Home / NBA / Εγχείρηση και στα δύο πόδια ο Ντερόν Ουίλιαμς

Εγχείρηση και στα δύο πόδια ο Ντερόν Ουίλιαμς

Ο Ντερόν Ουίλιαμς έκανε την Τρίτη επιτυχημένη επέμβαση και στους δύο αστραγάλους του, όπως ανακοίνωσαν οι Μπρούκλιν Νετς. Το χρονοδιάγραμμα θέλει τον Ουίλιαμς να είναι έτοιμος τον Σεπτέμβρη με την έναρξη του επόμενου καμπ προετοιμασίας των Νετς, εφόσον όλα πάνε καλά στην αποκατάστασή του. Ο Αμερικανός είχε συνεχή προβλήματα με τους αστραγάλους του από το 2012, τα οποία φέτος είχαν εμφανή αντίκτυπο στο παιχνίδι του, την ψυχολογία του και την απόδοσή του.

Ο Ουίλιαμς θα είναι με πατερίτσες για 4 έως 6 εβδομάδες και μετά θα ξεκινήσει αποθεραπεία, όπως ανακοίνωσαν οι Νετς. Θα μπει στο παρκέ για ελαφρά γυμναστική τον Αύγουστο, και σταδιακά θα φτάσει στο 100% των ασκήσεων τον Σεπτέμβρη με την έναρξη του training camp των Νετς.

Ο δρ. Μάρτιν Ο’ Μάλι, ειδικός γιατρός των Νετς για τραυματισμούς σε πόδια και αστράγαλο, ο οποίος έκανε και τις εγχειρήσεις, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η αρθροσκόπηση που έγινε στον αριστερό αστράγαλο του Ντερόν περιελάμβανε την αφαίρεση κομματιών από το μπροστινό και το πίσω μέρος του αστραγάλου, αλλά και τον καθαρισμό της κλείδωσης του αστραγάλου. Επιπροσθέτως, ο Ντερόν έκανε εγχείρηση και στον δεξί αστράγαλό του, προκειμένου να αφαιρεθεί ένα σπασμένο κομμάτι κόκκαλο, το οποίο υπήρχε ελεύθερο κάτω από τη δεξιά κλείδωση του αστραγάλου του».

Ο Ουίλιαμς έχει συνεχή προβλήματα τραυματισμών με τους αστραγάλους του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και ύστερα. Τις τελευταίες δύο σεζόν έχει λάβει πάρα πολλές ενέσεις κορτιζόνης, αλλά και άλλες, αλλά δεν έχει φτάσει στο 100% σε κανένα σημείο. Όπως αναφέρουν οι Νετς, οι εγχειρήσεις ελπίζουν ότι θα του επιτρέψουν να βρει την αυτοπεποίθησή του ξανά και τη χαμένη εκρηκτικότητά του.

Ο Ουίλιαμς φέτος είχε «μόλις» 14.3 πόντους και 6.1 ασίστ με 45% εντός παιδιάς σε 64 αγώνες με τους Νετς. Στις 26 Ιουνίου γίνεται 30 ετών και έχει ακόμα λαμβάνειν 63.1 εκατομμύρια δολάρια στο συμβόλαιό του με τους Νετς.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *