Home / NBA / Μήνυση κατά Σακίλ για bullying

Μήνυση κατά Σακίλ για bullying

Ο Τζέιμς Μπίνιον κατέθεσε μήνυση στον Σακίλ Ο’ Νιλ (και άλλους δύο) επειδή τον Απρίλιο κορόιδεψαν δημόσια μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο (μία… selfie). Ο Μπίνιον πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή, με αποτέλεσμα να νιώσει (εντελώς φυσιολογικά) προσβεβλημένος από το χοντροκομμένο (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του άρθρου) αστείο του Σακ.               

Τότε, όταν είχε βγει στη δημοσιότητα ότι ο Μπίνιον ήταν άρρωστος, ο Σακίλ είχε επικοινωνήσει μαζί του για να ζητήσει συγγνώμη, ανεβάζοντας μετά tweet: «Έκανα έναν νέο φίλο σήμερα, όταν τηλεφώνησα και ζήτησα συγγνώμη από τον Τζέιμς Μπίνιον. Υπέροχος τύπος», με τα hashtag #alwayslearning και #MYBADCUZ:

Προφανώς ο Σακ δεν κατάλαβε από τη φωτογραφία ότι ο Μπίνιον είχε κάτι, αλλά νόμιζε ότι ήταν στιλιστική επιλογή και το πήρε είδηση όταν βγήκε στη δημοσιότητα. Όπως λέει… γηράσκει αεί διδασκόμενος. Ο Μπίνιον πάσχει από ανιδρωτική (ή αλλιώς υποϊδρωσική) εκτοδερμική δυσπλασία, που χαρακτηρίζεται από μειωμένη ικανότητα εφίδρωσης, αραιή ανάπτυξη τριχών, ελλείψεις δοντιών και παραμορφώσεις στο πρόσωπο.

Όμως, ο Μπίνιον την Τετάρτη, παρότι σύμφωνα με το… tweet έγινε φίλος του Σακίλ, πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, καταθέτοντας μήνυση και ζητώντας περισσότερα από 25.000 δολάρια αποζημίωση.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *