Home / NBA / Το lockout στην Ευρώπη: ποιοι έχουν υπογράψει!

Το lockout στην Ευρώπη: ποιοι έχουν υπογράψει!

Στα μισά του καλοκαιριού είχαμε αναρτήσει τη λίστα των παικτών του NBA που ενδιαφέρονταν για μετακίνηση στην Ευρώπη ή και αλλού λόγω του λοκ άουτ. Πλέον, το λοκ άουτ έχει σχεδόν κλείσει 3 μήνες και πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια.

Το Age of Basketball σας παρουσιάζει όλους τους παίκτες του NBA που έχουν υπογράψει συμβόλαιο εκτός Η.Π.Α. για τη σεζόν που έρχεται. Δίπλα σε κάθε όνομα υπάρχει η ομάδα με την οποία ο παίκτης υπέγραψε και το αν το συμβόλαιό του προβλέπει opt-out όρο για το ΝBA άπαξ και λήξει το λοκ άουτ. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 57 παίκτες βρίσκονται στην παρακάτω λίστα.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον ανεξαρτήτως του δικαιώματος να φύγουν ή όχι αν λήξει το λοκ άουτ είναι ότι όσοι είναι free agents οποιασδήποτε μορφής (restricted ή μη) θα κληθούν να αποφασίσουν όταν λήξει το λοκ άουτ αν θα φύγουν για το NBA, καθώς δεν δεσμεύονται από ομάδα στις Η.Π.Α. για να πρέπει να επιστρέψουν. Επίσης, όσοι υπέγραψαν συμβόλαιο στην Κίνα, δεν μπορούν να φύγουν όταν λήξει το λοκ άουτ. Η λίστα:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *