Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Τελικά θα φορά… Αρμάνι!

Τελικά θα φορά… Αρμάνι!

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αντώνης Φώτσης θα κατέληγε στην Μπαρτσελόνα, επόμενος σταθμός της καριέρας του μοιάζει ότι θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί κινήθηκαν ταχύτατα από τη στιγμή που έκλεισαν συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα και μοιάζουν να κέρδισαν τη μάχη για το καλύτερο «τεσσάρι» της χώρας.

Ο Φώτσης αναμένεται να μεταβεί στην Ιταλία στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για να περάσει από εξετάσεις και να ανακοινωθεί και επίσημα από την Αρμάνι. Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, μάνατζερ του Φώτση, είναι ήδη στην Ιταλία και μιλάει με τους Ιταλούς, για τους οποίους ο Φώτσης γίνεται μια από τις ακριβότερες μετεγγραφές στην ιστορία τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Έλληνας άσος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και οι απολαβές του θα είναι περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Μπορεί η Μπαρτσελόνα ως όνομα να είναι πιο… ελκυστική, αλλά σίγουρα στην Αρμάνι ο Φώτσης δεν θα έχει κάτι να ζηλέψει από πλευράς οργάνωσης, ενώ αγωνιστικά θα είναι μάλλον καλύτερα γι’ αυτόν, από άποψη χρόνου και σημασίας για την ομάδα.

Ο «Μπάτμαν» αποτελεί μήλον της έριδος για πάρα πολλές ομάδες στην Ευρώπη, είναι σε πολύ καλή ηλικία, στα 30 του, και προέρχεται από μια πάρα πολύ καλή χρονιά, την οποία και τελείωσε με το αδιανόητο 73.8% στα δίποντα στην Α1 και 76.1% στην Ευρωλίγκα, ποσοστό που τον κατέταξε πρώτο στη σχετική λίστα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Την ίδια ώρα η Αρμάνι ανανέωνε τα συμβόλαια των Μαντσινέλι και Ρόκα.

Το κατά πόσο η απόφαση των Γιαννακόπουλων να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό και οι μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στο εξής προλάβουν να αλλάξουν κάτι σε 2 μέρες θα το δούμε. Πάντως, πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να δώσει τόσα χρήματα στον Φώτση όσα οι Ιταλοί.

 

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *