Home / NBA / Ο Ομπάμα στον Γαλιφιανάκη και λίγο από Ρόντμαν!

Ο Ομπάμα στον Γαλιφιανάκη και λίγο από Ρόντμαν!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται (ιδίως στα αυτιά τα δικά μας με τα όσα έχουμε συνηθίσει στην άκαμπτη και ξύλινη ελληνική πολιτική σκηνή) ο Ζακ Γαλυφιανάκης φιλοξένησε στη σατιρική εκπομπή «Between two ferns» που έχει στο site Funny or Die, τον… Μπαράκ Ομπάμα, με τους δυο άντρες να ανταλλάσσουν “προσβολές” και, μέσα σε όλα, να μιλούν και για το μπάσκετ.          

Ο Λευκός Οίκος είπε ότι η απόφαση για να εμφανιστεί στην εκπομπή ανήκε στον Ομπάμα, ότι δεν συμβουλεύτηκε το επιτελείο του, και ότι με αυτόν τον τρόπο ο Αμερικανός πρόεδρος μπόρεσε να μιλήσει για το ObamaCare απευθυνόμενος σε ένα πιο νεανικό κοινό.

Γενικώς, αυτό που θα δείτε είναι τα πιο «καμένα» 6:28 στα οποία μπορεί κάποιος να φανταστεί ότι θα δει (οποιονδήποτε) πρόεδρο των Η.Π.Α.. Ο Γαλιφιανάκης ρωτάει τον Ομπάμα για τον… «Πρέσβη Ρόντμαν», αλλά και αν είναι «λυπημένος που τώρα που δεν θα είναι πρόεδρος ο κόσμος δεν θα τον αφήνει πια να κερδίζει στο μπάσκετ». Αυτές είναι οι «δικές μας» αναφορές στο κείμενο. Όλο το υπόλοιπο είναι εξίσου απίστευτο, κάτι που μέχρι… χτες δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα δείτε ποτέ στη ζωή σας.

Το βίντεο με την εκπομπή:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *