Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 11ης εβδομάδας: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα;

Preview 11ης εβδομάδας: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα;

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Η κανονική περίοδος μετράει πια αντίστροφα στον 3ο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Η εβδομάδα περιλαμβάνει 5 αγώνες, ο ένας πιο κρίσιμος από τον άλλο. Η οκτάδα δεν έχει ούτε κατά διάνοια ξεκαθαρίσει και μπορεί οι δυο πρώτοι να είναι γνωστοί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά από εκεί και κάτω όλοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους για την τελική μάχη.

Η μάχη ξεκινά το Σάββατο, στις 16:00 η Τερψιθέα (8-3) θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Κυψέλης (6-4) και οι δυο ομάδες γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα. Τις χωρίζει μόλις μία νίκη, εν πολλοίς το μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να κρίνει αν κάποια από τις δύο θα έχει θέματα πρόκρισης στα πλέι οφς, αλλά και ποια θέση μπορεί να είναι το ταβάνι τους στην κανονική περίοδο. Η Τερψιθέα βρίσκεται στην 3η θέση αυτή τη στιγμή, με μια νίκη θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο εκεί, ο Φαουζί, ο Χατζάκης, ο Λαζαρίδης και ο Καμαριωτάκης θέλουν να της την χαρίσουν. Απ’ την άλλη, ο Σταθόπουλος, ο Ζαΐμης, ο Ανυφαντάκης και ο Σαμορέλης γνωρίζουν ότι μια ήττα θα θέσει σε κίνδυνο την παρουσία τους στα πλέι οφς και θα τα δώσουν όλα και αυτοί για τη νίκη.

Στις 17:30 το Σάββατο οι Houston Robes (2-10) και η Gauls Team (1-9) μπορεί να μην έχουν το στόχο των πλέι οφς ως βραβείο στον αγώνα τους, αλλά το δέλεαρ του ροζ φύλλου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Άλλωστε μετά τη συμμετοχή αυτός είναι ο δεύτερος σκοπός της παρουσίας στο πρωτάθλημα. Την παρουσία τους αυτή, πολύ όμορφη και οργανωμένη, θα κλείσουν οι Houston Robes με το παιχνίδι αυτό. Για τον Κουμπάρο, τον Ξηρόπουλο, τον Κισκίρα και τον Μικελάκη Μ. αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα στο φετινό πρωτάθλημα, ποιο καλύτερο αντίο για φέτος και ποιο καλύτερο «ζέσταμα» για του χρόνου από ένα ροζ φύλλο; Βέβαια, απέναντί τους θα βρεθεί η Gauls Team που μόνο αδιάφορη δεν θα είναι. Τις δύο ομάδες χωρίζει μία νίκη, ο Δούσκος, ο Κλήμης, ο Μίχος και ο Μίντουλας θα θέλουν να εξαλείψουν την απόσταση αυτή, συνεχίζοντας την πολύ καλή παρουσία που έχουν τις τελευταίες εβδομάδες.

(Οι υπόλοιπες σειρές θα προστεθούν ως τη Δευτέρα το βράδυ)

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *