Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Έρωτας για τα ροζ φύλλα!

Έρωτας για τα ροζ φύλλα!

Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη σκληρούς αγώνες έρχεται στο Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης», με τις ομάδες να νιώθουν πλέον ότι πατούν πιο γερά στα πόδια τους. Έχουν δει τους αντιπάλους τους, έχουν δει τις αδυναμίες τους, αλλά και τους τρόπους να ξεγυμνώσουν τις αδυναμίες των άλλων καλύπτοντας τις δικές τους. Η 6η αγωνιστική συμπίπτει με τη γιορτή των ερωτευμένων και μεγαλύτερος έρωτας από αυτόν για την σπυριάρα μπάλα και το ροζ φύλλο δεν υπάρχει για τις ομάδες. Ας δούμε τα ματς της αγωνιστικής:


1ος όμιλος

Ξεκινάμε από το ντέρμπι ανάμεσα στον Ρεμπελιακό (4-0) και τους Red Devils (3-2). Αμφότεροι προέρχονται από σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα, ο Ηλιάκης (31 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Σαρρής (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θέλουν να οδηγήσουν τον Ρεμπελιακό σε νέα νίκη για να τον κρατήσουν αήττητο στον όμιλο. Νίκη, όμως, θέλουν και οι Red Devils με τον Στόλη (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) και τον Τριανταφύλλου (13 πόντοι, 6 ασίστ) να καλούνται να τους οδηγήσουν.

Σκληρό τεστ για το αήττητο της Dirtus Bologna (4-0) θα προσφέρουν οι Nikea Lions (3-1) που προέρχονται από την πρώτη τους ήττα και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Η Dirtus Bologna επιστρέφει από το ρεπό της για να προστατέψει το 14-0 που έχει, αλλά θα πρέπει να το κάνει απέναντι στον Ξανθάκη (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Μιχαλόπουλο (14 πόντοι, 3 ριμπάουντ).

Τέλος, οι Π.Σ.Γ. (0-4) και οι Superhonics (0-3) αναμετρώνται με φόντο το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο και για τους δύο. Ο ένας μόνο θα χαμογελάει μετά από 40 λεπτά, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον άλλο να το κάνει. Ο Οικονόμου με τον Βασιλείου θα κοντραριστούν με τον Τολια (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Ζαργανη (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

2ος όμιλος

Πολλά ντέρμπι στον όμιλο, αρχή από το ματς ανάμεσα στην S-Parta B.C. (3-1) και την Αττική (2-2). Τις δυο ομάδες χωρίζει μια νίκη και η μεν Αττική θέλει να εκμηδενίσει τη διαφορά, η δε S-Parta B.C. να τη διπλασιάσει. Ο Κουζουβουνάς Μπ. (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Τσικλο (17 πόντοι) θα κοντραριστούν με τον Μαργελο και τον Φάββα σε ένα ματς που ξεχωρίζει.

Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και ανάμεσα στους Θαλασσόλυκους (0-4) και τους Miners (2-2). Οι Θαλασσόλυκοι δεν έχουν πάρει ακόμα ροζ φύλλο, αλλά αυτό δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν, αφού ο Καραγιαννίδης, ο Τεντόμας και η παρέα τους είναι μια αρκετά σκληρή ομάδα. Απέναντί τους ο Παπαδόγιαννης (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) με τον Κωτσίδη (10 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που προέρχονται από μια δύσκολη νίκη και θέλουν να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους στον όμιλο.

Τέλος, η Α.Ε.Π.Ε. (3-1) θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Κυψέλης (2-2). Η Α.Ε.Π.Ε. θα επιστρέψει από το ρεπό της και θέλει να ξαναμπεί στη λίγκα με νίκη, αλλά απέναντί της θα βρει τον Παπουτσή (25 πόντοι, 8 ριμπάουντ), τον Δερβίση (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και την παρέα τους, έτοιμους να την κοντράρουν σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

3ος όμιλος

Ξεκίνημα στο γκρουπ από το ματς των αήττητων Run ‘n’ Gun (3-0) κόντρα στους Havalakers (2-2). Οι Havalakers μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα επέστρεψαν στα παρκέ με θεαματική νίκη και ο Σταθούσης (26 πόντοι) με τον Λαζαράκο (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) απειλούν το αήττητο των Run ‘n’ Gun, που με Μόντι (22 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και Αντωνίου (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ) θέλουν να διευρύνουν το σερί στα 14 συνεχόμενα ροζ φύλλα.

Η Victorious (4-0) θα αντιμετωπίσει τους Αστέρες B.C. (2-2). Ο Θεοδωρόπουλος με τον Χριστόπουλο θέλουν να παραμείνει και η δική τους ομάδα αήττητη, να συνεχίσει να κάνει δηλαδή αυτό που κάνει εδώ και 14 αγώνες. Όμως, απέναντί τους θα βρουν τους Αστέρες B.C., που με τον Ξένο (7 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Μαγκαφά (9 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θέλουν να γλείψουν τις πληγές τους από την ήττα της περασμένης εβδομάδας.

Άλλη μία νίκη θα ψάξουν οι Red Hot Chili Hoopers (2-2) που ανεβάζουν ρυθμούς, κόντρα στους Byron Celtics (1-3) που θέλουν να σταματήσουν τα αρνητικά αποτελέσματα εδώ και τώρα, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της εβδομάδας. Τις ομάδες χωρίζει μια νίκη, διαφορά που θέλουν να εξανεμίσουν ο Γιουβεντίδης (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) με τον Μανιατόπουλο (5 πόντοι, 8 ριμπάουντ), αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να τα βάλουν με τον Γρηγορόπουλο (19 πόντοι, 18 ριμπάουντ) και τον Σακλαρίδη (18 πόντοι), που ξέρουν ότι με το ροζ φύλλο αποκτούν σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.

4ος όμιλος

Αρχή στη δράση στον όμιλο είχαμε από το παιχνίδι ανάμεσα στους Paltovic (3-1) και την El Chapu (2-2), με τις δύο ομάδες να ζητούν τη νίκη αμφότερες στο ματς. Οι Paltovic προέρχονται από ροζ φύλλο και θέλουν να μείνουν σε τροχιά κορυφής, με τον Μελά (24 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Χουρσαλα (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ) να πρέπει να επαναλάβουν εξίσου καλές εμφανίσεις. Η El Chapu έρχεται από ήττα, αλλά ο Γιαννόπουλος (22 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Καργιώτης (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) δεν θέλουν να δουν την ομάδα τους να πέφτει κάτω από το 50%.

Σκληρό ντέρμπι αναμένεται να δούμε ανάμεσα στους Zeppelin (1-3) και τον Santa Nionios (1-2) με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη, αλλά καμία να μην είναι διατεθειμένη να δεχτεί να φύγει από το γήπεδο χωρίς το 2ο ροζ φύλλο. Ο Τσούλφας (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 τάπες) και ο Μπελεχάκης (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) θα κοντραριστούν με τον Θωμά και τον Ποζιόπουλο σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Σκληρό ντέρμπι αναμένουμε και στο ματς των Στιγκιντριακών (1-2) κόντρα στη Laser Derm (3-1). Η Laser Derm έχει μπει πολύ δυνατά στον όμιλο και θέλει να συνεχίσει έτσι, παρά την πρώτη ήττα που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα. Ο Κανελλόπουλος (13 πόντοι, 5 ασίστ) με τον Φουσέκη (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θα παλέψουν κόντρα στους Στιγκιντριακούς που επιστρέφουν από το ρεπό τους για να ανέβουν στο 50%.

Τέλος, οι Δικαστές (3-1) θα αντιμετωπίσουν τους Gademians (0-5) που ψάχνουν ισορροπίες στο Α1, όπου προς το παρόν αγωνίζονται χωρίς τον Κατιάκο. Ο Συκαράς (22 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Κεφαλιανος (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θέλουν τη νίκη για την ομάδα τους για να συνεχίσουν σε τροχιά κορυφής, με τον Καραγγέλη (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα) και τον Κορδα (7 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ) να δίνουν τη μάχη για το πρώτο ροζ φύλλο των Gademians.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *