Home / NBA / Η Μισέλ Ομπάμα καρφώνει «in your face» στους Χιτ!

Η Μισέλ Ομπάμα καρφώνει «in your face» στους Χιτ!

Οι Μαϊάμι Χιτ επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο ως πρωταθλητές του NBA και στο πλαίσιο της βόλτας συμμετείχαν σε ένα βιντεάκι της πρωτοβουλίας της Μισέλ Ομπάμα για την υγιεινή διατροφή. Όλα καλά, μέχρι που η πρώτη κυρία των Η.Π.Α. αποφασίζει να τους κάνει… πόστερ! Και όταν μιλάμε για μπάσκετ, μόνο με έναν τρόπο μπορείς να γίνεις πόστερ: είτε καρφώνοντας πάνω σε κάποιον, είτε όταν κάποιος καρφώνει πάνω σου…

Το Let’s Move είναι μια πρωτοβουλία που θέλει να δείξει στα παιδιά ότι τρώγοντας πιο υγιεινά, θα μπορούν να έχουν απόδοση πρωταθλητών. Σκοπός της είναι να μεγαλώσει τις νεότερες γενιές για να γίνουν πιο υγιείς. Σε μια χώρα με τόσο μεγάλα προβλήματα παχυσαρκίας (και όλα τα συνεπακόλουθα) σίγουρα είναι μια καλή κίνηση, με τους Τζέιμς, Άλεν, Ουέιντ, Μπος, Σπέλστρα και την Μ. Ομπάμα να βάζουν ένα λιθαράκι στην προσπάθεια με ένα διασκεδαστικό βίντεο:

Όταν απευθύνεσαι σε παιδιά, καλύτερο θα είναι να αφήσεις και το παιδί μέσα σου να μιλήσει, δίνοντας το μήνυμα με ανάλαφρο τρόπο. Μάλιστα, μετά από αυτό το… μανιασμένο κάρφωμα η Μισέλ Ομπάμα (φανταστείτε κάτι αντίστοιχο από Έλληνα πολιτικό ή γυναίκα πρωθυπουργού) ξεκίνησε νέο trend στα social media, το λεγόμενο «Posterizing», βιντεάκια δηλαδή όπου κάποιος κρατά μια μπασκετούλα πάνω από έναν άλλο που δεν το ξέρει, ώστε ένας τρίτος να καρφώσει και να τον κάνει πόστερ.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *