Home / NBA / «Πάγωσαν οι ρώγες μου!»

«Πάγωσαν οι ρώγες μου!»

Ο Ειλικρινά Ευχόμενος Παγκόσμια Ειρήνη (πρώην Ρον Αρτέστ) συνεχίζει το… σόου φέτος το καλοκαίρι. Μετά την αίτηση για αλλαγή ονόματος, τα παιχνίδια στα playgrounds της Νέας Υόρκης και το sexting σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη, ήρθε η συναυλία της Celine Dion για να κάνει τον Παγκόσμια Ειρήνη να… ανατριχιάσει.

Όσοι είχε τύχει να δουν το περσινό επεισόδιο του Jimmy Kimmel Live Show με τον Ρον Αρτέστ (τότε), θα θυμούνται τον παίκτη να λέει ότι είναι… ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Ceiline Dion στον κόσμο.

Οπότε, το γεγονός ότι… τρελάθηκε λίγο όταν είδε τη συναυλία της την περασμένη εβδομάδα και τη γνώρισε και από κοντά, μάλλον δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση.

«Είμαι σε συναυλία της Celine Dion!! Στα παρασκήνια!! Ουάου!!! Εγώ και οι φίλοι μου!!! Είπε ότι της άρεσα πολύ στον Jimmy Kimmel όταν είχα ακόμη μούσι!!!!!!!!» έγραψε ο Παγκόσμια Ειρήνη κατά τη διάρκεια του σόου στο Twitter, ενώ λίγο αργότερα το τράβηξε ένα βήμα παραπέρα:

«Η Celine έκανε εμένα και όλους τους σκληρούς φίλους μου να κλάψουμε με το γαλλικό τραγούδι!!!! Κι αυτή έκλαψε!!! Ουάου!!!! Με αγκάλιασε!! Ανατριχιάζω!! Οι ρώγες μου πάγωσαν!».
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά…

 

Ο Παγκόσμια Ειρήνη είναι σε ρέντα φέτος το καλοκαίρι. Από την αίτηση για αλλαγή ονόματος και μετά όλο και κάτι βρίσκει για να μας απασχολήσει. Λίγο η ταινία που ετοιμάζει, λίγο το γεγονός ότι συμφώνησε να παίξει μπάσκετ στην Αγγλία μέχρι να τελειώσει το λοκ άουτ, λίγο το σκάνδαλο με τα σεξομηνύματα στο κινητό, λίγο τα παιχνίδια που έδωσε σε playgrounds απαιτώντας να μην υπάρξει εισιτήριο, το μόνο που καταφέρνει ο Αρτέστ είναι να παρακαλάμε να μην τελειώσει το λοκ άουτ για να δούμε… πού το πάει.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *