Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / Ψηφίστε τους καλύτερους του πρωταθλήματος!

Ψηφίστε τους καλύτερους του πρωταθλήματος!

 

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματός μας! Στις δύο εβδομάδες που απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» οι ομάδες καλούνται να επιλέξουν αυτούς που ξεχώρισαν!

Ζητάμε από κάθε ομάδα να στείλει μια λίστα με 7 παίκτες, τους οποίους θεωρεί ότι ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να αναδείξουμε (με βάση τις ψήφους) τις δυο καλύτερες πεντάδες του πρωταθλήματος.

Σίγουρα, αρκετοί από τους πολύ καλούς παίκτες θα μείνουν εκτός, αλλά η διαδικασία δεν γίνεται για να «θίξουμε» κανέναν. Γίνεται για να επιβραβεύσουμε κάποιους από τους καλύτερους και για να κάνουμε και την… πλάκα μας, προσομοιώνοντας ακόμα πιο «επαγγελματικές» συνθήκες στο πολύ καλό πρωτάθλημά μας.

Οδηγίες για τις ψήφους:

– Κάθε ομάδα στέλνει είτε στα σχόλια του παρόντος άρθρου είτε με mail στο info@ageofbasketball.net μια λίστα με 7 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι ψηφίζουν όλοι σε μια ομάδα, αλλά στο τέλος αποφασίζουν σε 7 παίκτες και στέλνουν αυτούς ως ομάδα, όχι ένας ένας ξεχωριστά οι παίκτες.

Κάθε ομάδα γράφει το όνομά της και τις επιλογές της, για να ξέρουμε ποιες ομάδες έχουν ψηφίσει.

– Κάθε ομάδα ΔΕΝ μπορεί να ψηφίζει τους δικούς της παίκτες, παρά μόνο παίκτες των άλλων ομάδων.

– Η λίστα έχει βαθμολογία, με τους πόντους να είναι 7,6,5,4,3,2,1. Δηλαδή δίπλα σε κάθε παίκτη θα πρέπει να αναγράφονται και οι πόντοι που δίνει η ομάδα σε αυτόν με το 7 να πηγαίνει σε αυτόν που θεωρείτε καλύτερο (και μετά με τη σειρά). Αν μια ομάδα στείλει λίστα χωρίς πόντους, θα ενημερωθεί ώστε να την τροποποιήσει και αν δεν το κάνει οι πόντοι θα δίνονται με την παραπάνω σειρά όπως έχουν γραφτεί οι παίκτες.

– Αν μια ομάδα στείλει δύο λίστες λόγω κακής συνεννόησης των μελών της, θα ενημερωθεί να επιλέξει μία, ενώ, αν δεν το κάνει, θα συμπτυχθούν οι δύο λίστες και θα μετρήσουν τα πρώτα 7 ονόματα (με βάση τους πόντους που έχει δώσει στην καθεμία).

– Αν μια ομάδα δεν στείλει λίστα με παίκτες, τότε θα αφαιρεθούν από την τελική δεκάδα όσοι τυχόν δικοί της παίκτες είχαν ψηφιστεί, μιας και δεν ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στη διαδικασία. Είναι λογικό, όποιος δεν τιμήσει τη διαδικασία, δεν μπορεί να τον τιμήσει και η διαδικασία μετά.

Βοήθεια: Το Age of Basketball έχει τα φύλλα των αγώνων και τις φανέλες όλων των παικτών του πρωταθλήματος σε κάθε ματς. Οπότε, ακόμη κι αν δεν θυμάστε όνομα, μπορείτε να στέλνετε το νούμερο φανέλας του παίκτη που επιλέξατε (αρκεί να γράφετε ποιον από τους δύο μεταξύ σας αγώνες εννοείτε). Επίσης, μπορείτε να στείλετε ακόμη και… περιγραφική ψήφο (π.χ. «εκείνος ο περιφερειακός με το ξυρισμένο κεφάλι από τους Τιρινίνι» για παράδειγμα) σε έσχατη περίπτωση που όλα τα μέλη μιας ομάδας έχουν πάθει… εμπλοκή και δεν θυμούνται όνομα ή φανέλα. Τότε, αν είναι ξεκάθαρο θα το μετρήσουμε, αν όχι (π.χ. «εκείνος από την Τιρινίνι»), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Πάντως, καλύτερα να στέλνετε όνομα ή αριθμό φανέλας και ομάδα για να μην έχουμε προβλήματα.

Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου, δηλαδή δύο εβδομάδες από σήμερα, μετά και το τέλος της κανονικής περιόδου. Παρακαλούμε όλες τις ομάδες να ψηφίσουν και να συμμετέχουν και σε αυτή τη γιορτή του πρωταθλήματός μας!

– Αν θέλετε προτείνουμε να κάνετε ψηφοφορία εντός της ομάδας σας με τον κάθε παίκτη σας να γράφει 3-5 παίκτες και μετά να βγει μια αντικειμενική λίστα με τους 7 πρώτους από κάθε ομάδα.

Σημείωση: Τα σχόλια που θα στέλνετε με τις λίστες δεν θα δημοσιεύονται (να κρατήσουμε και την αγωνία αμείωτη). Οι πόντοι κάθε ομάδας θα δημοσιευτούν στο τέλος στο άρθρο με τους νικητές. Πάντως, εφόσον αφήσετε σχόλιο, θα υπάρχει ενημέρωση (με άλλο σχόλιο στο ίδιο άρθρο) από τους συντελεστές του site ότι λάβαμε τις επιλογές σας.

Καλή διασκέδαση και… ας επιλεχθούν οι καλύτεροι!

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *