Home / NBA / Η πρεμιέρα των Μπρούκλιν Νετς!

Η πρεμιέρα των Μπρούκλιν Νετς!

Το Σάββατο ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το Μπρούκλιν και τους φίλους των Νετς. Απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς έγινε το πρώτο εντός έδρας τζάμπολ της νέας ομάδας, στο λαμπερό Μπρούκλιν. Οι Νετς πήραν τη νίκη, ο Jay-Z και ο Στερν χαριεντίζονταν, οι Νετς σε συνεργασία με τη Marvel εισήγαγαν τον πρώτο… υπερήρωα στο NBA και, γενικά, τα πάντα ήταν λαμπερά στην εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας!

Το παιχνίδι έληξε 107-100 μπροστά σε 17.732 θεατές, με τους Ράπτορς να μη χαλάνε τη γιορτή, τον Μπρουκ Λόπεζ να τελειώνει με 27 πόντους, τον Ντερόν Ουίλιαμς με 19 και 9 ασίστ και τον Τζο Τζόνσον με 14, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Αλλά το αγωνιστικό κομμάτι είχε τη μικρότερη, πραγματικά, σημασία για τους παρευρισκομένους.

Εδώ, υπήρχε υπερήρωας στο μενού, ένα ματς θα έκανε τη διαφορά; Ο πρώτος Υπερ-Ήρωας στην ιστορία του NBA είναι ο BrooklyKnight (Ιππότης του Μπρούκλιν ή… Μπρούκλης Ιππότης για τους παλιότερους!), προστάτης της πόλης του Μπρούκλιν, μαχητής της περιοχής και κυρίαρχος της έδρας των Νετς, του Μπάρκλεϊς Σέντερ. Προφανώς, δημιουργημένος μετά από συνεργασία των Νετς με τη Marvel (δείτε παρακάτω).

Μερικές εικόνες από τη γιορτή των Νετς, με εικόνες από το γήπεδο, το πρώτο τζάμπολ, τον Jay-Z, τη Μπιγιονσέ και τους παίκτες των Νετς:

Και ο BrooklyKnight:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *