Home / ΜΠΑΣΚΕΤΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ / 1 χρόνος Age of Basketball!

1 χρόνος Age of Basketball!

 

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2008

Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερη μέρα για όλους εμάς στο Age of Basketball. Πριν από ακριβώς έναν χρόνο (στις 16:30 το απόγευμα της 20ης Μαΐου 2007) ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στο διαδίκτυο με οδηγό την αγάπη μας για το μπάσκετ, βάρκα μας μια πορτοκαλί μπάλα γεμάτη σπυριά και συνοδοιπόρους εν δυνάμει όλους όσοι μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Έναν χρόνο και 357 άρθρα αργότερα, το Age of Basketball έχει μεγαλώσει πάρα πολύ: έχει ήδη 78 μέλη, περισσότερους από 30.000 επισκέπτες συνολικά και αναφορές σε αρκετά ελληνικά και διεθνή sites. Όλα αυτά μας γεμίζουν με περηφάνια για την εκτίμηση και την αναγνώριση που μας δίνετε, αλλά και μας ωθούν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την πορεία που έχουμε αρχίσει.

Το Age of Basketball έγινε το blog που κάνει διαγωνισμούς με δώρα. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος διαγωνισμός (Euroleague fantasy challenge), ο δεύτερος με αφορμή τον έναν χρόνο λειτουργίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εδώ.

Με σταυρόλεξα και quizzes έχουμε δώσει τη δυνατότητα στους φίλους του μπάσκετ να περνούν ευχάριστες πορτοκαλί στιγμές, οι οποίες έχουν ως ανταμοιβή wallpapers που σπάνια βρίσκεις στο web.

Ήδη ως σκέψεις υπάρχουν στο μυαλό μας άλλα δύο sites, τα οποία θα «ανέβουν» στον ιστό πριν φύγει το 2008 και θα μεγαλώσουν τη συντροφιά μας προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες για (τι άλλο;) το μπάσκετ, ενώ παράλληλα θα γίνουν σημείο συνάντησης πολλών μπασκετόφιλων.

Στα μέλη της παρέας μας, αλλά και σε όλους όσοι εγγραφούν σήμερα θα σταλεί (όταν συμπληρώσουμε και επισήμως 1 χρόνο ζωής και σβήσουμε το κεράκι) ένα επετειακό wallpaper!

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να είμαστε εδώ και σε έναν χρόνο από σήμερα και πάλι!

About nikolask11

Check Also

Μπασκετική ανάσταση 2014!

Το Age of Basketball, συνεχίζοντας την παράδοση, στο κλίμα των ημερών, βρίσκει για άλλη μια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *