Home / NBA / Τα χειρότερα παρατσούκλια στην ιστορία του NBA!

Τα χειρότερα παρατσούκλια στην ιστορία του NBA!

Στην ιστορία του NBA έχουν υπάρξει προσωνύμια που σε κάνουν να αναπολείς, που σε μαγεύουν ή σε κάνουν να υποκλιθείς: Magic Τζόνσον, Pistol Πιτ, Λάρι Legend, Χακίμ The Dream, Ερλ The Pearl και τόσα άλλα. Υπάρχουν, όμως, και κάποια που προκαλούν γέλιο, ντροπή, ή απλώς χρησιμεύουν πια για να πικάρουν τον κάτοχό τους ως σαρκαστικά σχόλια. Από το Black Mamba Κόμπι ως το Boobie Γκίμπσον και από το Mailman Μαλόουν ως το Bad Porn Μαγκέτι, η λίστα του Αge of Basketball με τα χειρότερα παρατσούκλια στην ιστορία του NBA είναι μάλλον ξεκαρδιστική.

Περνάμε χωρίς καν μια ματιά τα βλακώδη παρατσούκλια με αρχικά και νούμερα φανέλας ή με αρχικό μικρού και μισό επίθετο. Όλα τα CP3, CB4, D12, KB8, KB24, T-Mac, D-Wade, D-Will, J-Chill, Ron Ron, Melo και λοιπά, μας κάνουν να βαριόμαστε, καθώς δεν προσφέρουν… τίποτα στο άθλημα ή στον παίκτη που τα έχει. Αν το μόνο παρατσούκλι που κάθισαν να σου βγάλουν είναι τέτοιο, τότε δεν αξίζεις καν για παρατσούκλι. Όποιος τα θεωρεί παρατσούκλια, ας μην συνεχίσει παρακάτω, διαβάζει λάθος άρθρο. Είναι τόσο βαρετά που θα μπορούσαν να είναι στην πρώτη θέση ως τα χειρότερα όλων των εποχών. Αλλά είπαμε… να μην πέσουμε τόσο χαμηλά. Φωτεινή εξαίρεση, εννοείται, το επικό AK47 που είναι άλλου επιπέδου. Και σκοτεινή εξαίρεση… ας μην το καρφώσω από τώρα, θα δείτε παρακάτω από μόνοι σας.

Πάμε, λοιπόν, με ορισμένα από τα χειρότερα ή πιο αποτυχημένα παρατσούκλια στην ιστορία του NBA (θα ακολουθήσει λίστα με τα καλύτερα και πιο επικά) και το πώς προήλθαν ή πώς εξελίχθηκαν από επικά σε άσχημα, με αντίστροφη μέτρηση από το 30ο προς την κορυφή:

30. Ράφερ Άλστον «Skip to My Lou»:
Δεν θα έπρεπε να είναι στη λίστα, αλλά είναι γιατί απλώς το παρατσούκλι του είναι μεγάλο και δεν θέλει κανείς να το λέει. Το πήρε από τα εφηβικά του χρόνια, λόγω της κλίσης του στο να κάνει αλματάκια την ώρα που έκανε ντρίμπλα και προέρχεται από παιδικό τραγούδι.

29. Κέβιν Ντουράντ «The Durantula»:
Οπτικά να το καταλάβω. Έχει μακριά χέρια και πόδια και μοιάζει με τη γνωστή αράχνη. Αλλά πέρα από αυτό, δεν μπορώ να το θεωρήσω καλό παρατσούκλι να είσαι ο Ντουράντ και το μόνο που βρήκαν να σε παρομοιάσουν είναι με Ταραντούλα.

28. Τζολ Πρζίμπιλα «The Vanilla Gorilla»:
Είμαι σίγουρος ότι το έφτιαξε ο πρώτος που είπε τον Πρζίμπιλα… Σίμπιλα (κατά το Krzyzewski-Σιζέφσκι) όταν ο λευκός σέντερ του απάντησε ότι δεν προφέρεται έτσι το όνομά του. Κάπως έπρεπε να τον πουν αφού δεν μπορούσαν να προφέρουν το όνομά του. Λόγω αυτού τη γλιτώνει και μένει χαμηλά στη λίστα.

27. Χάρολντ «Baby Jordan» Μάινερ:
Δεν είναι ακριβώς γελοίο, απλώς είναι ίσως το πιο… αποτυχημένο παρατσούκλι στην ιστορία. Ο Μάινερ το πήρε γιατί ήταν αλτικός όπως ο… Τζόρνταν. Αν θεωρήσουμε τις δύο νίκες του σε διαγωνισμούς καρφωμάτων ως το δείγμα, τότε ναι, ισχύει. Αν πάμε με τα 4 χρόνια καριέρας στο NBA και τους 1.801 πόντους συνολικά (ο Τζόρνταν είχε πάνω από 1.801 πόντους ξεχωριστά σε κάθε μία από τις πρώτες 13 σεζόν του στο NBA όταν έπαιζε πάνω από… 20 αγώνες!), τότε…

26. «Moochie» Νόρις:
Γεννημένος Μάρτιν Νόρις, τον Μούτσι κανείς δεν τον ξερει με το κανονικό του όνομα. Κάτι σαν τον Μάτζικ δηλαδή, αλλά στο πολύ πιο αποτυχημένο (παρατσούκλι). Και στο NBA (αγωνίστηκε από το 1996 ως το 2006) το όνομά του είναι γραμμένο Moochie. Ο ίδιος είπε σε συνέντευξη ότι του το έδωσε ο παππούς του όταν ήταν πιτσιρίκι. Του άρεσε (του παππού) ο Καμπ Κάλογουεϊ και έτσι έβγαλε το παρατσούκλι Moochie στον εγγονό του από το τραγούδι «Minnie the Moocher». Όπου Moocher σε ελεύθερη μετάφραση είναι εκείνος που ζει παρασιτικά, απομυζώντας άλλους, η βδέλλα. Άξια βρίσκει θέση στη λίστα μας…

25. Στιβ Φράνσις «The Franchise»:
Εμπίπτει στην “κατηγορία Μαλόουν” (σ.σ. βλέπε παρακάτω). Ο Φράνσις ήταν καλός παίκτης, ιδίως μέχρι να αρχίσουν να τον χτυπούν οι τραυματισμοί. Όμως, με όνομα franchise το franchise στο οποίο έπαιζε θα περίμενε κανείς να έχει μεγαλύτερη επιτυχία. Αμ δε…

24. Θίοντορ «Blue» Έντουαρντς:
Μεγάλες στιγμές για το κείμενο, τον Μπλου τον γνωρίσαμε όλοι και στα γήπεδα της Ελλάδας και κανείς δεν θα ξεχάσει τα καρφώματά του. Θυμάται κάποιος από πού πήρε το παρατσούκλι του; Όχι από κάποιο εξαιρετικό περιστατικό ή κάποιο μεγάλο κατόρθωμα, απλώς, όταν ήταν μωρό η μεγάλη του αδερφή τον είδε να πνίγεται και να γίνεται μπλε το πρόσωπό του και άρχισε να τον φωνάζει έτσι. Επιβεβαιώνει τη γνωστή ρήση ότι δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεσαι τα αδέρφια σου στο να σου βγάλουν παρατσούκλι…

23. «Spud» Ουέμπ:
Να φανταστώ ότι κανείς δεν ξέρει με ποιο όνομα γεννήθηκε ο Ουέμπ; Άντονι Τζερόμ Ουέμπ, αλλά νομίζω και ο ίδιος θα το έχει ξεχάσει. Το Spud δεν είναι ό,τι χειρότερο έχουμε ακούσει, αλλά το γεγονός ότι του το έδωσε η γιαγιά του επειδή όταν γεννήθηκε της έμοιαζε παραμορφωμένο το κεφάλι του τόσο ώστε να της θυμίζει το σοβιετικό δορυφόρο Sputnik, μάλλον τον βάζει επάξια στη λίστα μας. Αργότερα, η γιαγιά το έκανε Spud, για να τον φωνάζει γρήγορα προφανώς και έμεινε γνωστός ως Πατάτας

22. «Foots» Ουόκερ:
Άλλο ένα προσωνύμιο που εξαφάνισε το κανονικό όνομα. Κλάρενς Ουόκερ τον έλεγαν, Foots έμεινε στην ιστορία. Ας τον έλεγαν Flash, bolt, Speedy Gonzales για τα γρήγορα πόδια του, αλλά το Foots είναι πολύ περίεργο. Ιδίως αν το συνδυάσει κανείς με το επίθετο. Μα Foots Walker (σ.σ. Πόδιας που περπατάει);

21. Κλάρανς «Bevo» Φράνσις:
Παράτυπα στη λίστα μας, καθώς δεν έπαιξε ποτέ στο NBA. Παιχταράς, είχε μέσο όρο 48.3 πόντους σε μια σεζόν το 1953 στο κολέγιο, ενώ τελείωσε αγώνα με 113 πόντους. Έγινε ντραφτ στο NBA, αλλά δεν έπαιξε ποτέ εκεί. Το παρατσούκλι του, πάντως, το… κληρονόμησε από τον πατέρα του, που το πήρε επειδή έπινε πολλή μπύρα (σ.σ. Bevo σημαίνει στην αργκό αλκοολούχο ποτό).

20. Τζαμίρ «Crib Midget» Νέλσον:
Όχι, δεν κάνω πλάκα. Έτσι φωνάζει ο Ντουάιτ Χάουαρντ τον Νέλσον. Το Crib Midget σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση το «κακομαθημένο πολύ κοντό παιδί ενός φτωχού που όλη την ώρα γκρινιάζει». Ασχολίαστο. «Έγραψε» πάλι ο Χάουαρντ…

19. «Pooh» Ρίτσαρντσον:
Γεννημένος Τζερόμ, αλλά ας όψεται η γιαγιά του που όλοι τον ξέρουν Που. Οι περισσότεροι ήδη θα καταλάβατε από πού προέρχεται το παρατσούκλι. Μα από τον Γουίνι δε Που, την αρκούδα των καρτούν που είναι μόνιμα βαριεστημένη και τρώει πολύ μέλι. Η γιαγιά του του το έβγαλε επειδή… της έμοιαζε ο εγγονός της με το καρτούν και του έμεινε.

18. «Fat» Λέβερ:
Ο Λαφαγιέτ Λέβερ ήταν πάνω από 1.90 (1.91 για την ακρίβεια) και κάτω από 80 κιλά (77). Κι όμως, στην ιστορία έμεινε ως Fat Λέβερ, γιατί ο μικρός του αδερφός δεν μπορούσε να πει το Λαφαγιέτ και θεωρούσε ότι το Φατ είναι… συντόμευση του Λαφαγιέτ. Κάπως έτσι κόλλησε σε όλους και του έμεινε.

17. «Bimbo» Κόουλς:
Προχωράμε προς την κορυφή της λίστας και… βαραίνει το πράγμα. Τον Κόουλς (που είναι 3ος πασέρ στην ιστορία των Μαϊάμι Χιτ) τον βάφτισαν Βερνέλ, αλλά ένας ξάδερφός του γούσταρε πολύ το τραγούδι «Bimbo» του Faron Young και άρχισε να τον φωνάζει Bimbo. Μέχρι που του έμεινε και… 35 χρόνια αργότερα στα αρχεία του NBA είναι γραμμένος Bimbo, σαν να είναι χαζή ξανθιά με βαθύ ντεκολτέ και τσίχλα…

16. Κρεγκ «Eggs» Έλο:
Ο Κρεγκ Έλο πήρε το παρατσούκλι του από τον Τζον Λούκας, καθώς όταν οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στο Χιούστον, συνήθιζαν να παίζουν στοίχημα για το πρωινό τους. Ο Έλο έχανε τόσο συχνά από τον Λούκας, που ο δεύτερος άρχισε να τον φωνάζει… Αυγά.

15. «Popeye» Τζόουνς:
Ο Ρόναλντ Τζόουνς έμεινε… Ρόναλντ για πολύ λίγο, καθώς το Popeye μάλλον είναι το πιο «γρήγορο» παρατσούκλι και γι’ αυτό βρίσκεται τόσο ψηλά. Όταν οι γονείς του γύρισαν από το μαιευτήριο ο αδερφός του έβλεπε το γνωστό καρτούν στην τηλεόραση και από τότε άρχισε να φωνάζει το μωρό Popeye για να μην… ακούσει ο Τζόουνς πιθανότατα ποτέ κανέναν να τον λέει με το όνομά του.

14. Γκλεν Ντέιβις «Big Baby»:
Όταν γκρινιάζεις τόσο πολύ στους διαιτητές για φάουλ που δεν σου έδωσαν που σου βγαίνει… τ’ όνομα, τότε αξίζεις μια θέση στη λίστα. Όταν κλαις on camera σε αγώνα των Σέλτικς επειδή… σε μάλωσε ο Γκαρνέτ, τότε απλώς το επιβεβαιώνεις.

13. Τσάνινγκ Φράι «Buffet of Goodness»:
Πρώτον το έβγαλε ο ίδιος στον εαυτό του (ο 1ος κανόνας που δεν πρέπει ποτέ να σπάσει), δεύτερον… μπουφές καλοσύνης επειδή έχεις όλα τα καλά ταλέντα; Ε όχι… Δικαιολογημένα χρησιμοποιείται μόνο ειρωνικά πια.

12. ΛεΜπρον Τζέιμς «The King»:
Ας όψεται η όλη προπαγάνδα γύρω από το όνομά του που έχει πείσει πολλούς ότι το King είναι… καλό για παρατσούκλι. Μετά τις πρώτες 3-4 αποτυχημένες προσπάθειες για τίτλο μοιάζει πια σαρκαστικό και χρησιμοποιείται εξίσου συχνά από τους «εχθρούς» του για τον πικάρουν. Ας περίμεναν τουλάχιστον τον πρώτο τίτλο για να τον πουν έτσι (λες και άλλος πιο πριν δεν έχει πάρει τίτλο, αλλά λέμε)… Τώρα απλώς απαράδεκτο.

11. «World» B. Free:
Ο Λόιντ Μπέρναρντ Φρι πήρε το προσωνύμιο «All World» σε αγώνα όταν ακόμα ήταν στο Λύκειο. Μέσα στο ματς έφυγε αιφνιδιασμό και έκανε κάρφωμα 360ο. Ο εκφωνητής αυθόρμητα φώναξε «All World» θέλοντας να επισημάνει το… γύρο που έκανε ο Φρι πριν καρφώσει και το προσωνύμιο έμεινε. Τώρα, γιατί ο ίδιος το 1980 άλλαξε όλο του το όνομα και το έκανε (νόμιμα) World B. Free ίσως θα πρέπει να ρωτήσετε τον Παγκόσμια Ειρήνη…

10. Λάρι «Grandmama» Τζόνσον:
Ήταν η καμπάνια της Converse που… κατέστρεψε τον Λάρι Τζόνσον. Σε αυτή ήταν ντυμένος γιαγιά και το παρατσούκλι του έμεινε. Βέβαια, η συμπεριφορά του ήταν τέτοια στα παρκέ που δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε πολλούς να τον κοροϊδεύουν. Αλλά… γιαγιά;

9. Καρλ Μαλόουν «The Mailman»:
Για χρόνια ήταν «Stockton to Malone» και «the Mailman always delivers» (σ.σ: ο Ταχυδρόμος πάντα παραδίδει). Το Mailman το είχε πάρει από πολύ νωρίς στα μπασκετικά του χρόνια, λόγω της ευκολίας του να “παραδίδει” την μπάλα στο καλάθι. Ο Καρλ Μαλόουν πρέπει να το γούσταρε πολύ το προσωνύμιό του, αφού τον ανέβαζε πολύ και σίγουρα ήταν από τα πιο ωραία και ταιριαστά στην ιστορία του μπάσκετ. Τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς του 1997 και το απίστευτο trash-talking «Remember Karl, the mailman doesn’t deliver on Sundays» του Πίπεν πριν τις βολές στο τέλος. Ο Πίπεν μπήκε τόσο πολύ στο μυαλό του Μαλόουν, που εκείνος “πέταξε” τις βολές και οι Μπουλς κέρδισαν. Επικό μπούμερανγκ, ποτέ άλλοτε ένα παρατσούκλι δεν γύρισε να… δαγκώσει τον παίκτη στον κ*λο τόσο πολύ και επάξια βρίσκει θέση στην πρώτη δεκάδα.

8. «Wrong Way» Ρίκι Ντέιβις:
Από πού να πρωτοξεκινήσεις; Από το περίφημο «Wrong Way» που σχολιάζει το γεγονός ότι ο Ντέιβις έκανε λέι απ στην μπασκέτα της δικής του ομάδας στην προσπάθειά του να πετύχει triple-double; Ή από το Ricky που δεν είναι το όνομά του, αλλά η συντόμευση του μεσαίου ονόματός του, που ήταν Ρικάρντο (το όνομά του είναι Ταϊρί). Τον Ντέιβις τον έλεγαν και… Buckets. Τουλάχιστον μέχρι τη βραδιά του triple double. Στην 8η θέση γιατί κατάφερε να… βγάλει με τη βλακεία του στον εαυτό του παρατσούκλι που να του θυμίζει για πάντα τη βραδιά που ντροπιάστηκε.

7. Ντάνιελ «Boobie» Γκίμπσον:
Το παρατσούκλι του Γκίμπσον το έβγαλε η μαμά του όταν ήταν μικρός και νομίζω ότι με παρατσούκλι… βυζάκιας (ή αγαπούλης) κανείς δεν θέλει να μάθει περισσότερα για την ιστορία. Τώρα, γιατί το κράτησε και όταν μεγάλωσε, άλλο θέμα. Μόλις στην 7η θέση γιατί το όνομα θυμίζει κάτι όμορφο σε όλους τους άντρες. Αφήστε που αν κάποιος από την εξέδρα το φωνάξει την ώρα που πάει να σουτάρει ο Γκίμπσον, υπάρχει υψηλή πιθανότητα ο αμυντικός να γυρίσει να κοιτάξει προς τα εκεί και ο Boobie να σουτάρει ελεύθερος.

6. Τόνι Πάρκερ «TP»:
Είχα πει ότι τα αρχικά ονομάτων δεν πιάνονται γιατί είναι απλά απαράδεκτα. Όμως, όταν τα αρχικά του ονόματός σου είναι το παρατσούκλι σου και παράλληλα τα αρχικά του πράγματος με το οποίο όλος ο αγγλόφωνος κόσμος (εκεί δηλαδή που παίζεις μπάσκετ) σκουπίζει τον κ*λο του (Toilet Paper) και όλοι θεωρούν ότι αυτό είναι το μόνο παρατσούκλι που αξίζει να ασχοληθούν να σου δώσουν, τότε είσαι σε άλλο επίπεδο. Ξεχωρίζεις βρε αδερφέ…

5. Σακίλ «The Big Maravich» Ο’ Νιλ:
Κάποτε θα γίνουν έρευνες και θα γραφτούν βιβλία για το πόσα παρατσούκλια είχε στην καριέρα του ο Σακ. Τα μισά (και βάλε), βέβαια, δεν θα έπρεπε να μετράνε, καθώς τα έδωσε ο ίδιος στον εαυτό του. Το συγκεκριμένο είναι μάλλον το πιο… καμένο απ’ όλα. Το πόσο κακός είναι στις βολές ο Σακ το ξέρουν και τα μωρά παιδιά. Όταν έπαιζε στους Λέικερς, σε μια σειρά πλέι οφς με τους Μπλέιζερς έβαλε 9 συνεχόμενες βολές, κάτι το οποίο όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι τόσο πιθανό όσο το να κερδίσετε το λαχείο τη στιγμή που σας χτυπάει κεραυνός κι ενώ η Αντζελίνα Τζολί σας εκμυστηρεύεται τον έρωτά της για σας. Μετά από αυτό τον είπαν Big Maravich, στο πιο άκυρο ίσως παρατσούκλι της ιστορίας. Θα μου πείτε ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που 9 μήνες μετά τους Δίδυμους έδωσε στον εαυτό του το παρατσούκλι «Osama Bin Shaq» επειδή «τρομοκράτησα τον Κιθ Βαν Χορν στη ρακέτα», το Big Maravich με πείραξε εμένα; Στην 5η θέση επειδή επέμενε να βγάζει στον εαυτό του απαράδεκτα παρατσούκλια κάθε 2-3 μέρες. Και είχε την απαίτηση να τα χρησιμοποιούν οι άλλοι.

4. Άνταμ Μόρισον «Pornstache»:
Πλησιάζουμε στην κορυφή και το πράγμα γίνεται… καλτ. Όταν το μουστάκι σου είναι τόσο αποτυχημένο που κινδυνεύεις να μείνεις στην ιστορία με παρατσούκλι «Τσοντομουστάκιας» επειδή μοιάζει με το αντίστοιχο πρωταγωνιστών ταινιών πορνό, τότε καλύτερα να το ξύριζες αμέσως. Αλλιώς αγγίζεις το… μετάλλιο. Αλλά το χάνεις γιατί παρακάτω θα βρούμε…

3. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «Jazzy Cabbages»:
Δυστυχώς, ο Σάρας το κουβαλά αυτό από τις ημέρες του στο NBA. Ο Ντον Νέλσον δεν μπορούσε να πει το όνομα Γιασικεβίτσιους, οπότε, ακούγοντάς το, βρήκε τις δύο αγγλικές λέξεις που αν τις συνδυάσεις μαζί και τις πεις γρήγορα μπορεί να ακουστούν όπως το επίθετο του Λιθουανού παιχταρά. Το ότι σημαίνουν… “ζωηρά λάχανα”, μόνο τον Σάρας πρέπει να πείραξε. Μετάλλιο για παρηγοριά…

2. Κόρεϊ «Bad Porn» Μαγκέτι:
Πάμε, όπως ήδη θα καταλάβατε, στις πιο μεγάλες στιγμές… έμπνευσης στη δημιουργία προσωνυμίων. Δυστυχώς για τον Μαγκέτι το παρατσούκλι του, εκτός από θεϊκό, έχει ακόμη πιο επική εξήγηση! Που βγάζει και νόημα μάλιστα, σε όσους βλέπουν NBA τα τελευταία χρόνια. Λοιπόν, το Bad Porn κόλλησε στον Μαγκέτι λόγω της παρουσίας του ως παράλογα ακριβοπληρωμένου μέλους (50 εκατομμύρια για 5 χρόνια) στους Ουόριορς, με τη δικαιολογία ότι έκανε πολλές διεισδύσεις και σκόραρε (πιάσατε τη… μεταφορά φαντάζομαι) αλλά όποιος τον έβλεπε και πάλι δεν ήταν χαρούμενος με αυτό που πρόσφερε. Ή για να το πούμε στο αγγλικότερο «Sure, there is a lot of penetration and scoring, but are you really happy with what you are seeing? = Bad Porn»! Έγραψε…

1. Κόμπι «Black Mamba» Μπράιαντ:
Ήρθε η ώρα για την κορυφή! Άλλωστε τον Κόμπι τον έχουν πει και Lord of the Rings (ασχολίαστο), πώς να χάσει την πρωτιά αυτή; Στην κορυφή, λοιπόν, μόνος, άξιος και πάνω απ’ όλους. Το χειρότερο παρατσούκλι στην ιστορία του NBA με διαφορά, παρά τα… απίστευτα που διαβάσαμε πιο πάνω. Χειρότερο γιατί πρώτον, το έβγαλε ο ίδιος στον εαυτό του πράγμα που από μόνο του είναι βλακώδες (είναι ο 1ος κανόνας φίλε, δεν δίνεις παρατσούκλι στον εαυτό σου), δεύτερον, γιατί μοιάζει με όνομα παλαιστή του wrestling, τρίτον, γιατί είναι κλεμμένο από χαρακτήρα απ’ το Kill Bill, τέταρτον, γιατί ο χαρακτήρας αυτός στην ταινία είναι γυναίκα, πέμπτον, γιατί πέρα από τα «παιδιάστικα» για το μεγάλο δηλητηριώδες φίδι που του ταιριάζει γιατί είναι επικίνδυνος παίκτης (αν είναι δυνατόν…) έχει σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο (τουλάχιστον σε οποιονδήποτε είναι πάνω από 8 χρονών), έκτον, γιατί όταν είσαι μαύρος που έχει κατηγορηθεί για βιασμό λευκής δεν μπορείς να βγάζεις στον εαυτό σου παρατσούκλι με το χρώμα σου και υπονοούμενο για το μέγεθος του… οργάνου σου και να θες οι άλλοι μετά να σε πάρουν για σοβαρό άνθρωπο. Χρειάζονται κι άλλα; Epic Fail, Κόμπι…

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *