Home / NBA / Χώρισαν Καρντάσιαν-Χάμφρις! (photostory)

Χώρισαν Καρντάσιαν-Χάμφρις! (photostory)

Την ώρα που οι οπαδοί του NBA έχουν φτάσει στα όριά τους, οι παίκτες έχουν αρχίσει να μετράνε χαμένα χρήματα και σκέφτονται την περίφημη διάλυση της Ένωσης, υπάρχει ένα άλλο μείζον θέμα που καίει το NBA: το διαζύγιο του Κρις Χάμφρις με την Κιμ Καρντάσιαν. Μετά από 72 ημέρες γάμου το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει. Η επίσημη αιτία του διαζυγίου είναι ότι δε συμφώνησαν στο… πού θα ξεχειμωνιάζουν στα γεράματά τους, η ανεπίσημη ότι τα τσέπωσαν και σχόλασαν τη γιορτή.

Πάντως, ο γάμος τους δεν είναι ο πιο σύντομος, ένας άλλος μπασκετμπολίστας είναι πολύ πιο ψηλά στη σχετική λίστα. Ούτε το διαζύγιό τους το πιο ακριβό, την πρωτιά και σε αυτό απ’ όλη τη σόουμπιζ έχει πάλι μπασκετμπολίστας.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού λέει ότι ο Χάμφρις ήθελε να ζήσει στη Μινεσότα μετά το τέλος της καριέρας του, ενώ η Καρντάσιαν στο Λος Άντζελες. Και, εννοείται, ότι το κατάλαβαν μετά από 71 ημέρες γάμου. Όσο τα είχαν δεν συζητήθηκε καθόλου. Όταν παντρεύτηκαν πάλι δεν συζητήθηκε. Ξαφνικά, ένα πρωί, μετά από 71 ημέρες γάμου ο Χάμφρις ρώτησε την Κιμ: «μωρό μου να αρχίσουμε να κοιτάμε σπίτια στη Μινεσότα;». Η Καρντάσιαν απάντησε: «Τι είναι το ‘μινεσότα;’» και ο γάμος σχόλασε την επόμενη ημέρα.

Απ’ την άλλη, υπάρχουν και οι κακές γλώσσες που λένε ότι ο γάμος ήταν στημένος γιατί το ζευγάρι πλήρωσε 10 εκατομμύρια δολάρια για να παντρευτεί, αλλά έβγαλε 18 εκατομμύρια δολάρια από τον «κίτρινο» τύπο για βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή.

Υπάρχουν κι οι ακραίοι, που υποστηρίζουν ότι όλη η σχέση τους ήταν στημένη, απάντηση στη σχέση της Κλόε Καρντάσιαν με τον Λαμάρ Όντομ. Απλώς η Κιμ διάλεξε ένα ψηλό παλικάρι (για να μην νιώθει ο δικός της μειονεκτικά δίπλα στον Όντομ), πιο νέο και πιο γυμνασμένο, που να την παλεύει σε μονάκι με τον Όντομ, μήπως και παίξουν στα πλαίσια του ριάλιτι της οικογένειας (με τον προφανή τίτλο… Kardashians).

Έτσι, η Κιμ σαλπάρει για άλλες πολιτείες, εντός του Λ.Α. πάντα, και ο Χάμφρις θα πρέπει να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιό του όταν σπάσει το λοκ άουτ χωρίς το ατού του να έχει την Κιμ στις εξέδρες (και 30% πάνω στα εισιτήρια η ομάδα).

Το πιο φοβερό νέο απ’ όλα; Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι χωρίζουν η Κιμ Καρντάσιαν έκανε… unfollow τον Χάμφρις στο Twitter! Ο Χάμφρις, απ’ την άλλη, συνεχίζει να την κάνει follow!

Ο γάμος του Χάμφρις με την Καρντάσιαν κράτησε μόλις 72 μέρες, αλλά αυτό είναι κάτι σαν… 10 χρόνια στον κόσμο τους. Το απόλυτο ρεκόρ από τους celebrities έχει η Μπρίντεϊ Σπίαρς, που χώρισε από τον Τζέισον Αλεξάντερ 55 ώρες μετά το γάμο τους! Στη δεύτερη θέση ένα «δικό μας» παιδί, ο Ντένις Ρόντμαν (ποιος άλλος;) που παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας την Κάρμεν Ιλέκτρα το 1998 και… 9 μέρες αργότερα δήλωσε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε, ακυρώνοντας το γάμο! Ο γάμος Χάμφρις-Καρντάσιαν είναι στην 6η θέση της λίστας.

Κι αν στη «διάρκεια» το μπάσκετ έχει τη 2η θέση, στο «πόσο ακριβό;» είναι το διαζύγιο, κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση. Προφανώς μιλάμε για το διαζύγιο του Μάικλ Τζόρνταν με τη Χουανίτα Τζόρνταν το 2006, το οποίο κόστισε στον πρώην αστέρα των Μπουλς 168 εκατομμύρια δολάρια. Βέβαια, όταν ολοκληρωθεί το διαζύγιο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Τζόρνταν θα πέσει κι αυτός στη 2η θέση. Το πρώην ζεύγος Χάμφρις-Καρντάσιαν δεν θα υπάρχει πουθενά σε αυτή τη λίστα, καθώς λέγεται ότι η Κιμ τον είχε βάλει να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, οπότε απλώς θα μοιράσουν τα χρήματα που έβγαλαν μέσα στο γάμο τους.

Φωτογραφίες από το γάμο, τη δεξίωση, αλλά και το μήνα του μέλιτος του ζευγαριού, έτσι για να το αποχαιρετήσουμε όπως πρέπει (όχι, μην μπερδεύεστε, ο Λαμάρ Όντομ πριν τη δεξίωση φωτογράφισε τους… κοιλιακούς του, δεν είναι από άλλη τελετή η φωτογραφία…):

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *