Home / NBA / Έσφιξαν οι ζέστες…

Έσφιξαν οι ζέστες…

…και έχουν και μπόλικο ελεύθερο χρόνο. Μάλλον συνδυασμός των δύο είναι τα όσα κάνουν οι NBAερς αυτή την περίοδο. Κι εντάξει, ο Ειλικρινά Ευχόμενος Παγκόσμια Ειρήνη είναι μια κατηγορία μόνος του, όμως… δεν είναι ο μόνος που τον έχει βαρέσει η ζέστη και ο άπλετος ελεύθερος χρόνος στο κεφάλι.

Βγάζουμε από τη λίστα τον Ντουάιτ Χάουαρντ, που προφανώς πέρσι έμεινε μετεξεταστέος και επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στις ατομικές προπονήσεις με τον Χακίμ Ολάζουον. Ο Χάουαρντ τα… έμαθε όλα πέρσι, αλλά προφανώς τα ξέχασε μέχρι το χειμώνα, όταν και μπορούσε να σκοράρει (και πάλι όπως πάντα) μόνο με κάρφωμα ή μακρινό λέι απ σαν κάρφωμα (σαν εκείνο με το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων καλή ώρα). Έτσι, φέτος επέστρεψε στο δάσκαλο, έκαναν μια βδομάδα μαζί και μάλλον δεν άντεξε ο Ολάζουον και ζήτησε ένα διάλειμμα. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι το σταμάτησαν το… σπορ για 1-2 βδομάδες και τώρα το αρχίζουν και πάλι.

Το αστείο της υπόθεσης; Ότι ο Χάουαρντ το κάνει «για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση». Δηλαδή, ο άνθρωπος με το πιο τερατώδες (με την καλή έννοια) σώμα στο σύγχρονο μπάσκετ θέλει να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση παίζοντας μπάσκετ με έναν 48χρονο, ο οποίος εντελώς συμπτωματικά τυγχάνει να είναι ο άνθρωπος «με τους χίλιους κι έναν τρόπους για να βάλει την μπάλα στο καλάθι» του οποίου το μπασκετικό προσωνύμιο είναι «το Όνειρο». Όμως, όσο καλός κι αν είναι ο δάσκαλος, το θέμα είναι πώς τα παίρνει ο μαθητής. Γιατί τον βλέπω για… τρίτη επανάληψη της τάξης τον Χάουαρντ του χρόνου…

Βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Όπως για τον Μπαρόν Ντέιβις, που μάλλον… το παράκανε. Το βιντεάκι που γύρισε και στο οποίο λέει το ωροσκόπιο του Λέοντα για την εβδομάδα που διανύουμε για το Hot Guys Doing Horoscopes στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να χαρακτηριστεί… περίεργο.

Μια ματιά στο παρακάτω βίντεο τα λέει όλα…

Κι αν ο Μπαρόν Ντέιβις απλώς έβαλε το κουστούμι του, είπε τα ζώδια και έπαιξε λίγο μπάσκετ στο γραφείο, ο Καρμέλο Άντονι το πήγε ένα βήμα πιο μακριά. Έβαλε πλαστικά γάντια και πήρε αγκαλιά ένα πάντα προσπαθώντας προφανώς να έχει το πιο γελοίο ύφος του κόσμου στη φωτογραφία.

Μετά έγραψε και το γελοίο post στο Twitter «PANDA-MONIUM» και ήρθε κι έδεσε.

Βέβαια, ο Καρμέλο δεν είναι ο πρώτος αστέρας του NBA που ποζάρει με πάντα. Όλοι θυμόμαστε (πόσα πιο σημαντικά έχουν άλλωστε μεσολαβήσει στις ζωές μας από πέρσι;) την περσινή φωτογραφία του Κέβιν Ντουράντ, που προφανώς πέρασε καλύτερα με το πάντα, το οποίο ήταν πιο διστακτικό στη φωτογραφία με τον Άντονι.

Όλα αυτά πού καταλήγουν; Ότι ο επόμενος δίπλα στο πάντα θα είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, αφού πλέον υπάρχει μοτίβο: Αμερικανός, σμολ φόργουορντ, αστέρας του NBA, ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ τη χρονιά που προηγήθηκε. Τι κάνει νιάου-νιάου; Βέβαια, ο ΛεΜπρον θα κάνει το πάντα να τον αγαπήσει, θα του υποσχεθεί ότι θα μείνει για… πάντα κοντά του και μετά θα πάει να βγάλει φωτογραφία με κανονική αρκούδα. Τα γνωστά που έκανε και στο Κλίβελαντ δηλαδή…

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *