Home / NBA / Τρέχει ο Κόμπι…

Τρέχει ο Κόμπι…

Τη Δευτέρα ο Κόμπι Μπράιαντ πόσταρε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram το οποίο τον δείχνει να τρέχει σε διάδρομο αντιβαρύτητας. Μπορεί το βίντεο να είναι ουσιαστικά πιθανώς τα… 15 πιο βαρετά δευτερόλεπτα που μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο, αλλά οι φίλοι του Κόμπι και των Λέικερς θα τα βρουν το πιο συναρπαστικό θέαμα του καλοκαιριού!

Ο Μπράιαντ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «διέλυσε» το χρόνο αποκατάστασης. Τώρα, στο βίντεο αυτό τον βλέπουμε να τρέχει σε διάδρομο 4 μήνες μετά τον τραυματισμό του. Συνήθως ένας τραυματισμός στον αχίλλειο απαιτεί 6-9 μήνες αποθεραπείας, ενώ υπάρχουν πλείστα όσα παραδείγματα αθλητών που δεν κατάφεραν ποτέ να επανέλθουν σε καλή κατάσταση ή που τους πήρε πολύ περισσότερο για να ξαναγωνιστούν.

Βέβαια, ο διάδρομος αντιβαρύτητας είναι διάδρομος που επιτρέπει στον αθλητή να τρέχει χωρίς να σηκώνει όλο του το βάρος. Οπότε το θέμα είναι με τι ποσοστό του βάρους του τρέχει ο Κόμπι. Αν τρέχει με 50% και πάνω, τότε είναι πραγματικά αρκετά ή και πολύ μπροστά στην αποθεραπεία του από τα συνηθισμένα στάνταρ. Αν, όμως, το ποσοστό βάρους του που σηκώνει είναι μικρότερο, τότε δεν είναι τόσο κοντά στην επιστροφή του όσο θα ήθελαν να πιστέψουν οι φίλοι των Λέικερς.

Το βίντεο από το λογαριασμό του Μπράιαντ:

Ο Κόμπι, προφανώς, προχωράει στην αποθεραπεία του, αλλά ακόμα, όπως άλλωστε έχει πει και ο ίδιος, είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το πρώτο ματς της σεζόν των Λέικερς.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *