Home / NBA / «Λιώνοντας» με τον Σακίλ!

«Λιώνοντας» με τον Σακίλ!

Τι κι αν σταμάτησε να τρομοκρατεί τους αντιπάλους τους στα παρκέ; Τι κι αν ολοκλήρωσε και τα «Shaq Vs.» όπου… έχανε από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου στα δικά τους σπορ; Ο Σακίλ Ο’ Νιλ θα είναι πάντα επίκαιρος. Η εκπομπή του «Shaqtin’ A Fool» για τον κόσμο του NBA σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε!

Κι αν δεν πειστήκατε, πάρτε την περιγραφή της εκπομπής από τον Σακίλ και τον συμπαρουσιαστή του, Ντένις «3D» Σκοτ ως απάντηση στην ερώτηση «τι σημαίνει Shaqtin’ Α Fool;»: «Πρώτα απ’ όλα σημαίνει να κάνεις κάτι που δεν πρέπει να κάνεις. Για παράδειγμα, όταν είσαι ψηλός και παίρνεις το ριμπάουντ και πας για coast-to-coast και βγάζεις την μπάλα έξω επειδή χτύπησε στα πόδια σου, αυτό είναι Shaqtin’ A Fool. Όταν προσπαθείς να δώσεις μια τρελή πάσα και την πετάς εκτός παρκέ και χτυπάς έναν φίλαθλο και την μπύρα του στο πρόσωπο και τη χύνει πάνω του, αυτό είναι Shaqtin’ A Fool. Όταν βουτάς εκτός παρκέ και η μπάλα έχει ήδη βγει έξω, αλλά εκεί υπάρχει ένα γηραιό ζευγάρι κι εσύ τους βγάζεις νοκ άουτ, αυτό είναι Shaqtin’ A Fool». Πειστήκατε έτσι δεν είναι;

Γκάφες, βλακείες, μασκότ, φάρσες, «δύσκολες στιγμές» στα παρακάτω 3 βιντεάκια, που υπόσχονται να σας κάνουν να γελάσετε. Μια γεύση από τα επεισόδια της σειράς:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *