Home / NBA / Τέλος η σεζόν με σπασμένο πόδι για τον Λόπεζ!

Τέλος η σεζόν με σπασμένο πόδι για τον Λόπεζ!

Οι Μπρούκλιν Νετς έχασαν τον Μπρουκ Λόπεζ για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον σέντερ τους να σπάει το πόδι του την Παρασκευή το βράδυ στο παιχνίδι απέναντι στους Φιλαντέλφια Σίξερς. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι η κατάσταση του Λόπεζ θα επανεξεταστεί την ερχόμενη εβδομάδα μετά από συνάντηση με ειδικούς, αλλά πηγές λένε ότι ο παίκτης δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Όλα ανάποδα πηγαίνουν για τους Μπρούκλιν Νετς, που ξεκίνησαν με ελπίδες τίτλου και πια δεν ξέρει κανείς τι να περιμένουν από τη σεζόν.

Η ομάδα επιβεβαίωσε ότι ο Λόπεζ έσπασε το 5ο μετατάρσιο στο πόδι που είχε σπάσει και εγχειρήσει το 2011 και στο οποίο είχε τοποθετηθεί βίδα. Ο Λόπεζ έσπασε το πόδι του κάποια στιγμή στο 2ο ημίχρονο του αγώνα, αλλά συνέχισε να παίζει, αγωνίστηκε και στην παράταση παρά τους πόνους, συνολικά 44 λεπτά στο ματς με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ έχοντας 9/19 σουτ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που φέτος οι Νετς πονάνε από έναν τραυματισμό, καθώς έχουν ήδη χάσει Ντερόν Ουίλιαμς, Πολ Πιρς, Αντρέι Κιριλένκο και Τζέισον Τέρι, σε διάφορα σημεία της χρονιάς. Βέβαια, το πλήγμα τώρα είναι πολύ βαρύ, ο Λόπεζ είχε 20.7 πόντους και 6.0 ριμπάουντ ανά αγώνα, δίνοντας παρουσία στο σκοράρισμα στη ρακέτα των Νετς. Πλέον, το βάρος στο σέντερ θα πέσει λογικά στον Κέβιν Γκαρνετ, με τον Αντρέι Μπλατς να παίζει περισσότερο, εκτός κι αν επιλεγούν σχήματα με τον Κιριλένκο (όταν νιώσει πλήρως υγιής) στο «4» και τον Πιρς στο «3».

Αρκετοί ήδη συζητούν το ενδεχόμενο να κινηθούν οι Νετς για την απόκτηση του Παού Γκασόλ, σε ανταλλαγή με τον Πολ Πιρς. Βέβαια, υπάρχουν και οι Λέικερς στη μέση, που κανείς δεν ξέρει αν θα θέλουν να ανταλλάξουν τον Παού Γκασόλ για έναν μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη. Πάντως, αυτή τη στιγμή οι Λέικερς έχουν τους δικούς τους πόνους με το σπασμένο κοκαλάκι στο γόνατο του Κόμπι Μπράιαντ, που μοιάζει να μην μπορεί να ηρεμήσει από τις ατυχίες εδώ και κάποιους μήνες.

Ο Νετς έχουν 9-17
αυτή τη στιγμή, δεν απέχουν πάρα πολύ από την 8η θέση της Ανατολής, οι Ράπτορς έχουν 10-14, αλλά αυτή τη στιγμή η λογική λέει ότι η χρονιά είναι χαμένη. Και μέσα σε όλα, δεν είναι δικό τους ούτε το ντραφτ πικ πρώτου γύρου που τους ανήκει για το 2014.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *