Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Εβδομάδα… μαραθώνιος στο Challenge League!

Εβδομάδα… μαραθώνιος στο Challenge League!

Μπαίνοντας στην 3η εβδομάδα του Challenge League στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» οι ομάδες πια έχουν ως μπούσουλα για τη συνέχεια το ξεκίνημα. Μετά από μια αγωνιστική με αναβολές λόγω εργασιών στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου, έρχεται μια αρκετά… απλωμένη αγωνιστική, η οποία λόγω της Κυριακής των εκλογών θα διαρκέσει 9 ημέρες (σε Α1 και Challenge League). Ας δούμε τα παιχνίδια:

1ος όμιλος

Αρχή στον όμιλο από το ματς ανάμεσα στη Rep-eat (2-0) και τους C-Drifters (2-0). Αμφότερες στο 2-0 και αήττητες στον όμιλο, θέλουν να παραμείνουν έτσι. Ο Κουτέλας (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) με τον Μπουρίτη (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα παλέψουν κόντρα στον Κασιμάτη (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Κακιώνη (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ) για ένα σημαντικό ροζ φύλλο. Τη νίκη θα ψάξει και η Havana Rum (0-2) απέναντι στην Allsafe B.C. (1-0) που επιστρέφει από το ρεπό της. Ο Παραμερίτης (19 πόντοι, 3 ασίστ) και ο Μπακαυγάς Γ. (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) έφτασαν κοντά στο ροζ φύλλο την περασμένη αγωνιστική και τώρα θέλουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

Η Μαύρη Θύελλα (1-0) αντιμετωπίζει τους Κλαρινογαμπρούς (0-2) που ζητούν την πρώτη τους νίκη και θα παλέψουν με τον Γουρνέλο και τον Νερατζη. Ο Σταθόπουλος με τον Βαμβακά γυρνούν από την αναβολή και θέλουν να μείνουν σε νικηφόρα μονοπάτια. Τέλος, οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων (1-0) μετά την πρώτη τους νίκη, θέλουν κόντρα στους Σουβλέηκερς (0-1) να παραμείνουν αήττητοι. Ο Κοσμίδης με τον Παπαπροκοπίου θα τα βάλουν με τον Βάσση και τον Σταμπολτζή, που μετά την αναβολή επιστρέφουν για να παλέψουν για το ροζ φύλλο.

2ος όμιλος

Στον 2ο όμιλο πολλά είναι τα σκληρά παιχνίδια. Αρχίζω από εκείνο ανάμεσα στην Alondra B.C. (0-1) και τους Κέρβερους (0-2). Η Alondra B.C. επιστρέφει από το ρεπό της και θέλει την πρώτη νίκη, απέναντι στους διψασμένους Κέρβερους, που με τον Σκληράκη και τον Συλιγνάκη νιώθουν ότι έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη στον όμιλο, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

Οι Pistons (2-0) αντιμετωπίζουν την Boom Shakalaka (2-0) σε έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο ομάδες αήττητες ως τώρα στον όμιλο. Ο Κοντογιάννης (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Μαράντο (8 πόντοι, 14 ριμπάουντ) θα παλέψουν με τον Κουβάτη και τον Φωτόπουλο για το ροζ φύλλο. Οι Red-dicolo (0-0) θα μπουν στον όμιλο μετά από αρκετά μεγάλη απραξία, αφού τις δύο πρώτες αγωνιστικές είχαν ρεπό και αναβολή. Ο Μακρής και ο Κρίκας Κ. θέλουν να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στους Τουβλέικερς (1-0) που επίσης είχαν αναβολή στο προηγούμενο ματς και με τον Μαρίνο και τον Θειακούλη θέλουν να παραμείνουν αήττητοι.

Ο όμιλος κλείνει με το ματς των Shooting Stars (0-1) απέναντι στο Μπίρι-Μπίρι (0-1). Και οι δύο θα αναζητήσουν στον αγώνα αυτό την πρώτη τους νίκης τον όμιλο, ενώ αμφότεροι προέρχονται από εβδομάδα αναβολής. Ο Τσέλιας με τον Γκάτση Σ. θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ευαγγελίδη και τον Κουφαλη για τη νίκη.

3ος όμιλος

Αρχή στον όμιλο από το παιχνίδι της Oklaχώμα Thunder (2-0) κόντρα στους Ατρόμητους (1-1). Το παιχνίδι αναμένεται πολύ δυνατό, ο Χρηστιάς (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Δαββέτας (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν για το 3ο ροζ φύλλο της ομάδας τους με τον Σιόλα (22 πόντοι, 3 ασίστ) και τον Θεοχάρη (6 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα).

Άλλο ένα πολύ δυνατό ματς θα δούμε ανάμεσα στους Raptors (2-0) και τους Athens Supergrungers (2-0), αμφότερες αήττητες στον όμιλο. Οι Athens Supergrungers προέρχονται από τη νίκη με τους Aces και με τον Βαρβαρίγο (22 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Τσίπρα (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θέλουν άλλο ένα ροζ φύλλο για να μείνουν χωρίς ήττα, αλλά τον ίδιο ακριβώς στόχο έχουν και ο Χατζησμάλης Γ. (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ) με τον Γρανισιώτη (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Τριπόντιοι (0-1) και Mentores (0-2) θα αναζητήσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι την πρώτη νίκη στον όμιλο, ώστε να μη χάσουν έδαφος στη μάχη της πρόκρισης τώρα. Ο Τάτσης (15 πόντοι) και ο Αντωνακόπουλος (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα παλέψουν για τους Mentores απέναντι στους Τριπόντιους που επιστρέφουν από το ρεπό τους. Τέλος, οι Aces (0-1) και η Ήρεμη Δύναμη (1-1) θα μας προσφέρουν ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι Aces θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο με τον Φελεμέγκα (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) και τον Περγαντή (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα), αλλά θα πρέπει να καταβάλλουν την αντίσταση του Χατζηιωαννίδη (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και του Μπουρα (10 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

4ος όμιλος

Στον 4ο όμιλο αρχή κάνουμε από το ματς ανάμεσα στους Halia Mavericks (0-1) και τους Rocks B.C. (1-1). Οι Halia Mavericks προέρχονται από το ρεπό τους και με τον Κλιμαντήρη και τον Διακονικολάου θέλουν την πρώτη τους νίκη, ενώ οι Rocks B.C. θέλουν να επιστρέψουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα και θα το παλέψουν με τον Μποτοζή (16 πόντοι) και τον Καμαριωτάκη (12 πόντοι, 19 ριμπάουντ). Ο Ατρόμητος Αιγάλεω (2-0) αντιμετωπίζει τους Pick ‘n’ Troll (0-2) και θα προσπαθήσει να διατηρήσει ανέπαφο το αήττητό του με τον Τζοβάρα (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Κονομη (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ), απέναντι στους Τσοπανάκη Γ. (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα) και Κατσα (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που θέλουν την πρώτη νίκη στον όμιλο.

Τα Χώματα (2-0) θέλουν να συνεχίσουν κι αυτά χωρίς ήττα, αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση των Κένταυρων (0-1) που επιστρέφουν από το ρεπό τους έτοιμοι για την πρώτη νίκη. Ο Γκάτσης Σ. (31 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και ο Τσέλιας (13 πόντοι) θα βάλουν τα δυνατά τους για το 3-0. Τέλος, ο Γ.Α.Σ.Τ. (1-0) μπήκε με νίκη στον όμιλο και θέλει να τις διπλασιάσει κόντρα στην X-Team (1-1) που ζητά επιστροφή στα ροζ φύλλα. Ο Βασιλούνης (10 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και ο Νάσσιος (9 πόντοι, 7 ριμπάουντ) απ’ τη μία και ο Χαλδαίος (21 πόντοι, 3 ριμπάουντ) με τον Διαμαντόπουλο (8 πόντοι, 25 ριμπάουντ) απ’ την άλλη, αναμένεται να μας προσφέρουν ένα ωραίο παιχνίδι.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *