Home / NBA / Καλή αρχή με πολύ θέαμα!

Καλή αρχή με πολύ θέαμα!

Μετά το ορεκτικό της πρώτης βραδιάς, το NBA άρχισε κανονικά, με 9 αγώνες το βράδυ της Τετάρτης. Πολλά τα ενδιαφέροντα ματς, την Τετάρτη είδαμε τους Λέικερς να πέφτουν στο 0-2 (χάνοντας τον Νας στα μισά του αγώνα και με τους Κόμπι και Χάουαρντ να έχουν 30 και 33 πόντους αντίστοιχα), τον Κώστα Κουφό να ξεκινά βασικός και να παίζει 30 λεπτά (6 πόντοι, 9 ριμπάουντ), τον Χάρντεν να κάνει αδιανόητα πράγματα στο ντεμπούτο του με τους Ρόκετς, 37 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα.       

Είδαμε το ντεμπούτο του Άντονι Ντέιβις στο NBA, ο μικρός είχε 21 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 29 λεπτά, αλλά οι Σπερς πήραν τη νίκη με τον Ντάνκαν να παραδίδει μαθήματα, 24 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 τάπες με 10/15 σουτ! Οι Μάβερικς είδαν και την άσχημη πλευρά της απουσίας του Νοβίτσκι, ήττα από τους Τζαζ και εύκολα.

Ο Κρόφορντ έβαλε 29 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο στην πρεμιέρα των Κλίπερς και αυτό αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας για την πρεμιέρα της χρονιάς και παίκτη που δεν ξεκινά βασικός. Η νίκη των Κλίπερς σημαίνει ότι οι Γκρίζλις επεκτείνουν το σερί… ηττών τους στις πρεμιέρες, δεν έχουν κερδίσει ακόμα πρεμιέρα πρωταθλήματος στο Μέμφις! Τελευταία φορά που το έκαναν ήταν στην τελευταία τους σεζόν στο Βανκούβερ, το 2000 δηλαδή!

Το πρώτο καλάθι του Άντονι Ντέιβις στο NBA:

Το ankle-breaker του Κρόφορντ στον Ρούντι Γκέι:

Το Top-10 της βραδιάς:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *