Home / NBA / Γιάννη, πες «ναι» στο κορίτσι!

Γιάννη, πες «ναι» στο κορίτσι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει απόψε το βράδυ στο Μαϊάμι απέναντι στους Χιτ του ΛεΜπρον Τζέιμς. Στις εξέδρες θα βρίσκεται και μία ξεχωριστή παρουσία, καθώς η 17χρονη Σερένα Γκόρντον αποτελεί το… εν δυνάμει ραντεβού του Αντετοκούνμπο στο χορό αποφοίτησης του Λυκείου της! Η 17χρονη κοπέλα ανέβασε ένα βιντεάκι στο YouTube στο οποίο ζητάει από τον Αντετοκούνμπο να την πάει στο «prom» του σχολείου της και προσπαθεί με… 34 επιχειρήματα να τον πείσει.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε το κορίτσι, να ζητήσουμε κι εμείς από τον Γιάννη να κάνει την παλικαριά και να την πάει στο χορό του σχολείου της. Άλλωστε, όπως λέει και η Σερένα σε ένα από τα ατράνταχτα επιχειρήματα (εγώ, πάντως, πείστηκα) ο Γιάννης δεν έχει πάει ποτέ σε κάτι που να μοιάζει με «prom» και θα είναι πολιτιστική εμπειρία γι’ αυτόν.

Το βιντεάκι της Σερένα, ιδιαίτερα χαριτωμένο, με τα… ελληνικά σχόλια από κάτω να κλέβουν την παράσταση φτάνοντας στο κόκκινο το επίπεδο καφρίλας, αλλά με καλή διάθεση τα περισσότερα, και είναι σίγουρο ότι κάποια θα σας κάνουν να γελάσετε αρκετά:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *