Home / NBA / Το απίστευτο τρίποντο του Κόλισον!

Το απίστευτο τρίποντο του Κόλισον!

Οι Μάβερικς έχασαν με 111-105 στην παράταση από τους Θάντερ την Πέμπτη, παρά την επιστροφή του Νοβίτσκι, ο οποίο, βεβαίως, ακόμα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ντουράντ έβαλε 40 πόντους για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Πριν γίνει αυτό, όμως, ο Κόλισον μας χάρισε μια από τις πιο… κουλές φάσεις της σεζόν, ισοφαρίζοντας σε 98-98 και στέλνοντας το ματς στην παράταση με ένα απίστευτο τρίποντο εκτός κάθε λογικής.

Ο Κόλισον έκανε τρομερό παιχνίδι με 32 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα, έχοντας 9/18 δίποντα και 4/4 τρίποντα στο ματς. Με 2.2 δευτερόλεπτα για το τέλος οι Μάβερικς είχαν την επαναφορά μπροστά από το κέντρο, προσπάθησαν να βγάλουν σουτ για τον Κάρτερ, αλλά η μπάλα του έφυγε από τα χέρια, για να ακολουθήσει ο τρελός τρόπος με τον οποίο ήρθε το σουτ της ισοφάρισης από τον Κόλισον:

Στο ματς ο Ντουράντ έπαιξε μέχρι να πέσει κάτω από την κούραση, 49 λεπτά, είχε 40 πόντους με 9/20 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 10/10 βολές, με 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 τάπες. Double double έκαναν ο Ιμπάκα με 19 πόντους και 17 ριμπάουντ, και ο Ουέστμπρουκ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Απ’ την άλλη, ο Ντιρκ Νοβίτσκι έπαιξε 26 λεπτά, δεύτερο παιχνίδι μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, αλλά ξεκάθαρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είχε 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα με 2/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 2/2 βολές.

Μετά το ματς μίλησε για τον τραυματισμό του και την αποκατάσταση, αλλά και για το πώς νιώθει: «Δεν ήθελα την μπάλα ιδιαίτερα. Δεν νιώθω ότι έχω αντοχές ή τη δύναμη να κάνω κάτι με την μπάλα στα χέρια, να παίξω ένας εναντίον ενός. Νομίζω ότι είμαι 1-2 εβδομάδες μακριά από το να αρχίσω πραγματικά να κυριαρχώ με την μπάλα στα χέρια στο τέλος των αγώνων και να κάνω κάτι καλό για την ομάδα. Το γόνατό μου το νιώθω καταπληκτικά (σ.σ. η λέξη που χρησιμοποίησε ήταν ‘phenomenal’), θεωρώ ότι με αυτή την εγχείρηση θα είμαι καλά ως το τέλος της καριέρας μου. Όμως το νιώθω βαρύ. Δεν έχω ακόμα άλμα ή δύναμης τα πόδια. Δεν έχω το πέταγμα στο βήμα μου ακόμα, αλλά συνεχίζω να δουλεύω. Όσο το γόνατό μου αντιδρά σωστά, θεωρώ ότι τα πόδια μου θα επανέλθουν αργά ή γρήγορα στην καλή τους κατάσταση».

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *