Home / ΜΠΑΣΚΕΤΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ / Πέντε λόγοι για μπασκετική ανάσταση

Πέντε λόγοι για μπασκετική ανάσταση

Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2008

Το Age of Basketball στο πνεύμα του Πάσχα βρίσκει σήμερα 5 λόγους για… μπασκετική Ανάσταση:

1. Επιστροφή Σοφοκλή Σχορτσιανίτη: 10 μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση στα παρκέ (6 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα στον περσινό πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό) ο Big Sofo επιστρέφει για να «αναστήσει» τον Ολυμπιακό και το Ελληνικό μπάσκετ στο Πεκίνο.

2. Διαμαντίδης 4x4: Ο καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη έχει ονοματεπώνυμο και είναι ελληνικό. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ψηφίστηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά καλύτερος αμυντικός στην Ευρωλίγκα. Στη δική του περίπτωση, το θέμα είναι ποιος θα «αναστήσει» τον Κόμπι μετά το ματς απ στο Πεκίνο.

3. Τελικοί χάρμα οφθαλμών: Μπορεί να μην είναι στη Μαδρίτη, αλλά οι «αιώνιοι» υπόσχονται ελληνικούς τελικούς που θα «αναστήσουν» τις καλύτερες στιγμές από τη δεκαετία του ’90.

4. Απόβαση στις Η.Π.Α.: Κι εκεί που μετά τη φυγή Σπανούλη – Τσακαλίδη είχαμε αρχίσει να νιώθουμε μειονεκτικά, ήρθε η νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ έτοιμη για απόβαση στο NBA: Κουφός, Νικ και Πατ Καλάθης και Μπρόζος «ανέστησαν» το ελληνικό στοιχείο στο NCAA.

5. Age of Basketball: 23 ημέρες (το νούμερο μόνο τυχαίο δεν είναι) μετά την Ανάσταση το Age of Basketball κλείνει 1 χρόνο από τη δημιουργία του και το γιορτάζει με ένα μεγάλο διαγωνισμό. Μπορεί αυτός να μην είναι λόγος για να κάνετε όλοι «ανάσταση», αλλά εκείνος που θα κερδίσει το δώρο θα χαρεί ιδιαίτερα!

About nikolask11

Check Also

Μπασκετική ανάσταση 2014!

Το Age of Basketball, συνεχίζοντας την παράδοση, στο κλίμα των ημερών, βρίσκει για άλλη μια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *