Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ “Πάνος Ζαχαρογιάννης”

ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ “Πάνος Ζαχαρογιάννης”

Το πρωτάθλημα, στο πλαίσιο μιας ευαισθητοποιημένης διοίκησης σε θέματα αθλητικών τραυματισμών, και σε συνέχεια ορισμένων επισημάνσεων από την περσινή σεζόν, οργανώνει φέτος επιδημιολογική επιτήρηση των αθλητικών τραυματισμών, που συνιστάται σε καταγραφή και τελική αξιολόγηση διαφόρων παραγόντων μετά το πέρας του πρωταθλήματος, καθώς και σε ψυχομετρική εκτίμηση των τραυματισμένων αθλητών. Η συγκεκριμένη μελέτη θα συμβάλλει στην καλύτερη οργάνωση του πρωταθλήματος και στην προστασία των παικτών.

Υπό την ερευνητική αιγίδα του Συλλόγου Νέων Ιατρών, καλούμε όλες τις ομάδες να συμβάλλουν στην καταγραφή, απαντώντας στο email-φόρμα που θα αποστέλλεται στον αρχηγό κάθε ομάδας μετά από κάθε αγωνιστική. Θα αφιερώνετε λίγα μόνο λεπτά από το χρόνο σας, αλλά θα βοηθήσετε σε μια ουσιαστική προσπάθεια.

Επικεφαλής της αξιολόγησης θα είναι ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται με γνώμονα το συμφέρον των αθλούμενων συμμετεχόντων.

Συντονισμός: Σύλλογος Νέων Ιατρών

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *