Home / NBA / Μαγικός Ρούμπιο, ρεκόρ ο Καρμέλο!

Μαγικός Ρούμπιο, ρεκόρ ο Καρμέλο!

Δεν έχει πολύ καιρό που επέστρεψε ο Ρίκι Ρούμπιο στην ενεργό δράση, 17 αγώνες έχει παίξει ως τώρα, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του. Μπορεί η Μινεσότα να μην τα κατάφερε στο ματς με τους Κλίπερς, ηττήθηκε 90-96, αλλά στο ξεκίνημα του ματς, Ρούμπιο και Κιριλένκο μάς χάρισαν τη φάση του αγώνα, μια καταπληκτική πάσα του πρώτου στον δεύτερο στον αιφνιδιασμό.

 

Κι αν οι τραυματισμοί έχουν γονατίσει τη Μινεσότα και την έχουν ρίξει στο 17-25, δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο για τους Νιου Γιορκ Νικς του Καρμέλο Άντονι, που προελαύνουν στο 28-15, κερδίζοντας με 113-97 τους Μάτζικ το βράδυ της Τετάρτης. Ο Άντονι στο ματς είχε 20 πόντους και αυτό το νούμερο του χάρισε ένα μεγάλο ρεκόρ.

Πλέον είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο σερί αγώνων με τουλάχιστον 20 πόντους στην ιστορία των Νικς, έχοντας 30 συνεχόμενα παιχνίδια.

Μέχρι το ματς της Τετάρτης ήταν ισόβαθμος με τον Ρίτσι Γκουερίν, που το 1961-62 είχε τουλάχιστον 20 πόντους σε 29 συνεχόμενους αγώνες. Με 28 συνεχόμενα ματς στην 3η θέση ο Πάτρικ Γιούιν από το 1989-90, ενώ το 2010-11 ο Αμάρε Στανταμάιρ είχε 26 συνεχόμενους αγώνες με τουλάχιστον 20 πόντους.

Ο Γκουερίν, που πια είναι 80 ετών και ζει στη Φλόριντα, συνεχάρη τον Άντονι και πρόσθεσε: «Στη σημερινή εποχή και στις συνθήκες, με το τρίποντο, πολλά ρεκόρ πρόκειται να σπάσουν. Δεν θα μπορούσε να το σπάσει καλύτερος τύπος από τον Άντονι».

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *