Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2015-16 / Ψηφοφορία συμμετοχής αθλητών

Ψηφοφορία συμμετοχής αθλητών

 

Στη συνάντηση εκπροσώπων συζητήθηκε το ακόλουθο ζήτημα, το οποίο και τίθεται προς ψηφοφορία από τις 80 ομάδες της λίγκας.

Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρεται ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να αποκτήσει έως 2 παίκτες Δ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ στο ρόστερ της. Από αυτή τη διάταξη εξαιρούνται όσοι αθλητές του Πολυνίκη (που πια παίζει Γ ΕΣΚΑ) προέρχονται από τη διοργάνωση του «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Οι εν λόγω αθλητές αγωνίστηκαν πρώτα στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και όταν δημιουργήθηκε ο Πολυνίκης τους επέλεξε για το ρόστερ του μέσα από εκεί. Κανένας αθλητής του Πολυνίκη που αποκτήθηκε στη συνέχεια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά η διάταξη στην ουσία της αφορά σε 7 αθλητές που αγωνίζονται σε 2 ομάδες της λίγκας πριν τη σύσταση του Πολυνίκη. Το θέμα τέθηκε προς συζήτηση με πρωτοβουλία κάποιων ομάδων στη συνάντηση εκπροσώπων και με βάση τα όσα ειπώθηκαν, καταλήξαμε στα ακόλουθα ερωτήματα που πρέπει οι ομάδες να απαντήσουν και να στείλουν στο mail grapgeo@gmail.com αυστηρά ως το βράδυ της Δευτέρας 28/9. Όποια ομάδα δεν αποστείλει απάντηση θα θεωρηθεί ότι επιθυμεί να παραμείνει ο κανονισμός ως έχει. Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα μιας ψήφου (ως ομάδα) και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Για να περάσει κάποια αλλαγή στον κανονισμό πρέπει να έχει το 70% των ψήφων.

Σχετικά με το θέμα συμμετοχής των αθλητών του Πολυνίκη:

Α) Ο κανονισμός μένει ως έχει και όπως ορίζει η προκήρυξη για τους 2 αθλητές Δ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ σε κάθε ομάδα με την εξαίρεση των 7 εν λόγω αθλητών Γ ΕΣΚΑ του Πολυνίκη.

Β) Να μπει πλαφόν συμμετοχής αθλητών του Πολυνίκη σε ομάδες: 3 αθλητές ανά ομάδα, και συνακόλουθα όλες οι ομάδες της λίγκας να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν 2 αθλητές Δ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ και 1 αθλητή Γ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ στα δικά τους ρόστερ.

Γ) Να επεκταθεί η ειδική ρύθμιση που ισχύει για τον Πολυνίκη σε όλες τις ομάδες: Όποιος αθλητής μετά τη συμμετοχή του στο Ζαχαρογιάννης βγάζει για πρώτη φορά (αυστηρά) νέο Δελτίο σε ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ, να διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η διάταξη δεν πιάνει τους αθλητές που έχουν ήδη δελτίο σε μια ομάδα και παίρνουν μετεγγραφή σε άλλη ή επιστρέφουν να παίξουν στη παλιά τους ομάδα, ακόμα και αν έμειναν ανενεργοί για μία σεζόν. Επίσης να μπει όρος ότι αν η ομάδα Δ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ κάποιου παίκτη της λίγκας ανέβει στη Γ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ να μη χάνει το δικαίωμα συμμετοχής ο εν λόγω αθλητής, εφόσον συνεχίσει στην ίδια ομάδα και ήδη αγωνιζόταν στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και στην ομάδα ΕΣΚΑ από πριν (όσο αυτή ήταν στη Δ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ).

Επιλέξτε Α ή Β ή Γ ως απάντηση.

Απάντηση:
Όνομα ομάδας:
Όνομα εκπροσώπου:

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές Stars Battle οι Biyombo B.C.!

Οι Biyombo B.C. κατέκτησαν το τρόπαιο του Stars Battle του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κερδίζοντας στον τελικό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *