Home / NBA / Η ντρίμπλα του Κάρι και η γκρίνια του Γκρίφιν!

Η ντρίμπλα του Κάρι και η γκρίνια του Γκρίφιν!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έπαιζαν τα ξημερώματα με τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες. Ο Στέφεν Κάρι μας πρόσφερε τη φάση της βραδιάς με την απίστευτη ντρίμπλα που έκανε στο Κρις Πολ, τον οποίο και ξάπλωσε στο παρκέ, αλλά το ζουμί από το ματς δεν ήταν τόσο αυτό, όσο η κατάσταση στις εξέδρες, η οποία και οδήγησε στην έκρηξη του Μπλέικ Γκρίφιν μετά την αναμέτρηση.             

Ήταν στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου όταν, με τους Κλίπερς 9 πόντους μπροστά, ο Κάρι έκανε μια απίστευτη διπλή ντρίμπλα που «έσπασε» τους αστραγάλους του Πολ και ανάγκασε τον κόσμο στις εξέδρες να σηκωθεί από τη θέση του για να πανηγυρίσει:

Δείτε την ντρίμπλα και σε slo-mo από τη phantom cam του ΝΒΑ:

Όμως, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που οι φίλαθλοι του Λ.Α. πανηγύρισαν για τους Ουόριορς, αφού σε όλο το ματς ήταν σαν να παίζουν εκτός έδρας οι Κλίπερς, στοιχείο στο οποίο αναφέρθηκε και ο Μπλέικ Γκρίφιν μετά την αναμέτρηση: «Το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει τίποτα για εμάς. Αν έτσι είναι να νιώθουμε στα πλέι οφς, τότε δεν θα είναι καλά τα πράγματα».

Ο λόγος που ο Γκρίφιν την είπε στον κόσμο της ομάδας ήταν επειδή οι οπαδοί των Ουόριορς ήταν οι μόνοι που ακούγονταν στο Staples Center κατά τη διάρκεια του ματς, πανηγυρίζοντας όλα τα καλάθια των Κάρι και Τόμπσον, φωνάζοντας «M-V-P» όποτε ο Κάρι ήταν στις βολές με την κάμερα να πιάνει πολλούς παίκτες των Κλίπερς να κοιτούν προς την εξέδρα και να κουνούν απογοητευμένοι το κεφάλι τους στη διάρκεια του αγώνα.

«Δεν ξέρω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά θα ήταν υπέροχα αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Είναι όπως όταν παίζουμε με τους Λέικερς. Δεν ξέρω, ίσως και χειρότερα. Είναι ένα από τα πράγματα που λες ότι θα ήταν υπέροχα αν δεν ήταν έτσι», συνέχισε ο Γκρίφιν.

Πάντως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που οι Κλίπερς αντιμετωπίζουν τέτοια εξέδρα στο σπίτι τους. Το ίδιο συνέβη και στα ματς με Σικάγο και Μαϊάμι, με τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν να λέει σαρκαστικά τότε ότι τα ματς ήταν εκτός έδρας στο πρόγραμμα των Κλίπερς.

Ο Ντοκ Ρίβερς όταν ρωτήθηκε για τον κόσμο μετά το ματς είπε: «Λάτρεψα τους οπαδούς μας την περισσότερη ώρα του αγώνα. Δεν μου άρεσαν οι δικοί τους οπαδοί».

Οι Ουόριορς κέρδισαν με 106-110 το ματς με τον Κάρι να έχει 27 πόντους, τον Τόμπσον 25 πόντους, με τους δυο τους να έχουν 7/13 τρίποντα στο ματς. Απ’ την άλλη ο Γκρίφιν είχε 40 πόντους και 12 ριμπάουντ με 16/25 σουτ, ο Πολ 27 πόντους και 9 ασίστ.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *