες ότι όντως έγιναν τα όσα ακούστηκαν.

Μάλιστα, ο Μαρκ Σπίαρς, δημοσιογράφος στο Yahoo Sports, έγραψε: «Ο Παού Γκασόλ μάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες ότι υπάρχουν εξωαγωνιστικά θέματα στην ομάδα. ‘Θα κοιτάζω πίσω μου και θα βλέπω όλα όσα έγιναν. Θα προσπαθώ στο μέλλον να το χειρίζομαι καλύτερα. Ό,τι κι αν συμβαίνει, εντός ή εκτός παρκέ, θα πρέπει να μην το αφήνω να επηρεάζει την απόδοσή μου στο γήπεδο’, μου είπε ο Γκασόλ».

Κορυφή του παγόβουνου ήταν ένα tweet (δημοσίευση στο Twitter) που έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους οι δύο δημοσιογράφοι που έχουν την πρωινή αθλητική εκπομπή σε ραδιόφωνο του Σαν Ντιέγκο: «Ο Κόμπι Μπράιαντ θα έπρεπε να ντρέπεται, δεν λες ΠΟΤΕ στη γυναίκα σου ότι ο φίλος σου απατά τη γυναίκα του, ειδικά ο Κόμπι που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι άγγελος».

Η δημοσίευση αφορούσε τον Μπράουν και υποστήριζε ότι η γυναίκα του Κόμπι έμαθε ότι εκείνος απάτησε τη γυναίκα του με την κοπέλα του Γκασόλ και γι’ αυτό ανακατεύτηκε στο θέμα!

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, είτε ο Μπράουν έκανε όσα ακούγονται είτε όχι, είτε ο Κόμπι και ο Γκασόλ όντως δεν μιλιούνται είτε όχι (δημόσια οι δυο παίκτες έχουν αρνηθεί τα πάντα βεβαίως), το θέμα είναι ότι αυτό που μοιάζει σαν τέλος για την τωρινή ομάδα των Λέικερς, είναι ένα πικρό και άσχημο τέλος, ένα τέλος που κανείς τους δεν θα φανταζόταν πριν ένα χρόνο όταν ανακοίνωναν τα σχέδια για το «three-peat». Η φετινή σαπουνόπερα των Λέικερς μοιάζει να έχει πολλά επεισόδια ακόμα και το καλοκαίρι αναμένεται… μακρύ και δύσκολο στο L.A..

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *