Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Φόβητρο οι γηπεδούχοι, τρομερός Πάρκερ!

Φόβητρο οι γηπεδούχοι, τρομερός Πάρκερ!

Στον Πάρκερ ανήκε η Παρασκευή, αφού με 32 πόντους έδωσε στη Γαλλία μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας, που είδε τον Μπάουερμαν να κάνει διαχείριση υλικού που δεν έβγαζε νόημα κρατώντας τον Νοβίτσκι 12 λεπτά στον πάγκο και τον Κάμαν 17! Οι Λιθουανοί πήραν το πρώτο ντέρμπι με τους Τούρκους, αφού στα κρίσιμα ήταν πιο ψύχραιμοι, σε ένα ματς που κυλούσε οριακά ως το φινάλε του!

Οι Ισπανοί δεν είχαν πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μεγάλη Βρετανία και με πρωτεργάτες τα αδέρφια Γκασόλ πήραν τη νίκη εύκολα, ιδίως μετά τον ψιλοκαυγά Ντενγκ-Φρίλαντ. Οι Πολωνοί έκαναν τη νίκη της τιμής επί των Πορτογάλων και χαμογέλασαν, αλλά για πρόκριση ούτε λόγος.

Οι Σέρβοι τα χρειάστηκαν με τους Ισραηλινούς, έμειναν 12 πόντους πίσω, αλλά τελικά κέρδισαν χάρη στον τρομερό οίστρο του Σαβάνοβιτς. Τέλος, οι Ιταλοί πήραν την πρώτη τους νίκη, επί των Λετονών, με τον Μπαρνιάνι να κάνει ρεκόρ καριέρας στην εθνική με 36 πόντους!

Α Όμιλος

Ισπανία – Μεγάλη Βρετανία 86-69 (38-32)

Π. Γκασόλ 21π. 6ρ., Μ. Γκασόλ 18π. 11ρ. 5ασ., Ρούντι 11, Ρέγιες 10π. 6ρ. // Ντενγκ 17π. 5ρ. 4ασ., Κλαρκ 14π. 12ρ., Ράινκινγκ 9.

Εύκολο σχετικά ήταν το απόγευμα για την Ισπανία, αφού οι Βρετανοί μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση για περίπου 15-20 λεπτά. Ο καυγάς Ντενγκ-Φρίλαντ τους αποσυντόνισε, με τον Φρίλαντ να έχει πολλά νεύρα, καθώς οι συμπαίκτες του τον εκθέτουν με τον τρόπο που τον τροφοδοτούν. Απ’ την άλλη, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, την πλήρωσε ο μόνος που δεν έπρεπε, καθώς μετά από 25 λεπτά που κανείς δεν τον έβλεπε στη ρακέτα, ο Ντενγκ του έκανε μια λάθος πάσα και τα άκουσε για τα καλά (απαντώντας βέβαια όσο μπορούσε). Ο Φιντς τους έβγαλε και τους δύο, με την Ισπανία να έχει ήδη αρχίσει να ξεφεύγει, αλλά μετά να κάνει περίπατο.

Οι δύο Γκασόλ καθάρισαν τον αγώνα, σκοράροντας 20 από τους 22 πόντους της ομάδας τους από το 34-30 ως το 56-40. Εκεί κρίθηκε το ματς, με τη Βρετανία νωρίτερα να έχει προσπεράσει στο σκορ με 19-21 στο 13ο λεπτό.

Η συνέχεια μετά το 25ο λεπτό ήταν διαδικαστική, με τη Βρετανία να «κερδίζει» τον Βαν Ούστραμ, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και γέμισε με αισιοδοξία τον Φιντς ότι μπορεί στα επόμενα χρόνια να κρατήσει τη θέση του πλέι μέικερ με αξιοπρέπεια.

Οι Ισπανοί και πάλι δεν ήταν πολύ καλοί, αλλά δεν μπορεί να κριθεί η εμφάνισή τους, καθώς ως τώρα παίζουν στο ρελαντί. Οι δυο Γκασόλ είχαν 14/23 σουτ (9/13 ο Παού) και 11/11 βολές στο ματς, ενώ ο Ναβάρο μάλλον βαριόταν που ζούσε με 1/11 εντός παιδιάς (0/6 δίποντα). Τα σπουδαία στη συνέχεια καθώς το επόμενο ματς των Ισπανών είναι την Κυριακή με την οικοδέσποινα Λιθουανία. Και μετά, Δευτέρα (18 ώρες μετά τη λήξη του ματς με τη Λιθουανία) αντιμετωπίζουν τους Τούρκους.

Οι Βρετανοί προφανώς και δεν μπορούσαν καλύτερα με τέτοιο ρόστερ, έδειξαν μαχητικοί, θέλουν νίκες με Πολωνία και Πορτογαλία και ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο του χρόνου.

Πορτογαλία – Πολωνία 73-81 (36-29)

Τάβαρες 13, Κόστα 13, Ντα Σίλβα 12π. 4ασ. 4κλ., Σάντος 12 // Μπερίσα 16π. 4ρ. 3ασ., Κόστσαρεκ 18π. 4ασ., Στσέβτσικ 13π. 5ρ., Λεόντσικ 11π. 9ρ. 3ασ.

Στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισαν το ματς με την Πορτογαλία οι Πολωνοί, που βρίσκονταν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Στο τέλος είχαν πιο καθαρό μυαλό και μετά το 71-73 έτρεξαν ένα 2-8 ως το φινάλε. Βέβαια, και τα 25-39 ριμπάουντ υπέρ τους βοήθησαν.

Οι Πορτογάλοι που είχαν κερδίσει τα ριμπάουντ με Τούρκους και είχαν μικρή διαφορά στο ματς με τους Ισπανούς, παραδόθηκαν αμαχητί στον τομέα αυτόν εναντίον των Πολωνών, παρότι οι άλλες ομάδες είχαν πολύ πιο δυνατούς ψηλούς. Γενικά, οι Πορτογάλοι σούταραν χειρότερα στα δίποντα (14/30 έναντι 19/34), αλλά ήταν καλύτεροι σε λάθη (16-21) και κλεψίματα (11-7). Όλα αυτά τους οδήγησαν να έχουν προβάδισμα στο πρώτο μέρος με 29-21 και 36-29 στην ανάπαυλα. Οι Πολωνοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και με αλλεπάλληλα τρίποντα προσπέρασαν με 36-42, σερί 0-13 με τρία κολλητά τρίποντα.

Ξέφυγαν και με 7 πόντους, 38-45, αλλά γρήγορα το ματς ήταν ξανά ισόπαλο (49-49). Έτσι συμβάδιζαν οι δύο ομάδες μέχρι ένα λεπτό πριν το τέλος, αφού μετά το 65-73, οι Πορτογάλοι με δύο τρίποντα μείωσαν σε 71-73. Ως εκεί όμως, αφού ο Κελάτι με 3/4 βολές και ο Μπερίσα με 2/2 έγραψαν το 71-78, την ώρα που οι Πορτογάλοι έχαναν 2 επιθέσεις με τον Κόστα.

Έτσι, οι Πολωνοί απέφυγαν την τελευταία θέση του ομίλου, έκαναν τη νίκη της παρηγοριάς, κάτι που δεν αναμένεται να κάνουν οι Πορτογάλοι, εκτός κι αν κάνουν την έκπληξη με τη Μ. Βρετανία.

Τουρκία – Λιθουανία 68-75 (35-32)

Ιλιασόβα 20π. 4ρ., Ασίκ 11π. 13ρ., Τούρκογλου 9π. 4ασ., Ονάν 10 // Σονγκάιλα 12π. 5ρ., Γιασάιτις 11π. 5ρ., Γιασικεβίτσιους 7π. 7ασ., Καουκένας 11π. 4ρ., Καλνιέτις 9π. 3ασ.

Μεγάλη νίκη για τη Λιθουανία που συνεχίζει αήττητη στον όμιλο με την Τουρκία και την Ισπανία και πλέον αναμένει το ντέρμπι με τους Ισπανούς το βράδυ της Κυριακής, όπου αν κερδίσει θα κλειδώσει την πρωτιά. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, οι Λιθουανοί την εκμεταλλεύτηκαν και στο τέλος πήραν τη νίκη απέναντι σε μια Τουρκία που είχε αρκετές λάθος επιλογές στα τελευταία λεπτά.

Το ματς ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν την περισσότερη ώρα του αγώνα. Από το 26ο λεπτό έως και τα τελευταία δευτερόλεπτα καμία ομάδα δεν ξέφυγε πάνω από 5 πόντους, ενώ σε όλο το ματς οι φορές που κάποια ομάδα είχε «ασφαλές» προβάδισμα μετριούνται στα δάχτυλα: το 31-23 των Τούρκων, που έγινε 35-32 στο ημίχρονο και το 45-39 των Τούρκων που έγινε 47-47 για να φτάσουμε μετά στο 68-75 που γράφτηκε με 4/4 βολές στο φινάλε του αγώνα.

Ο πλουραλισμός των Λιθουανών ήταν αυτός που κέρδισε το ματς, η ομάδα του Κεμτζούρα πήρε 33 πόντους από τον πάγκο, έναντι μόλις 16 των Τούρκων. Πάντως, ο Κεμτζούρα και πάλι είχε ένα θέμα στο ποιοι θα παίξουν και πόσο, οι Βαλανσιούνας και Ντελινινκάιτις δεν πάτησαν παρκέ (όπως την προηγούμενη βραδιά δεν είχε πατήσει ο Πετραβίτσιους), ενώ ο Λαβρίνοβιτς έπαιξε 7 λεπτά με αποτέλεσμα να μαλώσει με τον προπονητή του μέσα στο ματς όταν τον έβγαλε.

Όμως, οι Λιθουανοί κερδίζουν, με κάθε νίκη ο πυρετός ανεβαίνει σε όλη τη χώρα, που πια βλέπει μόνο το χρυσό. Η ατμόσφαιρα είναι ολοένα και καλύτερη στο γήπεδο, χωρίς την παραμικρή υπόνοια επεισοδίου.

Οι Τούρκοι είναι πολύ δυνατοί και έχουν πλήρη ομάδα, χωρίς κενά, αλλά αυτό που φάνηκε να τους λείπει ήταν ο Τάνιεβιτς στα τελευταία λεπτά. Μετά τον τραυματισμό του Τουντζερί (που έπαθε μεγάλη πλάκα από το πουθενά, χάνοντας τις αισθήσεις του από μη ηθελημένο χτύπημα του Καουκένας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό) οι Τούρκοι πελαγοδρομούσαν και δεν έβγαλαν σωστή επίθεση στο τέλος. Ο Ενέ δεν είναι Τάνιεβιτς και αρχίζουν όλοι να το καταλαβαίνουν.

Γιαφτόκας και Πετραβίτσιους ήταν πολύ καλοί, όπως και ο Σάρας με τον Καουκένας, αλλά και ο Γιασάιτις με τον Καλνιέτις για τη Λιθουανία. Καλύτερος όλων ο Σονγκάιλα που έκλεισε και τον Τούρκογλου. Το συμπέρασμα από τον αγώνα είναι ότι οι Ισπανοί δεν θα καλοπεράσουν στα δύο επόμενα παιχνίδια τους, τα οποία ήδη αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.


Β Όμιλος

Σερβία – Ισραήλ 89-80 (35-41)

Σαβάνοβιτς 24π. 7ρ., Κρστιτς 18π. 7ρ., Κέσελι 15π. 7ρ. // Χαλπερίν 18, Μπλου 16, Νισίμ 16π. 9ασ., Ελιάχου 14π. 4ρ., Καντίρ 7π. 10ρ.

Ένα ματς που, μεταξύ μας, δεν άξιζε να κερδίσει πήρε η Σερβία εναντίον του Ισραήλ. Λίγο με την κλάση της, λίγο με την τρομερή ευαισθησία των διαιτητών, οι Σέρβοι γύρισαν ένα ματς στο οποίο έχαναν για πάνω από 25 λεπτά χάρη, κυρίως, στην κλάση του Ντούσκο Σαβάνοβιτς.

Ο Σαβάνοβιτς είχε 24 πόντους και 7 ριμπάουντ με 9/15 δίποντα και 2/3 τρίποντα, ενώ ο Κρστιτς 18 πόντους και 7 ριμπάουντ με 6/7 δίποντα και 6/8 βολές. Είναι αλήθεια ότι το κοντό Ισραήλ δεν μπορούσε να ματσάρει με τίποτα τη Σερβία, εξ ου και το πάρτι των ψηλών, αλλά και των Κέσελι, Τεόντοσιτς, που είχαν από 7 ριμπάουντ! Συνολικά η Σερβία είχε 45 ριμπάουντ με 18 επιθετικά, ενώ οι Ισραηλινοί 27 με 3 επιθετικά.

Όμως, το Ισραήλ ήταν πολύ καλό. Έκανε ξεκάθαρα το καλύτερο ματς του στο Ευρωμπάσκετ (και από αυτά που θα έρθουν), είχε τον Μπλου να ξεκινά με 4/4 τρίποντα, τον Νισίμ να παίζει εκπληκτικά, τον Χαλπερίν να είναι ασταμάτητος και τον Ελιάχου να… σερβίρει την μπάλα στο καλάθι όποτε ήθελε.

Το Ισραήλ μπήκε με 20-25 στο ματς, οι Σέρβοι προσπέρασαν προσωρινά, αλλά με τον Μπλου να βομβαρδίζει από παντού πετυχαίνοντας 10 πόντους σε 1,5 λεπτό το Ισραήλ έφτασε στο 31-41. Η μεγαλύτερη διαφορά για το Ισραήλ ήρθε στο 23ο λεπτό, όταν το τρίποντο του Νισίμ έγραψε το 41-53. Οι Σέρβοι έμοιαζαν εγκλωβισμένοι, οι ψηλοί τους δεν μπορούσαν να σκοράρουν και σώθηκαν μόνο όταν πήρε μπρος ο Σαβάνοβιτς.

Ο Σαβάνοβιτς έβαλε 10 πόντους ως το 55-58 και το ματς γινόταν ντέρμπι ξανά στο 28ο λεπτό. Το Ισραήλ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 34ο λεπτό, όταν ο Κέσελι με τρίποντο ισοφάρισε σε 64-64. Οι βολές του Κρστιτς και το τρίποντο του Κέσελι στο 37ο λεπτό έγραψαν το 77-71 για τη Σερβία, που νόμισε ότι καθάρισε.

Όμως, Χαλπερίν και Νισίμ σκόραραν για το 77-76 δείχνοντας ότι δεν παραδοθούν εύκολα. Εκεί καθάρισε ο Κρστιτς με 4 συνεχόμενους πόντους για το 81-76, ενώ μετά ήρθαν τα δύο κολλητά τρίποντα από Σαβάνοβιτς και Κέσελι για το 87-78 και το ματς τελείωσε οριστικά.

Οι Σέρβοι ήταν πολύ χειρότεροι από τα άλλα ματς, αλλά έδειξαν ότι έχουν χαρακτήρα για να παίξουν σωστά και λογικά και να γυρίσουν τον αγώνα. Βέβαια, βοήθησε και η διαιτησία λίγο, με τα φάουλ να είναι 24-15 εναντίον του Ισραήλ και τις βολές 9-25 υπέρ των Σέρβων. Οι Ισραηλινοί έπαιζαν σκληρά στη ρακέτα, προσπαθώντας να καλύψουν το μειονέκτημα ύψους που έχουν, αλλά απ’ την άλλη τα σφυρίγματα υπέρ των Σέρβων έρχονταν πολύ εύκολα. Γι’ αυτό και ο Σίβεκ στο τέλος ωρυόταν εκτός εαυτού για 5-10 λεπτά στους διαιτητές…

Το Ισραήλ αποκλείστηκε και μαθηματικά, ενώ οι Σέρβοι φαίνεται ότι θα παίξουν την πρωτιά με τους Γάλλους, με τους Γερμανούς να παίζουν ακόμα στην εξίσωση βέβαια.

Λετονία – Ιταλία 61-72 (33-31)

Κούκσικς 19π. 6ρ., Σελάκοφς 10π. 4ρ., Μπέρτανς 8 // Μπαρνιάνι 36π. 7ρ., Μπελινέλι 11π. 5ρ. 4κλ., Μαντσινέλι 8π. 9ρ. 3ασ., Γκαλινάρι 7π. 9ρ.

Απ’ τη μία ο Μπαρνιάνι έκανε ρεκόρ καριέρας με την εθνική σε πόντους, απ’ την άλλη η Λετονία δεν είχε σκόρερ εκτός του Κούκσικς. Απ’ τη μία η Ιταλία είχε 25/28 βολές, απ’ την άλλη οι Λετονοί είχαν 12/21. Αυτά τα στοιχεία είναι που έκριναν το ματς των δύο ομάδων και χάρισαν στους Ιταλούς την πρώτη τους νίκη στο Ευρωμπάσκετ.

Οι Ιταλοί συνέχισαν να σουτάρουν άθλια, όπως και στα προηγούμενα ματς, 21% στο τρίποντο, 38% στα δίποντα. Αλλά είχαν 89% στις βολές, ενώ οι αντίπαλοί τους 57%. Ο οίστρος του Μπαρνιάνι ήταν ατελείωτος στο πρώτο ματς που ο Πιανιτζάνι τον ξεκίνησε βασικό.

Ο Μπαρνιάνι έβαλε 36 πόντους, αλλά ο Πιανιτζάνι… δικαιώθηκε που τον ξεκινούσε από τον πάγκο, καθώς ο Ιταλός σέντερ αποβλήθηκε με 5 φάουλ (αυτό ήθελε στα άλλα ματς να αποφύγει ο προπονητής του). Βέβαια, όταν ο Μπαρνιάνι έφυγε, το ματς είχε κριθεί.

Το ματς ήταν κλειστό και οι Λετονοί ήταν μπροστά ως το 46-42 του 26ου λεπτού. Στη συνέχεια οι Ιταλοί προσπέρασαν με τον Μπαρνιάνι και τον Μπελινέλι να βάζουν 4 και 5 πόντους αντίστοιχα. Δύο τρίποντα από Μορντέντε και Μπαρνιάνι στην αρχή της 4ης περιόδου ήταν που έθεσαν τις ισορροπίες στο φινάλε, αφού οι Ιταλοί έγραψαν το 53-61 με σερί 0-8.

Μετά το 56-66 στο 35ο λεπτό, το ματς έγινε… άθλιο, με την Ιταλία να αρχίζει να τα σπάει από την περιφέρεια και τη Λετονία να μην μπορεί να βάλει ούτε βολή ούτε καλάθι για να μειώσει. Από το 35’ μέχρι το 38:20 οι Λετονοί είχαν 1/6 βολές και 0/3 εντός παιδιάς, ενώ οι Ιταλοί 0/7 εντός παιδιάς!

Ο Μπέρτανς έβαλε ένα τρίποντο για το 60-67, αλλά ο Μαντσινέλι απάντησε αμέσως με χουκ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Οι Ιταλοί ελπίζουν ακόμα σε πρόκριση, αλλά επιβάλλεται να κερδίσουν Γαλλία και Ισραήλ για να έχουν ελπίδες.

Γαλλία – Γερμανία 76-65 (29-28)

Πάρκερ 32π. 4ρ. 6ασ., Μπατούμ 14, Ζελαμπάλ 10, Νοά 8π. 7ρ. // Νοβίτσκι 20π. 6ρ., Σαφάρτζικ 12π. 3ασ., Κάμαν 8π. 5ρ.

Κανείς δεν κατάλαβε τι περνούσε από το μυαλό του Μπάουερμαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γερμανίας με τη Γαλλία. Γιατί ο έμπειρος Γερμανός προπονητής έχασε το ματς μόνος του και δεν πρέπει να του φταίει κανείς. Σύμφωνοι, η διαιτησία εκνεύρισε τον Νοβίτσκι, αφού σε 3-4 φάσεις ο αστέρας έπρεπε να έχει πάει στις βολές και δεν πήγε, αλλά ο Μπάουερμαν ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Νοβίτσκι έμεινε στο παρκέ 28 λεπτά συνολικά, ο Κάμαν 23 και δεν ξαναμπήκε μετά το 26ο λεπτό και οι Γερμανοί έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια. Ένα ματς μάλιστα στο οποίο είχαν μπει με 2-11 και μέχρι 2 λεπτά πριν το ημίχρονο το ήλεγχαν πλήρως. Ξαφνικά στο 3ο δεκάλεπτο κάτι έγινε και όλη η ομάδα διαλύθηκε.

Ο Μπάουερμαν έβγαλε Νοβίτσκι και Κάμαν από το παρκέ (μαζί με Μπένζινχ και Χάμαν) και έβαλε τα δεύτερα μέσα. Βγάζει τον Νοβίτσκι (και τον Μπένζινχ) στο 41-34, θα νόμιζε κανείς για να ηρεμήσει ο παίκτης, που του γίνονταν απανωτά φάουλ και δεν του σφυρίζονταν. Βγάζει και τον Κάμαν στο 44-34 και το ματς γίνεται 46-34. Ο Κάμαν είχε έναν ψιλοτραυματισμό, αλλά δεν ξαναπέρασε στο παρκέ.

Και πάλι, όμως, οι καλοί θεοί του μπάσκετ τον αγαπούσαν και με τη δεύτερη πεντάδα μειώνει σε 46-39. Όμως, όχι, δεν έβαλε ξανά τους δύο αστέρες του στο παρκέ για να κρατήσει το ματς και να μειώσει, αλλά μένει με τη δεύτερη πεντάδα και το παιχνίδι πάει πολύ εύκολα για τη Γαλλία στο 58-40 στο 30ο λεπτό και το 62-43 (σερί 16-4) όταν μπαίνει ξανά ο Νοβίτσκι στο παρκέ στο 32ο λεπτό! Ο Νοβίτσκι είχε μείνει σχεδόν 6,5 λεπτά στον πάγκο, το ματς είχε χαθεί και οι Γερμανοί κινδύνευαν με συντριβή.

Ο Κάμαν δεν ξαναπέρασε στο παρκέ ως το τέλος,
αλλά ακόμη κι έτσι, ο Νοβίτσκι με ριμπάουντ, άμυνες, βολές, σουτ και έξυπνο παίξιμο ώστε να μένει κάποιος ελεύθερος κατάφερε και μείωσε σε 68-57 με 3,5 λεπτά να απομένουν. Ούτε τότε ο Μπάουερμαν πέρασε τον Κάμαν στο παρκέ, αντιθέτως, στο 70-59 έβγαλε και τον Νοβίτσκι οριστικά!

Το τι σκεφτόταν ο Μπάουερμαν μόνο ο ίδιος το ξέρει και οι Γερμανοί τώρα ίσως μπουν σε περιπέτειες αν οι Ιταλοί κερδίσουν τους Γάλλους και αυτοί χάσουν από τους Σέρβους.

Οι Γάλλοι σούταραν καλύτερα στα δίποντα 23/48 (12/33 οι Γερμανοί) και είχαν μόλις 8 λάθη (14 οι Γερμανοί). Τα ριμπάουντ ισορροπημένα, όπως και το ποσοστό στις βολές, με τη Γερμανία να σουτάρει 27 (14 η Γαλλία)! Τώρα, πώς ο Μπάουερμαν κατάφερε να χάσει αυτό το ματς τόσο εύκολα μόνο ο ίδιος το κατάλαβε.

Οι Γάλλοι πέτυχαν σημαντική νίκη, αν κερδίσουν και έναν από Σέρβους-Ιταλούς θα ανέβουν 1οι ή 2οι στον όμιλο. Αν όχι, μπαίνουν σε περιπέτειες. Πάντως, θα πρέπει να στήσουν ένα άγαλμα στον Πάρκερ, καθώς είναι σεληνιασμένος και μόνος τους καθαρίζει για όλους. Με τους Γερμανούς είχε 32 πόντους με 11/20 σουτ και 8/9 βολές, ασταμάτητος και τρομακτικός. Όσο δεν ήταν στο παρκέ, η Γαλλία απλά παρέπαιε …

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *