Home / NBA / Αλευρωμένη για χάρη του Χάμφρις!

Αλευρωμένη για χάρη του Χάμφρις!

Η Κιμ Καρντάσιαν μάλλον νόμιζε ότι το κεφάλαιο Κρις Χάμφρις είχε κλείσει στη ζωή της. Ο γάμος τους έληξε γρήγορα και άδοξα με τις κακές γλώσσες να φτάνουν στο σημείο να πουν ότι το όλο θέμα ήταν ένα στημένο τσίρκο για οικονομικούς λόγους. Όμως, κάποιος φαίνεται ότι το φέρει ακόμα βαρέως που η Καρντάσιαν πλήγωσε τον Χάμφρις χωρίζοντάς τον.

Η Κιμ Καρντάσιαν βρισκόταν στο London Hotel στο Δυτικό Χόλιγουντ για να προωθήσει το νέο της άρωμα «True Reflections» όταν μια γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσα στον κόσμο της επιτέθηκε. Όπως η Καρντάσιαν συζητούσε στο κόκκινο χαλί, η γυναίκα πλησίασε παρά την ισχυρή παρουσία ασφάλειας και της πέταξε μια τσάντα με αλεύρι!

Μάλιστα, την ώρα που το αλεύρι έκανε την πτήση του προς την Καρντάσιαν η γυναίκα φώναξε: «Αυτό είναι για τον Κρις Χάμρφις»! Έτσι καθαρίζουμε εμείς στο μπάσκετ…

Προσπάθησε να τρέξει στη συνέχεια, αλλά οι σωματοφύλακες της Καρντάσιαν την έπιασαν, την ώρα που το… θύμα της επίθεσης φυγαδευόταν σε δωμάτιο κάτασπρη (για προφανείς λόγους) σε πρόσωπο, πλάτη και μαλλιά!

«Αυτό είναι το πιο τρελό, αναπάντεχο και παράξενο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Είχα πει στον μακιγιέρ μου ότι ήθελα περισσότερη πούδρα αλλά αυτό πάει πολύ», είπε η διάσημη κοπέλα μετά!

Η Κιμ Καρντάσιαν καθαρίστηκε μέσα σε 10 λεπτά και επέστρεψε στο κοινό της, ενώ η επιτιθέμενη οδηγήθηκε στην αστυνομία, αλλά αφέθηκε ελεύθερη. Η Καρντάσιαν δεν θέλησε να κάνει μήνυση, αλλά η αστυνομία έκανε αυτεπάγγελτα καταγγελία για μη εγκληματική επίθεση.

Κάπου ο Κρις Χάμφρις θα βρήκε ένα λόγο να χαμογελάσει, κάτι που σίγουρα χρειαζόταν τώρα που οι Νετς έχουν 4 κολλητές ήττες…

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *