Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / Ανακοίνωση συμμετοχών στο all-star game!

Ανακοίνωση συμμετοχών στο all-star game!

 

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» γιορτάζει! Το all-star game θα γίνει το Σάββατο στις 7 Απριλίου. Θα περιλαμβάνει τον αγώνα των all-stars, αλλά και διαγωνισμό τριπόντων, και σε αυτό θα συμμετάσχουν παίκτες από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Η διαδικασία έχει ως εξής:

Αγώνας all-star game

Στον αγώνα θα παίξουν παίκτες και από τις 13 ομάδες του πρωταθλήματος. Κάθε ομάδα επιλέγει εσωτερικά 2 παίκτες της που θα παίξουν και οφείλει να τους ανακοινώσει στον επόμενο αγώνα της (24-25/3) στους διοργανωτές. Εφόσον δεν παίζει το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να επικοινωνήσει με e-mail με τους διοργανωτές για να πει τα ονόματα των παικτών της που επέλεξε να την εκπροσωπήσουν!

Οι δύο ομάδες του all-star game θα αποτελούνται από 14 και 12 παίκτες και θα χωριστούν με βάση την ως τώρα βαθμολογία ως εξής:

Ομάδα Α: Αττική, Santa Barbara Rockets, Σαπάκια, Nothing But Net, Gastone, Zeppelin, Παλαίμαχοι Φιλίππου.

Ομάδα Β: Ρούκουνες, Τιρινίνι, Θαλασσόλυκοι, εBEERοι, Jets, Barcelioma.

Διαγωνισμός τριπόντων

Για τον διαγωνισμό τριπόντων θα ληφθεί υπόψη η λίστα με τους πρώτους στην κατηγορία «Εύστοχα τρίποντα» του πρωταθλήματος. Μέρος στον διαγωνισμό θα πάρουν 9 παίκτες (8 από τη λίστα και ο περσινός νικητής), οι εξής, με βάση τη λίστα μετά και τη 17η αγωνιστική:

Πέτρου Σ. – Santa Barbara Rockets
Γερμενής Χ. – Θαλασσόλυκοι
Καραγιαννίδης Γ. – Θαλασσόλυκοι
Κοτσίφης Β. – Nothing But Net
Γκούσκος Δ. – εBEERοι
Κουσούλης Α. – Τιρινίνι
Μουχάκης Ν. – Barcelioma
Μπουρδανιώτης Π. – Jets
Παναγιωτόπουλος Κ. – Nothing But Net (περσινός νικητής)

Οι ομάδες έχουν την υποχρέωση να ενημερώσουν στον επόμενο αγώνα τους (24-25/3) για ενδεχόμενο κώλυμα συμμετοχής των παικτών τους στο διαγωνισμό, ώστε να σταλεί πρόσκληση στους επόμενους της λίστας για να λάβουν συμμετοχή. Με σειρά (οι ισοβαθμίες σπάνε με βάση το μέσο όρο) οι αναπληρωματικοί της λίστας είναι οι εξής:

Χριστόπουλος Α. – Santa Barbara Rockets
Τεντόμας Ν. – Θαλασσόλυκοι
Παπαδάτος Χ. – Zeppelin
Μόντι Β. – εBEERοι
Κανελλόπουλος Α. – Ρούκουνες
Τσατσάνης Γ. – Santa Barbara Rockets

Οι παραπάνω θα ειδοποιηθούν ως το τέλος Μαρτίου εφόσον υπάρξουν αποχωρήσεις από το διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις. Στην πρώτη φάση συμμετέχουν και οι 9 παίκτες, έχουν 1 λεπτό να σουτάρουν 25 τρίποντα από 5 σταθερές θέσεις (5 από κάθε θέση με το τελευταίο σουτ κάθε θέσης να μετράει για 2 πόντους, ενώ τα άλλα για 1). Στον τελικό προκρίνονται οι 3 που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και εκεί η διαδικασία είναι η ίδια.

Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία θα πλαισιωθεί και απο άλλα τμήματα του συλλόγου τα οποία και θα ανοίξουν με δικό τους πρόγραμμα την εκδήλωση, είναι να συγκεντρωθούν κυρίως τρόφιμα τα οποία και θα παραδοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για να χρησιμοποιηθούν στα συσσίτια απόρων του Δήμου.

Καλείστε να συνεισφέρετε
κατά την είσοδό σας στο γήπεδο κάποιο είδος τροφίμου, ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι και οτιδήποτε άλλο μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί BAZAAR αθλητικών ειδών τα οποία θα προσφέρουν όλες οι ομάδες της Α1 με τις οποίες έχουμε ήδη έλθει σε επαφή.

Διαδώστε το!
Καλέστε τους φίλους σας να συνδράμουν με την παρουσία τους στην γιορτή του Πρωταθλήματός μας, στην γιορτή «Πάνος Ζαχαρογιάννης».

Δείτε φωτογραφίες από το περσινό all-star game!

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *