Home / NBA / Μαγικό κάρφωμα από τον Τζ. Ρ. Σμιθ!

Μαγικό κάρφωμα από τον Τζ. Ρ. Σμιθ!

Οι Μαϊάμι Χιτ κυριαρχούν στη σειρά τους με τους Νιου Γιορκ Νικς, που δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι ένα (τουλάχιστον) σκαλί πιο κάτω, με το σκορ να είναι στο 3-0 και πολύ σύντομα να αναμένεται να τελειώσει οριστικά.

Όμως, οι φίλοι των Νικς, ελλείψει καλύτερης ανάμνησης θα μπορούν να λένε ότι η ομάδα τους πρόσφερε το (μέχρι τώρα) καλύτερο κάρφωμα στα φετινά πλέι οφς. Δράστης, ποιος άλλος, ο Τζ. Ρ. Σμιθ, που μάλλον μπερδεύτηκε και νόμισε ότι ήταν σε διαγωνισμό καρφωμάτων.

Η σειρά ως τώρα δεν πάει καθόλου καλά για τους Νικς, που έχασαν 33 πόντους το πρώτο ματς (100-67), με 10 πόντους το δεύτερο (104-94), ενώ στο τρίτο, πρώτο στην έδρα τους, έχασαν με 70-87 παρότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς είχε λιγότερα καλάθια απ’ ότι λάθη και φάουλ στο ματς! Ο Τζέιμς είχε 9/21 σουτ εντός παιδιάς και 8 λάθη και 5 φάουλ, αλλά οι Νικς δεν μπόρεσαν να παλέψουν τον αγώνα.

Η παροιμιώδης βλακεία του Αμάρε Στανταμάιρ να θεωρήσει ότι μπορεί να σπάσει γυαλί χωρίς να κοπεί, στοιχίζει στους Νικς και τις τελευταίες ελπίδες που μπορεί να είχαν στη σειρά, ελπίδες που ήδη ήταν ψαλιδισμένες μετά τον τραυματισμό του Τζέρεμι Λιν.

Τουλάχιστον τους έμεινε το κάρφωμα του Σμιθ:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *