Home / NBA / «Δουλεύοντας» τον Μπλέικ Γκρίφιν!

«Δουλεύοντας» τον Μπλέικ Γκρίφιν!

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς βρίσκονται στη δεύτερη φάση των πλέι οφς, όπου προς στιγμήν τα βρίσκουν «μπαστούνια» απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς (108-92 το πρώτο ματς) και η αιτία γι’ αυτό πρέπει να αναζητηθεί σε κάτι πολύ… μικρό, που δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα στην ομάδα.

Όχι, δεν είναι τα 10/30 σουτ των Γκρίφιν και Πολ (3/13 ο Πολ) μαζί με τα 8 τους λάθη, ούτε καν ο Ντάνκαν με τους 26 πόντους και τα 10 ριμπάουντ με 60% εντός παιδιάς, ούτε οι Τζινόμπιλι, Πάρκερ, Ντιο, ούτε ίσως το γεγονός ότι οι Σπερς έχουν 15 συνεχόμενες νίκες, 5-0 στα πλέι οφς και τρέχουν το πιο μεγάλο σερί νικών που εκτείνεται σε κανονική περίοδο και πλέι οφς από το 2004 όταν (μαντέψτε) οι… Σπερς είχαν 17 συνεχόμενες.

Η απάντηση βρίσκεται στον… 3χρονο γιο του Κρις Πολ. Ναι, καλά διαβάσατε. Δείτε τη φωτογραφία του άρθρου με τον οπαδό να κρατά στα χέρια του την περίφημη… «Blake Griffin face» που υπάρχει για να δείχνει την αποφασιστικότητα του Γκρίφιν και να προκαλεί φόβο στους αντιπάλους, μετά δείτε το παρακάτω βίντεο από συνέντευξη τύπου στον πρώτο γύρο των πλέι οφς και καταλάβετε γιατί κανείς δεν φοβάται πια την «Blake Griffin face»:

Όταν σε δουλεύει ένα… τρίχρονο, μάλλον πρέπει να αλλάξεις γκριμάτσα!

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *