Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Με νίκη στη σεζόν οι Στιγκιντριακοί

Με νίκη στη σεζόν οι Στιγκιντριακοί

Οι Στιγκιντριακοί μπήκαν με νίκη στη νέα σεζόν κερδίζοντας με 55-20 τους Κλαρινογαμπρούς για τον Δ όμιλο του «Πάνος Ζαχαρογιάννης».

Στιγκιντριακοί – Κλαρινογαμπροί 55-20

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Στιγκιντριακούς να τρέχουν ένα 18-4 στην πρώτη περίοδο για να πάρουν τον έλεγχο. Και στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνά τους έκανε τη διαφορά, το 11-4 μας έφερε στο 29-8 του ημιχρόνου, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες δεν σούταραν καλά από το τρίποντο (2/16 και 3/20 αντίστοιχα). Στην επανάληψη οι Κλαρινογαμπροί βελτιώθηκαν και περιόρισαν τους αντιπάλους τους, στο 9-6 έμεινε η 3η περίοδος για να πάμε στο 38-14 στο 30ο λεπτό. Στο 4ο δεκάλεπτο οι Στιγκιντριακοί με 17-6 έφτασαν ως το τελικό 55-20 για το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν.

Για τους νικητές ο Σκοπελίτης είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, ο Μιχαηλίδης Ι. είχε 9 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Νούκας είχε 4 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Για τους Κλαρινογαμπρούς ο Νερατζης είχε 8 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Τζουνάκος είχε 4 πόντους και 3 κλεψίματα.

Μετά τον αγώνα ο αρχηγός (και τραυματίας αυτή την περίοδο) των Κλαρινογαμπρών, Καλλιτσάντσης Χ., είπε για το ματς και τη συνέχεια στη σεζόν για την ομάδα του: «Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία αλλά θα δουλέψουμε στην άμυνα και στην αντιμετώπιση του pick ‘n’ roll, γιατί θέλω να κάνουμε βήματα μπροστά με κάθε παιχνίδι».

Η κάρτα του αγώνα.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *