Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Ενισχύοντας τη θέση τους

Ενισχύοντας τη θέση τους

Στην 4η αγωνιστική βρίσκεται το Challenge League του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και οι 36 ομάδες έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο, νίκη για να τις φέρει μια βδομάδα πιο κοντά στα πλέι οφς και τα νοκ άουτ. Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, αλλά κανείς δεν θέλει να χάσει έδαφος, ενώ οι νίκες που έρχονται σχετικά… «αναίμακτα» ψυχολογικά τώρα, μόνο ηρεμία μπορούν να φέρουν για τη συνέχεια, αφού είναι σίγουρο ότι το θερμόμετρο στους 4 ομίλους πρόκειται να ανέβει πολύ παραπάνω όσο προχωράμε. Ας δούμε τα παιχνίδια της αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Ξεκίνημα από το ντέρμπι ανάμεσα στη Μαύρη Θύελλα (2-0) και τους C-Drifters (2-1). Οι δυο ομάδες έχουν από δύο νίκες, με τη Μαύρη Θύελλα να είναι αήττητη και να θέλει με τον Σταθόπουλο και τον Βαμβακά να μείνει έτσι και αυτή την εβδομάδα, αν και δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι στους C-Drifters του Κουτέλα (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και του Μενιδιάτη (6 πόντοι, 6 ριμπάουντ). Οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων (2-0) προέρχονται από νίκη και θέλουν να παραμείνουν αήττητοι απέναντι στους Lazers (0-2), που επιστρέφουν από το ρεπό τους. Ο Σαρικάκης (17 πόντοι) και ο Νίκας (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα κυνηγήσουν το 3-0 στο ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα ζητήσει το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο.

Η Allsafe B.C. (1-0) αντιμετωπίζει τη Rep-eat (3-0) που είναι αήττητη ως τώρα. Απαλοδήμας και Ψυρίδης θέλουν να παραμείνουν κι αυτοί αήττητοι ερχόμενοι από αναβολή, με τον Κασιμάτη (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) και τον Κονδύλη (6 πόντοι, 14 ριμπάουντ) να ζητούν το 4-0. Σκληρό παιχνίδι αναμένεται και αυτό ανάμεσα στη Havana Rum (0-2) και τους Σουβλέηκερς (0-2). Και οι δύο βρίσκονται στο 0-2, αλλά μόνο ο ένας θα πετύχει την πρώτη του νίκη. Ο Παπαδημητρίου με τον Μπακαυγά Α. επιστρέφουν από αναβολή και θα παλέψουν κόντρα στον Μαργουτα (21 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και τον Κοκοτίνη (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

2ος όμιλος

Red-dicolo (1-0) και Σφυριά (1-1) μας προσφέρουν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι στον 2ο όμιλο του Challenge League. Τα Σφυριά γυρνούν από το ρεπό τους για να ανέβουν πάνω από το 50% και να μη χάσουν άλλο έδαφος, απέναντι σε μια σκληρή Red-dicolo, που με τον Μακρή (13 πόντοι) και τον Σπυριδωνίδη (10 πόντοι, 13 ριμπάουντ) θέλει να παραμείνει αήττητη.

Ωραίο ζευγάρι και αυτό ανάμεσα στους Κέρβερους (1-2) και τους Τουβλέικερς (1-1). Ο Βγενόπουλος (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Κανέλλο (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ) θα βρουν απέναντί τους τον Μαρίνο (15 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Κοκολοδημητράκη (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τις δυο ομάδες να αναζητούν αμφότερες της 2η νίκη τους. Η Alondra B.C. (0-2) έχει δύσκολο έργο απέναντι στους αήττητους Pistons (3-0) και ο Παντελάκης (22 πόντοι, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα) με τον Κουκουλη (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ) πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να κάμψουν την αντίσταση του Μαράντου και του Οικονόμου, σε ένα σκληρό ματς.

Τέλος, Shooting Stars (1-1) και Boom Shakalaka (2-1) έχουν από μία ήττα και κανείς δεν μοιάζει διατεθειμένος να δεχτεί δεύτερο κίτρινο φύλλο χωρίς μάχη. Ο Νικολάκης (22 πόντοι, 4 ριμπάουντ) με τον Σταμάτη (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θα βρουν απέναντί τους την Boom Shakalaka του Μαυράκη και του Γεωργίου, σε ένα ματς που θα θέσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες ενόψει της συνέχειας.

3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο θα αρχίσουμε από το παιχνίδι ανάμεσα στους Raptors (2-1) και τους Ατρόμητους (1-2). Τις δύο ομάδες χωρίζει μια νίκη, που με απλά λόγια σημαίνει ότι είτε η διαφορά θα έχει εκμηδενιστεί τη Δευτέρα, είτε θα έχει διπλασιαστεί. Οι Ατρόμητοι με τον Χαρατσαρη (10 πόντοι) και τον Σιόλα (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν για το πρώτο, με τους Raptors να παλεύουν με τον Γρανισιώτη (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Κελεπούρη (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ) για το δεύτερο.

Οι Aces (1-1) μετά από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Ήρεμη Δύναμη κοντράρονται με τους Remal Madri (0-2) που επιστρέφουν από το ρεπό τους και αναζητούν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο. Από αυτό το σενάριο θέλουν να τους αποτρέψουν οι Aces με τον Φελεμέγκα (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Τσεκούρα (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ) που θα αναζητήσουν το 2ο ροζ φύλλο. Οι Τριπόντιοι (1-1) πήραν την 1η τους νίκη και τους άνοιξε η όρεξη εν αναμονή του παιχνιδιού τους με την Oklaχώμα Thunder (3-0) που ως τώρα είναι αήττητη στον όμιλο και έτσι θέλει να παραμείνει με τον Δαββέτα (23 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Πετρόπουλο (8 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Όμως, το θέμα είναι τι γνώμη έχουν και ο Καραδήμας (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ), ο Ράλλης (7 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και η παρέα τους.

Τέλος, Mentores (0-3) και Ήρεμη Δύναμη (1-2) κοντράρονται σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για το ανακάτεμα της τράπουλας στη συνέχεια στον όμιλο. Οι Mentores με τον Τάτση (13 πόντοι) και τον Αντωνακόπουλο (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος, με την Ήρεμη Δύναμη να αναζητά να φτάσει στο 50% με τον Τσιβρα (28 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) και τον Κωλετσα (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ) μετά από οδυνηρή ήττα στον πόντο στην παράταση.

4ος όμιλος

Στον 4ο όμιλο ξεκινάμε από το παιχνίδι ανάμεσα στα Χώματα (2-1) και την X-Team (1-2). Αμφότερες προέρχονται από ήττα και θέλουν να την ξεπεράσουν όσο πιο σύντομα γίνεται. Ποιο καλύτερο βάλσαμο από το ροζ φύλλο στο μεταξύ τους αγώνα; Τα Χώματα θα παλέψουν γι’ αυτό με τον Κατσιράκη (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Τσέλια (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ενώ η X-Team θα προσπαθήσει με τον Βήχο (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Μασουρο (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Σκληρό ντέρμπι αναμένεται και στο παιχνίδι μεταξύ του Ατρόμητου Αιγάλεω (3-0) και των Rocks B.C. (2-1). Ο Ατρόμητος Αιγάλεω δεν θέλει να χάσει το αήττητο και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν Τζοβάρας (21 πόντοι) και Παπαχρήστου (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ), αλλά απέναντί τους θα βρουν τους Rocks B.C. που με τον Μποτοζή (29 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Παραρά (9 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ) έχουν κάθε πρόθεση να τους αναχαιτίσουν.

Κένταυροι (1-1) και Halia Mavericks (0-2) προσφέρουν ένα ακόμα σκληρό παιχνίδι με τους δεύτερους να αναζητούν την πρώτη τους νίκη και να νιώθουν ότι έχει ήδη αργήσει πολύ. Εκ των ων ουκ άνευ, λοιπόν, η νίκη για τον Κλιμαντήρη Σ. (22 πόντοι, 19 ριμπάουντ), τον Αγγελιδέλη (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και την παρέα τους, αλλά για να την πετύχουν θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση του Δερματινου (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και του Παππά (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Τέλος, ο Γ.Α.Σ.Τ. (2-0) θέλει να συνεχίσει αήττητος και να αναρριχηθεί περισσότερο στη βαθμολογία στο ματς κόντρα στους Filoiadelfia 76ers (0-1) που επιστρέφουν από το ρεπό τους. Ο Κοντεκάκης (14 πόντοι) και ο Αδαμαντίδης (13 πόντοι, 13 ριμπάουντ) θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που θέλει το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *