Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Αποχώρησε από την προετοιμασία ο Γιοκσίμοβιτς

Αποχώρησε από την προετοιμασία ο Γιοκσίμοβιτς

Μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας με την εθνική Σλοβενίας, ο Νεμπόισα Γιοκσίμοβιτς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα για «να κάνω χώρο σε πιο νέους αθλητές».

Ο Γιοκσίμοβιτς μίλησε με τον Μάλκοβιτς, που δέχτηκε την αποχώρηση του παίκτη, ενώ αν υπήρχαν κι άλλοι λόγοι πίσω από την απόφαση (αγωνιστικοί) δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και νιώθω τιμή που ο προπονητής μου Μπόζιντας Μάλκοβιτς με κάλεσε να είμαι μέρος της προετοιμασίας της ομάδας και νιώθω χαρούμενος που μπόρεσα να βρεθώ με την ομάδα στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο ρεπό που είχαμε, σκέφτηκα τα πράγματα και κατέληξα ότι θα είναι καλύτερο να αποσυρθώ και να αφήσω χώρο σε νεαρότερους αθλητές, που πρέπει να πάρουν μια ευκαιρία. Καλή τύχη στην ομάδα στο Ευρωμπάσκετ, όπου προσεύχομαι να πετύχουν»
, είπε ο 30άρης Γιοκσίμοβιτς.

«Καλή τύχη στη μελλοντική του καριέρα του εύχομαι»
, είπε ο Μάλκοβιτς για το θέμα. Στην προετοιμασία της Σλοβενίας αναμένεται να ενταχθούν τις επόμενες ημέρες οι Έραζεμ Λόρμπεκ, Μπότσιαν Νάχμπαρ, Ματίας Σμόντις και Σάμο Ούντριχ.

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *