Home / NBA / Φίδια στα αποδυτήρια, κυριαρχία στο παρκέ

Φίδια στα αποδυτήρια, κυριαρχία στο παρκέ

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έκαναν για δεύτερο σερί παιχνίδι την πλάκα τους με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, κέρδισαν με 114-97 και πήγαν στο 2-0, έχοντας 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και 8 παίκτες να παίζουν από 21 ως 38 λεπτά. Με τη σειρά μέχρι στιγμής να είναι λίγο… ξενέρωτη, η βραδιά της Πέμπτης επικεντρώθηκε στο φίδι που βρήκαν να τους περιμένει στα αποδυτήρια οι παίκτες των Τρέιλ Μπλέιζερς. Ναι, φίδι. Το οποίο ήταν 1,20 μέτρα και δηλητηριώδες. Ή 50 εκατοστά και όχι δηλητηριώδες. Ανάλογα ποιον θα ακούσεις να διηγείται την ιστορία!                  

Ο Τόμας Ρόμπινσον βρήκε το φίδι στο ντουλάπι του στα αποδυτήρια 2-3 ώρες πριν το ματς: «Φοβήθηκα. Δεν θα σου πω ψέματα, φοβήθηκα», είπε ο Ρόμπινσον, που μέχρι σήμερα είχε δει φίδι μόνο στο… Discovery Channel. Και πώς αντέδρασε; Ούρλιαξε και πήδηξε «περίπου 1,5 μέτρο ψηλά και 6 μέτρα μακριά», όπως είπε!

Και ο Μο Ουίλιαμς είχε ανάλογη αντίδραση και το ανακοίνωσε στο Twitter, μαζί με τη φωτογραφία που φιλοξενεί το άρθρο από το φίδι: «Μπήκαμε στα αποδυτήρια και ήταν ένα καταραμένο φίδι, ναι ένα φίδι στα αποδυτήρια. Φίλε φοβηθήκαμε απίστευτα», ανακοίνωσε γλαφυρά.

Ο Ουίλ Μπάρτον είπε ότι ήταν πιο κουλ, απλώς πήδηξε πάνω στην καρέκλα του όταν ανακάλυψαν το φίδι.

Γενικά, η αναταραχή ήταν μεγάλη για τους παίκτες του Πόρτλαντ μέχρι που «οι γενναίοι γυμναστές μας», όπως είπε ο Ρόμπινσον, περιόρισαν το ερπετό. Οι Μπλέιζερς είπαν ότι θεώρησαν ότι ήταν κροταλίας, αλλά ένας υπεύθυνος των Σπερς, που πήρε το φίδι, ανακοίνωσε ότι δεν ήταν δηλητηριώδες και το απελευθέρωσε ξανά στη φύση.

Σύμφωνα με τους παίκτες των Μπλέιζερς το φίδι ήταν 1,20 σε μήκος, αλλά οι γυμναστές τους το υπολόγισαν στα 45-50 εκατοστά, με το φίδι να θεωρείται τελικά ότι ήταν μωρό.

Ο Μπάρτον, πάντως, παρότι δεν φοβήθηκε όπως είπε, ήταν ξεκάθαρος: «Ήταν όσο μεγάλο χρειάζεται να είναι».

Το φίδι ήταν άσπρο και μαύρο, στα χρώματα των Σπερς (και οι οιωνοί δηλαδή κατά των Μπλέιζερς) με τους παίκτες του Πόρτλαντ να κάνουν πλάκα ότι το έβαλε ο Ντάνι Γκριν, που λέγεται ότι κάνει συλλογή από φίδια στο σπίτι του: «Αυτός είναι ο νο1 ύποπτος», είπε ο Μπάρτον.

Ο Τέρι Στοτς, πάντως, δεν είχε λόγο να μην πιστέψει τους παίκτες του και πήγε με τη βερσιόν του δηλητηριώδους φιδιού όταν μίλησε στους δημοσιογράφους: «Είναι περίεργο να έχεις ένα δηλητηριώδες φίδι στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Πιο πολύ μοιάζει με ιστορία από το ABA».

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που… άγρια ζώα μπαίνουν στο γήπεδο των Σπερς. Αρκετές φορές έχουν πετάξει νυχτερίδες στο AT&T Center, με πιο… διάσημη εκείνη του 2009 που ο Μανού Τζινόμπιλι χτύπησε στον αέρα με το χέρι του ενώ πετούσε, και με το ματς να έχει διακοπεί αφού οι παίκτες φοβισμένοι έσκυβαν να αποφύγουν το πετούμενο. Τότε ο κόσμος είχε αποθεώσει τον Τζινόμπιλι που μετέφερε κιόλας τη νυχτερίδα εκτός γηπέδου (με τα μεγάφωνα να παίζουν το θέμα από το Batman), αλλά σίγουρα αργότερα θα μετάνιωσε την ψυχραιμία του και τα απίστευτα αντανακλαστικά του, λογικά περίπου την ίδια ώρα που του έκαναν αντιλυσσικές ενέσεις.

Όπως είπε τότε μετά το περιστατικό: «Μου έκαναν περίπου ένα εκατομμύριο αντιλυσσικές ενέσεις. Δεν είναι αστείο, έπρεπε να γίνουν μου είπαν οι ειδικοί. Οπότε παιδιά μην το δοκιμάσετε στο σπίτι, γιατί θα καταλήξετε σαν εμένα, να σας κάνουν ενέσεις». Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «άρα δεν θα το ξανακάνεις» για να απαντήσει ο Αργεντινός και να τους στείλει όλους: «Όχι τώρα μπορώ να το ξανακάνω. Μου έκαναν τις ενέσεις». Το περιστατικό:



Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *