Home / NBA / Το έχουν όλοι το… μικρόβιο!

Το έχουν όλοι το… μικρόβιο!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2008

Το καλοκαίρι ήρθε, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα και ήρθε η ώρα για κάποια πιο… δροσερά άρθρα, εφόσον βεβαίως οι συνθήκες μας το επιτρέπουν. Όλα βεβαίως έχουν ως βάση το μπάσκετ, μόνο που ο πρωταγωνιστής μας σήμερα… διαφέρει.

Είναι βεβαίως διάσημος, αρκετά πιο γνωστός από τους μπασκετμπολίστες, αλλά κανείς δεν τον έχει συνηθίσει με την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια του.

Ο λόγος για τον Eminem, που προφανώς είναι γνωστός σε όλους για τη μουσική του. Ο μεγαλύτερος ράπερ του σήμερα κι ένας από τους σημαντικότερους όλων των εποχών είναι γνωστός μπασκετόφιλος. Όσοι έχουν παρακολουθήσει αγώνες των Πίστονς, ιδίως στα πλέι οφς, θα έχουν δει στην 3-4 σειρά πίσω από τον δεξί πάγκο μια γνώριμη φιγούρα, με φανέλα και καπελάκι του Ντιτρόιτ. Ο ράπερ που έχει πολεμηθεί όσο κανείς άλλος από την αμερικανική κυβέρνηση, προφανώς και θα είχε χώρο στο μπλογκ μας. Αλλά σχετικά με το μπάσκετ;

Όμως, λίγοι γνωρίζουν ότι ο Eminem… ξέρει μπάσκετ και ότι έπαιζε αρκετά και ως παιδί, αλλά και ως έφηβος. Μεγαλώνοντας σε μια πόλη άκρως μπασκετική, ίσως δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, παρότι τελικά η μουσική τον κέρδισε (και ευτυχώς για να πούμε την αλήθεια).

Το σημερινό βίντεο είναι η απόδειξη ότι ο Eminem ξέρει μπάσκετ, αλλά ταυτόχρονα είναι κι ένας τρόπος για να γελάσουμε λίγο, έστω και για 5 λεπτά. Απολαύστε το, αλλά… μόνο με ήχο!

http://www.youtube.com/v/7iXgoztYfCo&amp

 

 

 

Υ.Γ.: Την Τρίτη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους σκόρερ των τελευταίων 20 χρόνων. Ο μεγάλος Μάριο Μπόνι, ο «τρελός Ιταλός» απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι παραμένει… τρελός (το δείχνει άλλωστε και η φωτογραφία)! Και όλοι θυμόμαστε την καταπληκτική χρονιά που είχε με τον Άρη πριν από 11 χρόνια. Φέτος σταμάτησε το μπάσκετ σε ηλικία 45 χρονών και μόνη μας ένσταση είναι η εξής: δεν κράτησε ποτέ την υπόσχεσή του. Ποια υπόσχεση; Εκείνη που έδωσε το 1997, αλλά και το 2006. Ότι θα παίξει στην Ιταλία μέχρι τα 44 και μετά θα γυρίσει στο Αλεξάνδρειο για να κλείσει την καριέρα του στον Άρη!

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *