Home / NBA / Η βραδιά που εξερράγη το παπούτσι του Μανού!

Η βραδιά που εξερράγη το παπούτσι του Μανού!

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς το βράδυ της Τετάρτης έπαιζαν με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά σε μια χρονιά 82 αγώνων ελάχιστοι θα δώσουν σημασία στο 120-101 επί των «φτωχών» Πίστονς. Το γεγονός που έκλεψε την παράσταση είναι η απόδειξη ότι ο Μανού Τζινόμπιλι είναι τόσο εκρηκτικός παίκτης που ακόμα και τα παπούτσια του δεν αντέχουν τα πατήματα που κάνει και δεν προλαβαίνουν να προσαρμοστούν χωρίς… ανεπανόρθωτες συνέπειες!

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, οι Σπερς κέρδιζαν με 55-53 και ήταν στην άμυνα, με τον Τζινόμπιλι να κυνηγά τον Στάκι. Κάπου εκεί τα παπούτσια του παρέδωσαν πνεύμα είτε επειδή ο Τζινόμπιλι κάνει τόσο γρήγορα και κοφτά πατήματα που δεν άντεξαν οι ραφές, είτε επειδή κάποιος τα είχε κολλήσει με σελοτέιπ.

Η φάση που σίγουρα παρόμοιά της δεν έχετε ξαναδεί σε παρκέ:

Στο τάιμ άουτ που ακολούθησε ο Τζινόμπιλι άλλαξε παπούτσια, βάζοντας ένα άλλο ζευγάρι της ίδιας μάρκας και μοντέλου. Προφανώς, το πήγε με τις πιθανότητες: πόσα ζευγάρια του ίδιου μοντέλου μπορούν να εκραγούν σε ένα βράδυ; Το ατύχημα, το οποίο ευτυχώς και δεν κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό (από τύχη προφανώς) και μας έκανε να το θυμόμαστε γελώντας, δεν εμπόδισε τον Μανού απ’ το να γράψει 16 πόντους, με 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα με 6/11 σουτ στη νίκη των Σπερς. Η Nike να δούμε πώς θα «ξεπλύνει» αυτό που αναμένεται να γίνει παγκόσμιο highlight τις επόμενες ημέρες και είναι τέτοιο που δεν το λες και άκρως κολακευτικό…

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *