Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Π. Γκασόλ: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Π. Γκασόλ: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Οι Ισπανοί… άρχισαν το trash-talking ήδη από τον Ιούλιο, σε μια χρονιά που έχουν μάλλον το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας τους. Λογικό είναι και οι δηλώσεις τους να είναι αντίστοιχες, με τον Παού Γκασόλ να μιλά για χρυσό και ότι όλοι θέλουν να τους κερδίσουν επειδή είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά μίλησε και για σεβασμό των αντιπάλων.

Ο Παού είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και να έχουμε υψηλούς στόχους. Στοχεύουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά. Για να το πετύχουμε όμως αυτό οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Όλοι θα κάνουν τα πάντα για να μας κερδίσουν αλλά εμείς θα παλέψουμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Αν χαλαρώσουμε θα μας σκοτώσουν γιατί όλοι θέλουν να νικήσουν το φαβορί. Ειλικρινά όμως δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη ομάδα από εμάς».

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην εθνική: «O ενθουσιασμός και η υπερηφάνεια να παίζω για την Εθνική. Επίσης η φιλοδοξία να κερδίσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα και να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Για τους Μουμπρού και Γκαρμπαχόσα: «Δεν ξέρω. Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες και σημαντικοί για την ομάδα. Έχουν φτάσει όμως σε ένα σημείο της καριέρας τους που θέλησαν να σταματήσουν. Φυσικά τους αξίζει σεβασμός».

Για τον Ιμπάκα: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην εθνική. Επίσης γνωρίζει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα και θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά είναι καλοδεχούμενος στην ομάδα όπως και όποιος μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *