Home / NBA / Πολύ θέαμα, πολύ γέλιο στο all-star του NBA!

Πολύ θέαμα, πολύ γέλιο στο all-star του NBA!

Γεμάτο θέαμα ήταν το Σαββατοκύριακο στο NBA με τους Αμερικανούς να διδάσκουν και πάλι πώς πρέπει να γίνεται μια γιορτή του μπάσκετ, η μεγαλύτερη στον κόσμο στην προκειμένη περίπτωση. Ασχέτως των (ατέρμονων) συζητήσεων για το πόσο καλύτεροι θα μπορούσαν να είναι οι διαγωνισμοί ή η φαντασία των διαγωνιζόμενων στα καρφώματα, το συνολικό πακέτο του all-star game του 2013 ήταν ξανά χορταστικό και απολαυστικό.               

Η αρχή έγινε την Παρασκευή το βράδυ με το παιχνίδι των celebrities, το οποίο με την πληθωρική παρουσία του Κέβιν Χαρτ εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς πολύ γέλιο. Ο Χαρτ προκάλεσε τον Μπολτ σε αγώνα δρόμου με ντρίμπλα στο παρκέ, ο Μουτόμπο θυμήθηκε το θρυλικό «finger wag», η βραδιά ήταν γεμάτη θέαμα και λάμψη. Ας πάρουμε μια ιδέα:

Μετά ήρθε η ώρα για το Rising Stars με το… τριήμερο του Κάιρι Έρβινγκ να ξεκινά. Ο αστέρας των Καβαλίερς ήταν καταπληκτικός στο ματς που η Team-Chuck κέρδισε την Team-Shaq με 163-135. Ο Κένεθ Φαρίντ είχε 40 πόντους και 10 ριμπάουντ με 18/22 σουτ και αναδείχτηκε σε MVP της βραδιάς.

Ο Αϊζάια Τόμας είχε 18 πόντους και 10 ασίστ, με τον Κάιρι Έρβινγκ να βάζει 32 πόντους και να προσφέρει αρκετά highlights σε μια άτυπη «κόντρα» με τον Μπράντον Νάιτ, ενώ ο Ντιόν Ουότερς έβαλε 23 πόντους.

Η Team Chuck είχε 12/18 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και 17/32 στο τέλος, ενώ τελείωσε με 42 ασίστ το ματς, τα τελευταία λεπτά του οποίου εξελίχθηκαν σε άτυπο διαγωνισμό καρφωμάτων!

Το Σάββατο προφανώς και έφερε στις οθόνες όλων μας το μενού που όλοι οι μπασκετόφιλοι περιμένουν κάθε χρόνο. Διαγωνισμοί, τρίποντα, καρφώματα, skills challenge, shooting stars.

Οι νικητές ήταν η Team Bosh (με τον Ντομινίκ να βάζει το σουτ από το κέντρο) στο shooting stars, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ κέρδισε το skills challenge, ο Τέρενς Ρος νίκησε στον διαγωνισμό καρφωμάτων, με τον Κάιρι Έρβινγκ να αγγίζει το ρεκόρ του Καπόνο και του Χότζες στο διαγωνισμό τριπόντων, νικητής με 23 βαθμούς, μια χρωματιστή μπάλα πίσω από το ρεκόρ των 25 πόντων. Η εικόνα μερικές φορές μιλάει καλύτερα, οπότε ας την αφήσουμε…

Την Κυριακή είχαμε τον αγώνα των all-stars με τη Δύση να παίρνει το τρίτο συνεχόμενο ματς με 143-138 αυτή τη φορά και τον Κρις Πολ να παίρνει σπίτι του το βραβείο του MVP. Ο Πολ τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, 15 ασίστ και 4 κλεψίματα, με 3/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 2/3 βολές. Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 30 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Μπλέικ Γκρίφιν 19, ο Τζέιμς Χάρντεν 15, ενώ ο Κόμπι είχε 9 πόντους και 8 ριμπάουντ και την… τάπα στον ΛεΜπρον που παίζει σε όλους τους υπολογιστές του μπασκετικού κόσμου σήμερα (λες και αυτή έδωσε την τελική απάντηση στη ρήση του Τζόρνταν ότι αν έχτιζε ομάδα θα προτιμούσε τον Κόμπι από τον ΛεΜπρον).

Για την Ανατολή ο Καρμέλο Άντονι είχε 26 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Ντουέιν Ουέιντ 21 πόντους και 7 ασίστ, ο ΛεΜπρον 19 πόντους, ο Πολ Τζορτζ 17, ενώ ο Κάιρι Έρβινγκ ήταν… πρώτος σκόρερ του Σαββατοκύριακου, με τους 15 που έβαλε (συν τους 32 του rising stars). Εικόνες από το βράδυ της Κυριακής στο all-star:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *