Home / NBA / «Old people don’t get healthy, they die»

«Old people don’t get healthy, they die»

Η συζήτηση για τον Κόμπι Μπράιαντ έχει ανάψει στις Η.Π.Α. και το NBA ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά. Ο Κόμπι προπονείται για να επανέλθει δριμύτερος, αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μπορεί να κάνει ένα θεαματικό comeback, ο Τζέρι Κολάντζελο μίλησε για την πιθανότητα να παίξει ο Κόμπι στην εθνική του χρόνου στο Ρίο για να πάρει ένα ακόμα χρυσό, αλλά ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν συμμερίζεται αυτές τις απόψεις.         

Μάλιστα, είναι πολύ σκληρός στην κριτική του, λέγοντας ότι ο Κόμπι μπορεί απλώς να σύρει το σαρκίο του ένα δυο χρόνια ακόμα στο NBA, χωρίς να κάνει τη διαφορά, αφού πια έχει γεράσει και θα έπρεπε ήδη να έχει αποσυρθεί. Ο Μπάρκλεϊ είπε ότι ο Μπράιαντ μοιάζει να είναι σε καλή κατάσταση το καλοκαίρι γιατί στις προπονήσεις έχει αντίπαλο τον αέρα, που δεν είναι… σκληρός αντίπαλος, ενώ όσο μεγαλώνει δεν πρόκειται να φτάνει σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αντιθέτως απλώς θα πεθάνει όπως συμβαίνει με όλους.

Ξεκαρδιστικός, όπως πάντα, ο Μπάρκλεϊ, σχολίασε: «Ελπίζω να αποσυρθεί γιατί δεν θέλω να δω έναν παίκτη να παίζει δυο χρόνια παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Δεν μου άρεσε καθόλου όταν είδα τον Πάτρικ Γιούιν, όσο τεράστιος παίκτης κι αν ήταν, να υποφέρει, δεν μου αρέσει να βλέπω μεγάλους παίκτες απλά να βρίσκονται εκεί έξω. Ο Μάικλ Τζόρνταν να παίζει για τους Ουίζαρντς, αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Ο Κόμπι προφανώς δεν πρόκειται να αφήσει 30 εκατομμύρια, το φετινό θα πρέπει να είναι σαν ένα ταξίδι για το αντίο. Να παίζει 20-25 λεπτά , οι Λέικερς να μην μπουν στα πλέι οφς. Θα μπορούσε να παίξει παραπάνω; Ναι, σίγουρα. Οι καλύτερές του μέρες είναι πίσω του, όμως. Ακούω τους ηλίθιους στην τηλεόραση που λένε ότι ο Κόμπι θα γίνει ξανά υγιής. Οι γέροι άνθρωποι δεν γίνονται υγιείς, πεθαίνουν (σ.σ. Old people don’t get healthy, they die). Οι γέροι δεν γίνονται υγιείς, ο Πατέρας Χρόνος είναι ανίκητος, μπορείς να φτάσεις σε εκπληκτική κατάσταση το καλοκαίρι γιατί παίζεις κόντρα στον αέρα. Και ο αέρας δεν σε χτυπάει όταν τον χτυπάς».

Άλλος ένας… γράφτηκε στη λίστα του Κόμπι, που συνεχίζει να μεγαλώνει, το θέμα είναι ποια από τις δύο πλευρές θα δικαιωθεί στο τέλος, αν θα έχει ο Μπράιαντ την τελευταία λέξη, ή αν η λίστα θα μείναι αναπάντηση.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *