Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Ανακοίνωση διοργανωτών για απολογίες και ιστοτόπους ομάδων

Ανακοίνωση διοργανωτών για απολογίες και ιστοτόπους ομάδων

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις κλήσεις σε απολογία μετά τη 14η αγωνιστική, αλλά και για τους ιστοτόπους των ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ – ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΟΜΑΔΩΝ

Η ομάδα JETS καλείται σε έγγραφη απολογία για απείθεια προς την διοργάνωση με φράση η οποία εκστομίστηκε από τον Γ. Αρχηγό της, δηλωμένο στο φύλλο αγώνα με αυτή την ιδιότητα, και σημειώθηκε σε αυτό από τον διαιτητή, στον αγώνα της εναντίον των Desperado.

Διευκρινίζεται ότι πράξεις και εκφράσεις που εμπίπτουν σε πειθαρχικό έλεγχο και προέρχονται από μέλη Αποστόλης δηλωμένα στο φύλλο αγώνα επιφέρουν ποινές στην ομάδα.

Παρόμοια τιμωρία ενδέχεται να επιβληθεί και για αναγραφόμενα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, εφόσον αυτά είναι δημόσια και όχι «κλειστά» σε επιλεγμένα μέλη και μόνο.

Οι διοργανωτές εκφράζουμε την λύπη μας και την αποδοκιμασία μας για όσα ανεγράφησαν από μέλος της ομάδας SPARTA BC στον ιστοτοπο τους την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Εξυπακούεται ότι αν αυτές οι απόψεις είναι προσωπικές του γράφοντα ουδόλως μας απασχολούν αφού δεν έχουν βάση και εύκολα καταρρίπτονται από την ιστορία του Πρωταθλήματος και όσων συμβάλουν στην διοργάνωση του. Εάν, όμως, εκφράζουν την ομάδα θα πρέπει τα μέλη της να λάβουν θέση επ’αυτού.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η μέχρι τώρα στάση της πλειονότητας των μελών της συγκεκριμένης ομάδας καταδεικνύει ότι δεν ενστερνίζονται τα γραφέντα.»

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *