Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Το chatroom του πρωταθλήματος 2012-13

Το chatroom του πρωταθλήματος 2012-13

Το πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης” που διοργανώνει ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος έχει τη δική του «γωνιά» για συζητήσεις στο site. Σε αυτή τη σελίδα, οι παίκτες των ομάδων, αλλά και όσοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα, μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις, να συζητούν, ακόμη και να κάνουν trash-talking σε… συμπαίκτες και αντιπάλους.

Η συζήτηση γίνεται στα σχόλια του άρθρου και η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.

Απλώς, παρακάτω στα σχόλια του άρθρου, βάλτε εκεί που ζητάει e-mail το basketchamp10@gmail.com και θυμηθείτε να υπογράψετε το σχόλιό σας με το όνομα που θέλετε, της ομάδας σας, ή το δικό σας (ό,τι όνομα κι αν βάλετε στο πεδίο “Όνομα” θα αλλάξει όταν κάποιος άλλος αφήσει σχόλιο και βάλει την παραπάνω διεύθυνση e-maill).

Μοναδικός όρος να απουσιάζουν τα υβριστικά, ειρωνικά και προκλητικού περιεχομένου σχόλια (όλα τα σχόλια περνούν από έγκριση, οπότε αυτά δεν θα εμφανίζονται καν). Για να μην έχουμε προβλήματα, διαβάστε τους “Κανόνες σχολιασμού” του Age of Basketball.

(Βεβαίως μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και με όποια άλλη διεύθυνση e-mail θέλετε, απλώς προτείναμε αυτή για να διευκολύνουμε τις ομάδες και να απλοποιήσουμε τη διαδικασία για όσους το επιθυμούν και δεν έχουν ενεργή διεύθυνση e-mail)

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *