Home / NBA / Συνελήφθη βλακωδώς σε μαχαίρωμα ο Άντιτς!

Συνελήφθη βλακωδώς σε μαχαίρωμα ο Άντιτς!

Συνελήφθη ο Πέρο Άντιτς το πρωί της Τετάρτης, μαζί με τον Θάμπο Σεφολόσα των Ατλάντα Χοκς, μετά από μαχαίρωμα έξω από κλαμπ της Νέας Υόρκης. Θύματα ο Κρις Κόουπλαντ των Ιντιάνα Πέισερς, η κοπέλα του και η κοπέλα του δράστη. Και οι τρεις βρίσκονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης έχει κι αυτός συλληφθεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3:58 έξω από το 1OAK κλαμπ της Νέας Υόρκης. Ο Κόουπλαντ μάλωνε με την κοπέλα του στο δρόμο και στον καυγά αναμίχθηκε ο 22χρονος Σιζόι Μπλίρι, ο οποίος τελικά έβγαλε μαχαίρι, μαχαίρωσε τον Κόουπλαντ στην κοιλιά και το χέρι, έκοψε την κοπέλα του Κόουπλαντ, Κατριν Σαλτάρα, στο χέρι και τον μηρό, αλλά και… τη δική του κοπέλα κατά λάθος στην κοιλιά. Στη συνέχεια, ο οδηγός του Κόουπλαντ τον άρπαξε και τον ακινητοποίησε μέχρι που ήρθε η αστυνομία.

Ο Κόουπλαντ μετά το περιστατικό καθόταν στο πεζοδρόμιο και χαμογελούσε μιλώντας στην αστυνομία, μέχρι που κάποια γυναίκα του έκλεισε το στόμα για να σταματήσει. Μαζί με τον δράστη συνελήφθησαν και ο Άντιτς με τον Σεφολόσα για διατάραξη κοινής ησυχίας, παρακώλυση κυβερνητικού έργου και απρεπή συμπεριφορά. Εν ολίγοις και σε πιο απλή γλώσσα, όταν έφτασε η αστυνομία και έβαζε κορδέλες για να οριοθετήσει τη σκηνή του εγκλήματος, ο Άντιτς με τον Σεφολόσα αρνήθηκαν να κουνηθούν από τη θέση τους προσπαθώντας να εμποδίσουν την αστυνομία να αποκλείσει τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο Κόουπλαντ ήταν στο Μανχάταν επειδή οι Πέισερς παίζουν την Τετάρτη με τους Νικς, ενώ οι Χοκς αγωνίζονται με τους Νετς.

Και οι Πέισερς και οι Χοκς έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι γνωρίζουν το περιστατικό και ότι συγκεντρώνουν κι άλλες πληροφορίες πριν πουν περισσότερα, με τον Λάρι Μπερντ, πρόεδρο των Πέισερς, να συμπληρώνει ότι οι σκέψεις της ομάδας είναι με τον Κόουπλαντ και όσους άλλους τραυματίστηκαν.

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *