Home / Α1 / Φιλανθρωπική επίσκεψη των ομάδων της Α1

Φιλανθρωπική επίσκεψη των ομάδων της Α1

ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα στο Χαϊδάρι, με επικεφαλής τον Γιώργο Χαλβατζάκη, με τον Αργύρη Πεδουλάκη, τον αντιπρόεδρο του ΠΣΑΚ, Γιάννη Καλαμπόκη, τον γενικό γραμματέα του ΣΕΠΚ, Θόδωρο Μπολάτογλου, αλλά και αρκετούς παίκτες μαζί τους. Εν τω μεταξύ, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο την Τετάρτη είναι αφιερωμένο στην προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών, σε συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με τη UNICEF.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ έδωσε το παρών το πρωί της Δευτέρας στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα στο Χαϊδάρι. O ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ και ο ΣΕΠΚ έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι οι μέρες των γιορτών είναι μέρες ευθύνης για το μπάσκετ απέναντι στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τρεις φορείς επισκέφτηκαν το Χριστοδούλειο προκειμένου να μοιράσουν δώρα στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, “αμπαλαρισμένα” με χαμόγελα και ζεστές αγκαλιές.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Γιώργο Μαμαλάκη και τον γενικό διευθυντή Γιώργο Κονδύλη.

Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Καλαμπόκης, ο γενικός γραμματέας Νίκος Παπανικολόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Καλαϊτζής και ο γενικός διευθυντής Κώστας Αλεξανδρίδης, ενώ τον ΣΕΠΚ ο γενικός γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης και ο προπονητής του Περιστερίου Δημήτρης Κουστένης. Στο πλευρό τους βρέθηκε πλήθος παικτών των ομάδων.»

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ και της UNICEF για το ματς της Τετάρτης:

«Η UNICEF και ο ΕΣΑΚΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συμβάλουν στην προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο (Τετάρτη 19/12, 19:00, ΝΕΤ), για την 9η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, είναι αφιερωμένη στον κοινό σκοπό των δύο φορέων.

Η UNICEF άνοιξε τον δρόμο παγκοσμίως στο θέμα της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και ο ΕΣΑΚΕ σπεύδει, με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθηση ευθύνης, να γίνει ‘συμπαίκτης’ της σε αυτό το ζωτικής σημασίας εγχείρημα.

Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την κοινωνία μας, UNICEF και ΕΣΑΚΕ στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ελπίδας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση παιδιών που έχουν την ανάγκη μας, στην ψυχαγωγία τους, στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.»

About nikolask11

Check Also

Athlenda: κάνοντας τα όνειρα των νέων ταλέντων πραγματικότητα!

Για έναν πιτσιρικά με όνειρα για καριέρα το μπάσκετ υπάρχει παντού γύρω του. Λίγα έχουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *