Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Πειθαρχικός έλεγχος 1ης αγ.: κλήσεις σε απολογία

Πειθαρχικός έλεγχος 1ης αγ.: κλήσεις σε απολογία

Μετά την 1η αγωνιστική στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τον πειθαρχικό έλεγχο. Αναλυτικά:

«Μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σε απολογία καλούνται οι εξής αθλητές/ομάδες με βάση τις εκθέσεις των διαιτητών στα Φύλλα Αγώνος, ή τις συμπληρωματικές εκθέσεις των διαιτητών:

Γκότσης Μ. (νο.15, Άφοβος), λόγω των δύο τεχνικών ποινών για κλότσημα της μπάλας και αντισυναδελφική χειρονομία στον αγώνα με τους Ρούκουνες.

Μπουρδανιώτης Α. (νο.5, Jets), λόγω της αποβολής του για έντονη διαμαρτυρία και υλικές ζημιές στο γήπεδο στον αγώνα με τους Θαλασσόλυκους.

Στεφανιδάκης Γ. (νο.14, Alley Ουπς), λόγω εξύβρισης διαιτητή (συμπληρωματική έκθεση διαιτητή) στον αγώνα με τους Barceλιώμα.

– Ομάδα Alley Ουπς (αγώνας με Barceλιώμα), λόγω της μη κόσμιας συμπεριφοράς μερίδας των φίλων τους στην εξέδρα (συμπληρωματική έκθεση διαιτητή).

Παρακαλούνται οι εν λόγω παίκτες και ομάδες να στείλουν εγγράφως (με mail) στους διοργανωτές την απολογία τους έως και την Πέμπτη. Οι τιμωρίες θα ανακοινωθούν από την Παρασκευή και θα ισχύσουν από την 3η αγωνιστική και μετά.»

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *