Home / NBA / Κάνοντας τατουάζ τον Ντιρκ…

Κάνοντας τατουάζ τον Ντιρκ…

Φέτος είναι η χρονιά των Μάβερικς στο NBA. Ξεκάθαρα. Μια ομάδα που πρωταγωνιστούσε εδώ και 10 χρόνια, αλλά πάντα κάτι της έλειπε. Φέτος, καθοδηγούμενοι από έναν απίστευτο Ντιρκ Νοβίτσκι, οι Μάβερικς πήραν τον τίτλο και το πόσο ψηλά στις συνειδήσεις όλων είναι ο Γερμανός υπεραστέρας φαίνεται και από το γεγονός ότι… όλοι νιώθουν χαρούμενοι γι’ αυτόν που πήρε επιτέλους τίτλο.

Βέβαια, κάποιοι είναι… πιο χαρούμενοι από τους υπόλοιπους. Ο Μοχάμεντ Άλι έστειλε ένα γάντι του στον Νοβίτσκι με τη φράση «You’re the greatest» (σ.σ. «Είσαι ο καλύτερος») ραμμένη πάνω του (και ο Νοβίτσκι του έστειλε πίσω μια χρυσή μπάλα μπάσκετ με την ίδια επιγραφή), ενώ ο ΝτεΣον Στίβενσον έκανε τον Ντιρκ μπλουζάκι, μόνο και μόνο για να «την πει» στον ΛεΜπρον.

Κάποιοι οπαδοί των Μάβερικς, πάντως, έκλεψαν την παράσταση, καθώς αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ τον Νοβίτσκι πάνω τους. Και όχι όπου όπου… 

Πρώτος ήταν ο Ρομπ Σάλσμαν. Μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μάβερικς, ο Σάλσμαν μπήκε στο λογαριασμό του στο Twitter και έγραψε μια πολύ απλή ερώτηση: «Ποιος άλλος έκανε τατουάζ τον Ντιρκ σήμερα;».

Μαζί με την ερώτηση έβαλε και τη φωτογραφία του νέου του τατουάζ, φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Είναι η μορφή του Νοβίτσκι, στο παραλλαγμένο σήμα του NBA, την οποία έκανε ο Σάλσμαν στο πλάι του ποδιού του πάνω από τον αστράγαλο.

Τα 150 δολάρια που πλήρωσε ο Σάλσμαν για το τατουάζ προφανώς και είναι πολύ… μικρό τίμημα για να έχεις για πάντα στη ζωή σου δίπλα σου έναν Γερμανό 2.13 μέτρων σε κάθε εύκολη ή δύσκολη στιγμή.

Η ιδέα για τον Σάλσμαν ήρθε από το project του Άκις Γεροκόστας, ο οποίος τροποποίησε το logo του NBA με τον Τζέρι Ουέστ 30 φορές, φτιάχνοντας 30 διαφορετικά logos με τους αστέρες κάθε ομάδας. Ένα από αυτά ήταν με τον Νοβίτσκι, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία και αυτό χρησιμοποίησε ο Σάλσμαν για το τατουάζ του.

Ο Σάλσμαν έκανε την αρχή, αλλά ο Ντέρεκ Ντίλντεϊ αποφάσισε να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Με το τατουάζ του κατάφερε να μείνει για πάντα στην ιστορία, καθώς ακόμη και στην ακραία περίπτωση που θα βρεθεί γυμνός, με αμνησία στην άλλη άκρη του κόσμου, όποιος τον δει θα πει «ναι, τον ξέρω, είναι ο Ντέρεκ Ντίλντεϊ». Γιατί;

Γιατί ο Ντέρεκ Ντίλντεϊ έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, που έχει τατουάζ με το πρόσωπο του Νοβίτσκι στον… ποπό του! Αθάνατος…

Ο ίδιος ο Ντίλντεϊ είπε για τον λόγο που έκανε το τατουάζ: «Προφανώς η έμπνευση ήρθε από το γεγονός ότι είμαι τεράστιος οπαδός του Ντιρκ. Ξέροντας πόσο πολύ ήθελε ο Ντιρκ αυτό τον τίτλο και όλα όσα είχε περάσει με την ομάδα για 13 χρόνια, με έκανε να θέλω αυτόν τον τίτλο για εκείνον περισσότερο απ’ οτιδήποτε ήθελα ποτέ στα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Όταν οι Μάβερικς πέρασαν στους τελικούς, και μάλιστα εναντίον των Μαϊάμι Χιτ, μάλλον να ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και ανέβασα ποστ στο Facebook ότι θα έκανα τατουάζ το πρόσωπο του Ντιρκ στον κ*λο μου αν κέρδιζαν το πρωτάθλημα. Πήρα πολλά σχόλια από φίλους, οπότε ήξερα ότι αν κέρδιζαν θα έπρεπε να το κάνω. Όταν ο Ντιρκ σήκωσε το τρόπαιο ήταν η καλύτερη αθλητική στιγμή της ζωής μου. Έκλαψα, πήρα τηλέφωνο έναν φίλο από το Λύκειο που κάνει τατουάζ και από τότε δεν έχω ξεπεράσει την ηδονή του τίτλου των Μάβερικς. Τώρα καταλαβαίνω ότι θα κάθομαι στο πρόσωπο ενός μεγάλου Γερμανού για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Ο Ντίλντεϊ σίγουρα αξίζει συγχαρητήρια για το θάρρος του να μην κάνει πίσω σε αυτό που είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει, αν βεβαίως καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το… πού το έκανε. Το μόνο πρόβλημα για τους Μάβερικς είναι αν ο Ντίλντεϊ αρχίσει του χρόνου να θέλει να… δείχνει στον Νοβίτσκι το τατουάζ του.

Και μια τελευταία απορία: Είμαστε σίγουροι ότι ο ΝτεΣον Στίβενσον δεν έχει ίδιο τατουάζ;

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *